Dansk talende Collection/Customer Service Officer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Dansk talende Collection/Customer Service Officer


Deltid, 15-20 timer om ugen


Er du interesseret i et studiejob, hvor du arbejder i et spændende miljø med mulighed for at påvirke din arbejdsdag? Kan du snakke med alle mennesker og møde dem, der hvor de er. Da er stillingen som dansk talende Collection/Customer Service Officer noget for dig!

Lendomatic leder nu efter to ny Collection/Customer Service Officer, der bliver linket mellem os og kunderne.

Det vi leder efter:


Du er digitalt på forkant, holder dig opdateret og har nemt ved at tilegne dig ny viden indenfor IT.

Du trives med både at hjælpe kunder med selv at finde svaret i vores digitale løsninger, da vi ved, at det gør kunderne endnu mere tilfredse, dertil at tage kontakt ved at ringe ud til vores kunder, som ikke har betalt deres faktura og rykke efter betaling, forhandling af eventuelle afdragsordninger samt opfølgning af disse. Dertil skal du kunne håndtere de svære samtaler, hvor kunder har udfordringer ift. betalingen.

Du har evt. relevant erfaring med kundeservice og kundedialog, gerne fra finans, forsikring, pension eller lignende område.

Eller du er måske i gang med en uddannelse indenfor eksempelvis kommunikation, finans eller økonomi eller lignende, som har lyst til at få indsigt i og prøve kræfter med kundedialog og telefonen som det primære arbejdsredskab.

Den ideelle kandidat


Du har en entusiastisk personlighed og gerne med erfaring indenfor kundeservice. Vi ser gerne, at du er social og serviceminded, og du skal trives med telefonen som dit arbejdsredskab

Det er naturligt for dig at spørge ind til kundens tanker og behov – både på dansk og på engelsk. Det er derfor et krav, at du er kommunikativ stærk og behersker begge sprog i skrift og tale. Du evner at have flere bolde i luften mellem telefonopkald, svare indgående mails, opkald og chat samt håndtere administrative opgaver.

Det vi kan tilbyde


En part time stilling, primært i hverdagen i tidsrummet kl 9:00 til 17:00 og noget aftenarbejde frem til kl 20:00. Dertil kan der forekomme weekendarbejde i tidrummet 9:00-14:00. Arbejdet i hverdagene vil ligge på faste dage, hvilket vil blive aftalt. Dertil tages selvfølgelig hensyn til eksamensperioder, om du er studerende.

En part time stilling, primært i hverdagen i tidsrummet kl 9:00 til 17:00 og noget aftenarbejde frem til kl 20:00. Dertil kan der forekomme weekendarbejde i tidrummet 9:00-14:00. Arbejdet i hverdagene vil ligge på faste dage, hvilket vil blive aftalt. Dertil tages selvfølgelig hensyn til eksamensperioder, om du er studerende.

Du kommer til at arbejde sammen med et succesfuldt team med højt drive og open mindset i det centrale København.

Du får din egen arbejdsstation med en Mac, dertil har vi frugtordning, og der serveres en lækker frokost hver dag.

I forbindelse med ansættelsesprocessen vil alle personoplysninger i ansøgningerne blive slettet tre måneder efter, at processen er afsluttet, medmindre du er blevet ansat. Vi henstiller deraf at ansøge på nyt, om der skulle være en anden stilling af interesse hos Lendomatic på et senere tidspunkt.

Ansøg


Send din ansøgning direkte til [email protected] og skriv Collection/Customer Service Officer i emnefeltet.

Om du har spørgsmål til stillingen, tag da endelig kontakt til Head of HR; Malene Schøler på mail; [email protected].

Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi tager ansøgningerne løbende i betragtning og indkalder til interview.

Om os


Lendomatic Aps er et online forbrugslånsfirma, der udbyder forbrugslån via vores 4 brands; MiniFinans, Kassekreditten, Kvikto og Folkelånet. Vi udsteder hver måned omkring 2000 lån og er også at finde på det svenske marked.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København Ø

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 6