Hundredemetermester i kundepleje og telefonsamtaler søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Hundredemetermester i kundepleje og telefonsamtaler søges!


I Dinero regnskabsprogram søger vi nu en telefonopkalds-elskende, serviceminded, kundeplejende og smilende person. Kort sagt skal du telefonisk hjælpe vores eksisterende kunder med at udnytte Dineros mange muligheder til fulde.

Hver dag arbejder vi for at gøre livet som iværksætter lidt nemmere – i hvert fald når det kommer til regnskab. Vi tror på en fremtid, hvor regnskabsprogrammet er endnu mere automatisk, så vores brugere kan udvikle og sælge det, de skabte deres forretning for – frem for at tænke på debet, kredit og regnskabsbegreber.

Allerede nu har vi et hav af funktioner – og vi vil så gerne hjælpe vores seje kunder godt i gang med de muligheder og genveje, som de måske ikke selv ved, at de har adgang til.

Derfor søger vi dig, der:


  • Ved noget om regnskab – eller har lyst til at lære det
  • Elsker at snakke – i telefon!
  • Vil hjælpe Dineros brugere godt i gang og sikre, at de får det bedste ud af programmet
  • I ny og næ kan ”sælge” – men kun til eksisterende brugere.
  • Kan arbejde deltid eller fuldtid

Du bliver naturligvis oplært i starten, men det er klart en fordel, hvis du har kendskab til regnskab og Dinero, så du kan svare, når Bent eller Julie spørger, hvad en bankafstemning er – eller hvad forskellen nu lige er på kvartalsmoms og halvårsmoms.

Det kommer du nemlig ud for, når du eksempelvis ringer brugere op for at fortælle dem, at de kan spare sig selv tid ved at slå en funktion til eller bruge en ny genvej, som de måske ikke er klar over.

Bedstemødre og bordfodbold – lidt om Dinero


Får du job hos Dinero, bliver du en del af en fed arbejdsplads med højt til loftet og kort fra tanke til handling. Du kommer til at have plads blandt vores unge, dygtige team af chatsupportere, der garanterer højt humør og ekstraordinær hjælpsomhed.

Som arbejdsplads vægter vi det sociale fællesskab højt – fx i form af fredagsbar, udflugter og anderledes arbejdslokationer. Og så har vi fire bedstemødre ansat til at hygge om os, ligesom massageordning og tæsk i bordfodbold er en del af dagligdagen (når Corona altså ikke lige huserer). Det kan du læse mere om ved at hoppe her hen.

Sådan søger du:


Tænker du: Det er jo mig det dér?

Så send en videoansøgning via dette Simplee-link, hvor du fortæller om den dårligste oplevelse, du har haft som kunde i en butik (fysisk eller online). Fortæl også, hvad du studerer eller arbejder med – og hvor mange timer om ugen, du kan arbejde.

Ansøgningsfristen eksisterer ikke – vi ansætter, så snart vi har fundet den rette. Så rub neglene og send os din ansøgning. Har du andre spørgsmål, kan du stille dem til [email protected].

Vi GLÆDER os til at høre fra dig!

Oplev hverdagen hos Dinero


Vi søger løbende nye folk til vores innovative, dygtige og sjove team.
Måske er det netop dig, vi mangler?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1