Phonere til studiejob i HK Østjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København S

Phonere til studiejob i HK Østjylland


Er du vores nye studentermedhjælper ?

Bliver du drevet af at skabe resultater, har du en naturlig flair for at snakke og er du god til at brænde igennem og inspirere folk til få mest ud af deres medlemskab? Så kunne dette studiejob måske være noget for dig.

Vi søger to phonere på 15 timer pr. uge i perioden oktober – december 2020. Der kan eventuelt blive mulighed for forlængelse i 2021.

Jobbet

Arbejdet består i at fastholde studerende som medlem i HK, når de afslutter deres uddannelse. Gennem en positiv og relationsskabende dialog skal du hjælpe dem med den bedste overgang fra studiemedlemskab til fuldtidsmedlemskab.

Du skal tale med medlemmerne om, hvordan HK kan hjælpe dem med at finde et relevant job, tilbyder dem sparring om deres jobsøgning, sikrer dem dagpenge, hvis de bliver ledige og i det hele taget, hvordan HK er en vigtig karrierepartner, når man er ny på arbejdsmarkedet.

Din profil

Du er studerende (gerne på en videregående uddannelse), har erfaring med telemarketing og måske har du i forvejen kendskab til fagforeninger – men vi skal nok lære dig op.

Det vigtigste er, at du er god til at tale i telefon, er lyttende og derigennem skaber en god dialog med vores medlemmer om, hvordan de får mest muligt ud af deres medlemskab af HK.

Du trives med at have mål og delmål, og du arbejder selvstændigt, struktureret og fokuseret på at nå de resultater og milepæle, der er sat op for dit område. Du ser det som naturligt, at der løbende evalueres på din indsats.

HK Østjylland arbejder som en værdibaseret organisation med en flad ledelsesstruktur, der stiller krav til dine evner til selvledelse og til at du bidrager aktivt til et konstruktivt samarbejde.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig ansættelse i en afdeling med supermotiverede og kompetente kolleger og et tæt samspil med vores ungdomskonsulenter. Du kan glæde dig til en arbejdsdag hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi har en uformel omgangstone og sætter også pris på lidt sjov i hverdagen. Vi sørger selvfølgelig for, at du er godt klædt på til jobbet.

Stillingen er fysisk placeret på hovedkontoret i Brabrand.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er foreløbigt tidsbegrænset til udgangen af 2020. Det forventede ugentlige timetal er 15 timer. Arbejdstid pr. vagt er typisk 3-5 timer og kan varieres, så det passer med dit studie.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår. Lønnen er fastsat med udgangspunkt i afdelingens overenskomst og lønpolitik.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. Aftales individuelt.

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om jobbet kan indhentes hos fagchef Marie Leth, tlf. 21387788.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning, overskueligt CV samt relevante bilag til HK Østjylland via ”ANSØG” nedenfor.

Ansøgningsfrist er søndag d. 4. oktober 2020 kl. 8.00. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Se glimt af vores hverdag

På Instagram kan du se billeder fra vores hverdag og forhåbentligt fornemme vores arbejdsmiljø og gode fællesskab. Du behøver ikke selv at have Instagram for at se vores side her (link: )

HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder i deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København S
  • Søndag den 04. oktober 2020

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 6
10. september 2024 8
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 6
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6