IT SERVICE MANAGER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet
Nationalbankens it-sektion er ansvarlig for udvikling, vedligeholdelse og drift af bankens it-services til forretningsområderne og koordinerer leverancerne gennem et samarbejde med bankens it-leverandører. It-sektionen består af 50 ansatte, og en central del af it-området er Drift og Infrastruktur, der dagligt håndterer de operationelle it-leverancer til forretningen med fokus på løbende forbedringer i samarbejde med leverandørerne.

Service management-teamet er en del af Drift og Infrastruktur og assisterer forretningen og andre interessenter med løbende opfølgning på incidents, changes og service requests og sikrer, at de holdes informeret omkring status og eventuelle problemer og flaskehalse, der forsinker eksekveringen. En vigtig del af teamets opgave er en løbende vurdering og optimering af de operationelle processer, der understøtter leverancerne med henblik på at optimere samarbejdet mellem Nationalbanken og it-leverandørerne.

Nationalbanken står midt i et stort udbud af de administrative it-systemer og påtænker inden for en kort årrække at flytte en væsentlig del af de finansielle it-systemer til Den Europæiske Centralbank. Du skal være med til at udbygge og forme it-service management i Nationalbanken efter udbuddet og under transitionen til de kommende it-leverandører, herunder ECB sammen med dine kollegaer i Drift og Infrastruktur.

Derudover er Nationalbanken på en spændende cloud-rejse, som også indvirker på Drift og Infrastruktur-området. Du vil således få en spændende mulighed for at være med på rejsen og sætte dit aftryk på den.

Vi tilbyder
Du bliver en del af det team, der arbejder med drift og infrastruktur, og får 18-20 kollegaer, hvoraf 4-5 arbejder med Service management. Her bliver der lagt vægt på en uformel omgangstone med fokus på sparring og faglig og personlig udvikling, og vi prioriterer at opretholde og videreudvikle det høje faglige niveau. Du får et stort ansvar og et mandat, der matcher. Så hvis du trives med et job, hvor du har stor indflydelse og kan påvirke både processer og arbejdsgange, er dette måske en stilling for dig.

Du lykkes i stillingen, fordi du har erfaring med og kompetencer inden for it-service management-området, er omstillingsparat og har motivationen og interessen i at være med på en rejse i udformningen og den yderligere professionalisering af it-leverandørstyring i Nationalbanken, samtidig med at du sikrer en succesfuld implementering.

Banken som arbejdsplads
Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og gode muligheder for at arbejde hjemmefra. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur med en god balance mellem arbejds- og fritidsliv. Så alt efter opgaver og samarbejder har du også selv stor indflydelse på, hvor og hvordan du arbejder.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores evner. Vi tilbyder gode vilkår: sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, synge i kor eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Din profil
Vi søger en udadvendt, erfaren, serviceminded og faglig dygtig service manager, der har interesse i at være med på denne rejse, hvor et professionelt kunde-/leverandørsamarbejde bliver altafgørende.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant faglig uddannelse
  • har en god teknisk it-forståelse
  • har mindst 2-3 års erfaring som service manager i et outsourcing-setup
  • har operationel proceserfaring særligt inden for; incident management, service request management, problem management og change management
  • har erfaring med at anvende god praksis og/eller anerkendte metoder inden for service management
  • har erfaring med at skabe gode relationer og etablere et gode samarbejder med eksterne it-leverandører.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med ITIL4.

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt og træffe de nødvendige beslutninger. Du er agil, serviceminded og har evnen til at skabe gode relationer, herunder gode relationer til kunder og leverandører. Du har en systematisk og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Knudsen, Chef for IT-Drift, på tlf. 40 34 06 52. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Anita Ray på tlf. 3363 6068 eller e-mail [email protected].

Ansøgning
Send en motiveret ansøgning, dit CV og øvrige relevante papirer senest den 3. april 2022.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Vikarstilling: Dygtige kundeservicemedarbejdere ti...

    Fri kontakt
    Har du erfaring med kundeservice? Kan du træde til fra september til november måned? Og vil du gerne yde rigtig god service & support på telefon/mail for en større mediekoncern? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Svensktalande kunderådgivare sökes till Gavefabrik...

    Vi söker dig som talar flytande svenska och kan börja så snart som möjligt. Du kommer att anställas för ett spännande projekt som pågår från september till och med januari 2025.Gavefabrikken gr..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assisterende Butikschef søges til Pelican Self Sto...

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret kollega til en af deres lokationer i Storkø..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0