Rekrutteringsfirma

Client Manager til Clear Channel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Erfaren Client Manager søges til Skandinaviens største outdoor selskab, Clear Channel Scandinavia


Er du den Client Manager, som kunden altid vil huske? Fordi der altid er handling og mening bag dine ord, og fordi du altid finder en løsning, når det er svært? Er du ambitiøs, målbevidst og resultatorienteret? Og er du tilmed hamrende skarp på at udvikle relationer med kunder og erhverve ny forretning? Hvis ja, så kan det være dig, vi er på udkig efter.


Du kommer til at indgå i et stærkt salgsteam, hvor humoren fylder en temmelig stor del. Du får en central rolle i et selvstændigt job, hvor du bliver en del af en performance kultur i et Skandinavisk set-up, hvor vi skaber værdifulde medieløsninger til vores kunder hver dag.

Du er derfor optaget af det overordnede mål om at drive omsætning og øge markedsandele samt opbygge og vedligeholde nye og eksisterende relationer.

Missionen er SALG af Outdoor-reklamer via mediebureauer
Du spiller en afgørende rolle i at identificere kundemuligheder og gennemføre alle salgets faser. Du får ansvaret for din egen portefølje med nogle af vores største og vigtigste kunder og for at skabe det rette fokus og kendskab til Clear Channel Scandinavia.

Dine arbejdsopgaver vil mere detaljeret omfatte:

  • Salg til mediebureauer inkl. kampagner, årsaftaler og partneraftaler
  • Identifikation af Newbizz kunder, markeder og relationer
  • Høj mødeaktivitet i hele Danmark med fokuseret indsats på det gode samarbejde
  • Sikre at mål defineres og budgetter og priser opnås
  • Opsøge relevant viden og sikre kvalitet i salgsarbejdet via analyser


Hvem er du?
Uddannelsesmæssigt er der mange indgange til jobbet. Men det er vigtigt, at du har nogle års relevant salgserfaring fra salg/kommercielle virksomheder.

Du er helt sikkert stærk i din argumentation og overbevisende, når du formidler budskaber, analyser og data. Du tænker kommercielt og er løsningsorienteret i forhold til at finde de rigtige medieløsninger.

Du har en bred forretningsforståelse og tager imod udfordringer med et åbent, positivt og idérigt sind. Du har ikke glemt at være nysgerrig, og udvikling er en helt naturlig del af din hverdag.

Som Client Manager arbejder du selvstændigt, målrettet og ansvarligt og evner at fungere i en salgs- og resultatstyret virksomhed med struktureret tilgang til dine opgaver og god evne til at prioritere hverdagen.

Og så er du god til at samarbejde på tværs af forskellige niveauer samt landegrænser. Du taler og skriver dansk og engelsk.

Vi har masser at tilbyde dig
En spændende karriere hos en af de førende spillere i mediebranchen. Muligheder for at præge din egen arbejdsdag og dine resultater. Vores hverdag er tempofyldt i et spændende og fagligt udfordrende miljø, og du får mange muligheder for at flytte dig både professionelt og personligt. Og så bor vi for øvrigt i de fedeste lokaler på Christianshavn og kan godt lide at være sammen med hinanden både i arbejdstiden og efter til forskellige sociale arrangementer.

Derudover kan vi tilbyde en attraktiv løn, bonusordning, pension samt sundhedssikring.

Du stiller selv bil til rådighed mod kørselsgodtgørelse og vil få tilbudt en betalt P-plads.

Slå til nu
Skynd dig at søge jobbet. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, der ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Annette Jacobsen på tlf. 30 63 16 39 eller mail: [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men derimod et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Clear Channel Danmark A/S
Clear Channel Danmark A/S er en del af Clear Channel Outdoor Holdings Inc., som er en af verdens største Outdoor-virksomheder og opererer i over 40 lande på tværs af fem kontinenter. Vores vision er enkel, men essentiel i byrummet. Hver dag forbinder vi annoncører med tusindvis af mennesker via inspirerende Outdoor-kampagner.

Vi leverer medieplatformen. Vi guider annoncørerne, så de eksponerer den rette målgruppe, det rette sted, i den rette tid. Med ca. 7.000 reklameflader, tilbyder vi analogt og digitalt Outdoor i hele Danmark, og vores medier eksponeres hver dag for mere end 2 mio. mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Motiveres du af daglig kontakt med kunder? Trives du med at præsentere produkter, arrangere kundeevents og webinarer med henblik på at sikre, at kunderne når deres ønskede resultater? Har du en pa..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret assisterende butikschef til deres lokation .
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kastrup

    Har du lyst til at være med i fronten på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Bliv en del af en serv..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1