To friske og servicemindede kollegaer med viden og erfaring i brugen af Sundhedsplatformen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger to positive og friske kollegaer til vores Servicedesk, med fokus på høj faglighed, service og kommunikation. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske team. Vi har ansvaret for SP-support til Region Hovedstadens mere end 40.000 ansatte.

  • Er du en smilende, servicemindet og frisk person som måske overvejer et karriereskift - og har lyst til et nyt job, hvor du hjælper klinikerne med Sundhedsplatformen?
  • Har du en baggrund i hospitalsvæsnet, enten i Region Hovedstaden eller Region Sjælland og har du anvendelseserfaring med Sundhedsplatformen – gerne indenfor andre faggrupper end din egen?
  • Motiveres du af at yde en imødekommende telefonbetjening og sagsløsning, samt hele tiden at opbygge nye stærke kompetencer i anvendelsen af Sundhedsplatformen?

Så kom og hjælp os med at sikre den allerbedste og mest værdiskabende vejledning til dine kollegaer på hospitalerne, gennem understøttelse i deres daglige arbejde i Sundhedsplatformen.

Om jobbet
I CIMT ServiceDesk er vi to spændende og dynamiske teams; Teknisk team og Sundhedsplatform team. Du bliver en del af vores velfungerende SP-team på 13 dygtige kollegaer, som udgør telefon- og sagssupport omkring anvendelse af Sundhedsplatformen, for Region Hovedstadens brugere.

Din fornemmeste opgave vil være at guide, vejlede og tale med klinikere, når de kontakter ServiceDesk telefonisk og har brug for et godt råd til at komme videre, eller hjælp og støtte til selv at fremsøge løsningen. Desuden håndterer vi sideløbende sager som kommer ind skriftligt eller som er af en mere kompleks karakter.

Teamets opgave er at yde den bedste og mest kompetente sagsløsning og telefonsupport, for klinikerne. Din arbejdstid vil være 37 timer ugentligt, fordelt i en spændende vagtordning med skiftende arbejdstider - dag og aften fra 8-20 samt weekend og helligdage fra 8-18. Vagter efter kl. 16 og weekend/helligdage fordeles ligeligt mellem teamet medarbejdere, og du vil dermed som udgangspunkt have f.eks. en weekendvagt hver 13. uge samt en aftenvagt til kl. 20 hver 13. hverdag.

Teamet har i høj grad indflydelse på, hvordan vi bedst muligt kan møde brugernes behov for hjælp og er selv til med at videreudvikle vores arbejdsgange, så de understøtter det kliniske personales behov optimalt.

Om dig
Du har anvendelseserfaring med Sundhedsplatformen – hvis du også har erfaring indenfor andre faggrupper end din egen er det en fordel. Desuden har du gode evner til at finde løsninger og se sammenhænge, samt sikre, at brugerne føler sig forstået og mødt. Du sætter en ære i at yde professionel service og trives i en tempofyldt og omskiftelig hverdag, hvor tilfredshed hos brugerne er det vigtigste succesparameter.

Din profil kunne være:

  • en dygtig formidler og kan kommunikere med mange forskellige mennesker dagligt
  • stærk i skriftlig kommunikation, da vi skriftligt dokumenterer og korresponderer dagligt
  • er proaktiv og kan arbejde selvstændigt, samt kommer med forslag til forbedringer
  • god til at bidrage til den gode energi og trivsel, som vi har i vores team
  • har et godt overblik, samt har en god situationsfornemmelse for at hjælpe dit team

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig et varierende arbejde i en dynamisk organisation, med kontakt til mange forskellige faggrupper. Hos os vil du få dygtige kollegaer og vi er kendetegnet ved et stærkt fællesskab, med en åben og tillidsfuld kultur. Vi har det sjovt og sætter trivsel højt, hvilket betyder, at humor har en stor værdi i vores team.

Hos os får du også mulighed for at lære uendeligt meget om Sundhedsplatformen. Vi sørger for en grundig oplæring og løbende undervisning i Sundhedsplatformen. Vi tilbyder at udvikle dine kompetencer inden for andre arbejdsområder, da vi har et team der opretter dokumentation, som vi bruger til vores telefonsupport og vidensdeling. Derudover har vi et team der træner de andre kollegaer i kommunikation og fagligt indhold, da vi arbejder efter princippet om, at vi altid kan lære mere.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Henriette Stilling på 21 12 90 23 eller teamkoordinator Jeanette Nykjær på telefon 23 70 07 82.

Ansættelsesforhold
Dit nye arbejdssted vil være Borgervænget 7, 2100 København Ø. lige ved siden af Ryparken Station og Hans Knudsens Plads med rigtig gode transportmuligheder med både bus og tog.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst for Administrations- og IT-personale m.fl., med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. i skiftende vagter i tidsrummet:

Hverdage kl. 8 til 20

Weekend samt helligdage kl. 8 til 18.

Forventet tiltrædelse er senest den 1. juli 2020.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest den 25. maj 2020 kl. 10 via vores online rekrutteringssystem, men vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 25. maj 2020

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 6
20. august 2024 6