[xxxxx] kvalitetsbevidst kundeservicemedarbejder! - 1560

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Hos one.com søger vi en dygtig og serviceminded medarbejder til vores danske kundesupport! Ved du, hvad god kundeservice indebærer, og er du klar på nye udfordringer? Så har vi helt sikkert brug for dig på holdet!

Som kundeservicemedarbejder hos one.com er din primære opgave at hjælpe og vejlede vores kunder i brugen af vores produkter og services via chat og e-mail. Dette er en stilling med gode muligheder for at påtage sig yderligere ansvar inden for oversættelse, produktspecialisering, -testing, træning eller andre områder, som du gerne vil udvikle.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du:

  • Brænder for at levere gode kundeoplevelser på skrift, og du har en grundig og kundeorienteret tilgang til skriftlig kundeservice
  • Formulerer dig klart og tydeligt på dansk, samt evner at tilpasse din kommunikation til den enkelte kunde
  • Ønsker at udvide og udnytte din viden om hjemmesider, webhosting og support
  • Ønsker at arbejde i et internationalt miljø med gode kolleger og fleksible arbejdstider

Om dig:

Du har erfaring med at yde kundeservice i særklasse, og du har lyst til at lære mere om webhosting, hjemmesider og domæner. Vi leder efter talent, og vi vil sørge for en grundig træning i den første periode af ansættelsen. Vi forventer, at du altid medbringer dine bedste færdigheder i teamwork og kommunikation når du møder på arbejde.

Du får succes i stillingen, hvis du er positiv, åben og klar til at hjælpe, hvor det er nødvendigt. Hvis du som person desuden er engageret i både dit arbejde og dine kollegaers trivsel, er du sandsynligvis lige den kandidat vi mangler, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Som vores nye kollega får du:

En ansættelse med forskellige opgaver og udfordringer i et globalt firma, der er i spændende udvikling! Vi tilbyder et professionelt men uformelt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer fra mange forskellige nationaliteter. Vi har mange sociale aktiviteter, f.eks. en månedlig fredagsbar, team events samt årlige sommer- og julefester. Vi mener, at dette bidrager til et sjovt og sundt arbejdsmiljø. Udover dette tilbyder vi gratis sundhedssikring, en varieret frokostordning, samt en gratis hjemmeside med domæne og hosting.

Stillingen er på fuld tid med 37,5 timer om ugen. Din arbejdstid planlægges på en ugentlig plan med 7,5 timer hver dag, ekskl. frokost, i nogle tilfælde forventes du at arbejde i weekender.

Startlønnen vil være DKK 21.000 pr. måned med mulighed for opstart hurtigst muligt!

Er du interesseret?

Vi behandler alle indkomne ansøgninger løbende, så skynd dig at uploade dit CV og en kort ansøgning via 'Apply Button'. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Hansen via e-mail [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København V
  • Fredag den 24. juli 2020

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1