Medarbejder til Kundeservice i ViTolker søges med start snarest muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger en sød og ambitiøs kundeservicemedarbejder til nyoprettet stilling i et travlt team med godt kollegaskab, humor og højt til loftet.

Dine opgaver og faglige profil

Vi søger en nøgleperson til vores kundeservice, som kan modtage henvendelser vedrørende tolke- og oversættelsesopgaver.

Det er vigtigt, at du er imødekommende, serviceminded, har et stort overblik og forståelse for opgavens faglighed og hvordan den behandles relevant – det bliver du oplært i, men du skal have forståelse for, at god tolkeservice er en kompleks opgave, som kræver en god og detaljeorienteret dialog med kunden.

Du skal være stærk i kundebetjening og i præcis og venlig kommunikation, både mundtligt og skriftligt. Du skal have let ved at sætte dig ind i mange forskellige fagpersoners behov, og yde dem en kompetent og sikker service – for eksempel når en sagsbehandler ringer ind for at ombooke et møde med en tolk, eller en sundhedsplejerske har spørgsmål til den tilknyttede tolks dialekt i forhold til borgeren. Derudover modtager du også henvendelser fra tolke om f.eks. spørgsmål til en tolkning, så du skal trives med at skabe og vedligeholde relationer til mange forskellige mennesker, som bogstavelig talt stammer fra hele verden.

Du skal trives i et kulturelt mangfoldigt miljø med højt tempo og varierende opgaver og kundetyper. Du skal kunne arbejde effektivt og selvstændigt, men du har altid mulighed for at spørge kollegaer til råds, og vi løser generelt vores individuelle opgaver med en høj grad af sparring med kollegaer for at yde den mest kvalificerede service.

Vi forestiller os, at du kan være uddannet inden for et servicefag eller kontor, men det vigtigste er, at du har erfaring med og trives i servicefunktionen og den direkte kundekontakt. Det er også vigtigt, at du fungerer godt i et team med højt tempo, godt humør og har en positiv indstilling og kampgejst i forhold til at løse arbejdsopgaverne sammen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores bookingafdeling, og vores administration, herunder leder af erhvervskundeservice og vores projektleder for kvalitet og udvikling. Dine opgaver bliver primært at varetage henvendelser fra kunder, der allerede har en bestilling hos os, og fra vores eksisterende tolke, og dette foregår telefonisk og til dels også via mail. Du bliver grundigt oplært i vores bookingsystem, så du let kan navigere med en kunde eller tolk i røret.

Om virksomheden ViTolker

ViTolker er et af Danmarks hurtigst voksende tolke- og oversættelsesbureauer. Virksomheden blev grundlagt i 2016 med formål om at levere kvalitet og genskabe tilliden til sprogbranchen.

Der er i samfundet i dag et kæmpe behov for troværdige og kvalificerede tolke og oversættere i den offentlige og private sektor, og ViTolkers helt store kendetegn er derfor også, at vi matcher de mest kvalificerede lingvister for at sikre tryghed og den bedste kvalitet for vores kunder.

Med dette fokus har ViTolker på kort tid opnået ekstrem hurtig vækst, og med tusindvis af kvalificerede tolke og oversættere tilknyttet, har vi derfor også Danmarks største database af kvalificerede freelance-tolke og -oversættere. Se mere på vitolker.dk.

Praktisk

Stillingen er på fuld tid 37 t/ugen inkl. ½ times frokostpause og mødetidspunktet er klokken 7:30. Torsdag har vi længe åbent og det er et krav, at du kan arbejde til klokken 17 den dag. Løn efter kvalifikationer.

Vi indkalder relevante kandidater til en indledende samtale. Hvis du går videre, indkaldes du til anden samtale, hvor du får mulighed for at observere arbejdet i kundeserviceafdelingen og efterfølgende stilles du en mindre kundeserviceopgave, som følges op med en evaluering. Anden samtale med observation, opgave og evaluering tager samlet set ca. 2 ½ time.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise Giroux på 71968675

Ansøgningsfristen er 24. november, men samtaler afholdes løbende, så skynd dig at sende en kort motiveret ansøgning samt CV til [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

ViTolker

Lyngbyvej 20

2100 København Ø

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 24. november 2019

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 6
20. august 2024 6