Koordinator i central servicefunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Alsidig, selvstændig og spændende ny supportrolle i Strommas driftsafdeling

Stromma Group er en af de største oplevelsesvirksomheder i Nordeuropa. I Danmark kender du os bl.a. fra Canal Tours, City Sightseeing Copenhagen, Hop-On Hop-Off og Baadfarten i Lyngby. Stromma Danmark er en del af Stromma Turism & Sjöfart AB, som har afdelinger i København, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsinki, Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Geiranger, Amsterdam, Utrecht og Berlin. - Vi er en handlekraftig organisation med udpræget teamspirit, arbejdsglæde, korte beslutningsveje og kompetente og passionerede medarbejdere.

Din rolle

Som koordinator i en nyoprettet stilling i hjertet af Strommas driftsafdeling (Operations) får du en central og meget alsidig rolle. Opgavernes art, mængde og størrelse varierer hen over året. Før turistsæsonen begynder omkring påske, har du travlt med at håndtere den administrative og koordinerende del af rekruttering af driftspersonalet, dvs. alt inden for rekruttering med undtagelse af interviews. Du har fx det overordnede ansvar for udarbejdelse og posting af jobannoncer på diverse jobportaler bl.a. via rekrutteringsværktøjet Talent Recruiter, indkaldelse til interviews, udarbejdelse af kontrakter og opdatering af personalesystemet. Herudover er det dig, der har ansvaret for den koordinerende del af on-boarding af dine ca. 150 sæsonansatte kolleger. Dvs. opgaver som bl.a. bestilling, håndtering og udlevering af uniformer og navneskilte. Også i introduktionsfasen af de nye kolleger er du en vigtig aktør, ligesom du i løbet af året varetager diverse opdateringer af Strommas administrative værktøjer for driftspersonalet, bl.a. registrering og opfølgning af ferie og sygdom. Primært i højsæsonen er der desuden opgaver, som skal varetages på Strommas adresse på Refshalevej 330. Der er med andre ord mange forskellige bolde i luften, som skal gribes, håndteres og kastes videre i samspil med et fantastisk velfungerende og motiveret team, som ser muligheder frem for problemer.

Du er kort sagt nøgle- & go-to-person for vores faglige mellemledere, når det drejer sig om support og service. Du får rig lejlighed til at gøre en stor forskel og udvikle og sætte dit præg på jobbet. Vi forventer ikke, at du har svar på alt, men at du er proaktiv, relationsskabende og opsøgende, når det drejer sig om at finde svar og løsninger. Endelig er det værd at understrege, at du – når det er påkrævet – evner at prioritere deadline fremfor den perfekte detalje.

Kvalifikationer

  • Struktureret, ansvarsbevidst, løsningsorienteret og initiativrig
  • Blik for både helhed og detaljer samtidig med at overblikket bevares
  • Arbejder selvstændigt, er god til at planlægge og prioritere
  • Relationsskabende, god til at kommunikere og samarbejder ubesværet på tværs af organisationen
  • Du behersker mundtlig og skriftlig dansk & engelsk
  • Solid erfaring fra et lignende koordinatorjob i et travlt arbejdsmiljø er en fordel

Nogle ord om din personlighed

Du er udpræget serviceorienteret og får energi af at servicere og løse de mange forskellige opgaver, der naturligt lander på dit bord. Både de faste, veldefinerede opgaver og de akutte. Du er imødekommende, pålidelig, struktureret, vedholdende og har et positivt livssyn.

Vi tilbyder et spændende, udfordrende og alsidigt job i en professionel virksomhed, hvor samarbejde, trivsel og et godt, uformelt arbejdsmiljø er i fokus. Der er rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Deadline for ansøgning: Fredag d. 30. september.

Søg via: https://www.stromma.com/da-dk/kobenhavn/job/ledige-stillinger-kobenhavn-malmo/

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director of Operations Pia Monteilhet-Larsen (tlf. 2555 6650).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København K
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    We’re looking for a new colleague to join our Customer Success Manager team at our offices in Sydhavn, Copenhagen. You will be part of a small team that is tasked with retaining and growing existin..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel i [xxxxx] i en afdeling, som spiller en central rolle for kundernes oplevelser med os? Brænder du for god kundeservice? Så har du nu chancen for at sætte..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kastrup

    Trives du i en udadvendt og koordinerende rolle, hvor du fungerer som et bindeled mellem kunden og vores værksted samt salgsafdeling? Så er du måske vores nye kundemodtager, der er klar til at leve..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1