Ungeguider til ny og ambitiøs indsats i Frederiksberg Ungecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være en del af et højt fagligt miljø med afsæt i en fælles kerneopgave om at få flest mulige unge i uddannelse og beskæftigelse?

Ambitionen er, at den fælles kommunale ungeindsats i Frederiksberg Kommune skal være blandt landets bedste. Vi søger tre ungeguider, der vil være med til at realisere vores målsætning om, at alle unge er i uddannelse eller beskæftigelse. Som ungeguide placeres du organisatorisk i Frederiksberg Ungecenter, og samtidig vil du få kontakt- og samarbejdsflader på tværs af alle relevante kommunale forvaltningsområder, samt på de arenaer, hvor de unge til dagligt har deres gang i forhold til uddannelse og beskæftigelse.

Målgruppe og fokus
Målgruppen for ungeguiderne er unge i alderen 15-29 år, der har brug for en helhedsorienteret indsats på tværs af forvaltningsområder og lovgivninger for at kunne lykkes med uddannelse og beskæftigelse. Som ungeguide bliver du den centrale og koordinerende kontaktperson for de unge, du får ansvar for.

Der er stort fokus på, at vi lykkes med at sikre flere unges tilknytning til uddannelse og beskæftigelse. I tæt samarbejde med de enkelte unge og de øvrige interessenter vil dit centrale fokus være at realisere de konkrete mål i den unges samlede og koordinerede plan på tværs af fagområder. Viden om rammerne for den kommunale ungeindsats, herunder forståelse for myndighedsopgaven samt gode relationskompetencer i arbejdet med de unge, vil være en forudsætning for at lykkes som ungeguide.

Stillingen som ungeguide i Frederiksberg Kommune er ny, og du vil derfor få mulighed for at bidrage til udviklingen af ungeguidekorpset, den tværfaglige opgavevaretagelse og arbejdskulturen.

Ungeguidernes primære ansvar og opgaver
  • Samarbejde med den unge omkring realisering af målene i den unges plan, herunder fokus på progression i forhold til den unges uddannelsesparathed.
  • Samarbejde med alle relevante aktører på ungeområdet.
  • Arbejde sammen med unge og samarbejdspartnere omkring udfordringer, der kan stå i vejen for uddannelse og beskæftigelse (fx økonomi, bolig, misbrug, psykiske problemstillinger m.fl.)
  • Samarbejde med de unge efter princippet om hjælp til selvhjælp.
  • Mod på at gå på tværs af fagområder og sikre kobling mellem indsatser og lovgivninger.
  • Indgå i udvikling af ungeguide-teamet, både med fokus på arbejdet med de unge, samarbejder på tværs af fagområder og effekten af teamets arbejde.


Din profil
Vi søger en profil, der:
  • Har en relevant uddannelse såsom socialrådgiver, socialformidler eller uddannelsesvejleder.
  • Har dokumenteret erfaring med sagsbehandling, koordinering eller uddannelsesvejledning inden for det kommunale ungeområde.
  • Kan arbejde selvstændigt, målrettet og resultatorienteret.
  • Har god forståelse for hensigten med og opgaven i den fælles kommunale ungeindsats.
  • Er god til at danne netværk i en stor organisation og er god til at skabe relation til de unge.
  • Har et anerkendende og ressourceorienteret ungesyn.


Vi tilbyder:
  • Et selvstændigt job med afvekslende opgaver.
  • Et teamsamarbejde, hvor vi vægter fællesskab, tværfaglighed, sparring og gode relationer højt.
  • Mulighed for at deltage i udviklingen af ungeguidekorpset og opgavevaretagelsen som ungeguide.
  • Målrettet fælles kompetenceudvikling omkring ungeguidefunktionen.
  • En arbejdsplads, hvor du vil blive en del af et nysgerrigt og ambitiøst Ungecenter med mange fagligheder og profiler.


Kort om Frederiksberg Ungecenter
Ungecentret på Frederiksberg er en tværfaglig enhed målrettet de unge mellem 13-29 år. Centeret består af både et jobcenter, uddannelsesvejledning, medarbejdere fra Socialafdelingen m.fl. Vi arbejder ud fra en fælles strategi om job-i-fokus, og vores kerneopgave er at skabe rammerne for, at de unge kommer i job og uddannelse. Dette sker med den unge i fokus og i et tæt samarbejde mellem de forskellige fagligheder i centeret. Vi er ca. 45 medarbejdere, der både holder af hverdagens drift, men som også hele tiden udvikler vores samarbejde ved at prøve nye veje og metoder.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om tre 2-årige projektstillinger, som forankres i Frederiksberg Ungecenter. Ungeguiderne ansættes som en del af projektet ”Udsatte unge godt på vej”, et projekt der udvikles i samarbejde med Socialstyrelsen. Frederiksberg Ungecenter ledes af centerleder Dina Haffar Wolf, og i det daglige vil du referere til teamleder Marianne Vesterager.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde for at sikre fleksibilitet i forhold til opgaveløsningen, ligesom du skal være fleksibel ift. at bevæge dig rundt i byen. Vi benytter som udgangspunkt cykel eller offentlig transport.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til teamleder Marianne Vesterager på telefon 2898 0351.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er fredag den 28. maj kl. 12.00. Vi forventer at afholde 1. runde af samtaler den 11. og 14. juni og 2. runde af samtaler den 23. juni.

Tiltrædelse og varighed
Stillingerne er med tiltrædelse fra den 1. september 2021 og vil vare frem til den 31. juni 2023, dog med mulighed for forlængelse.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Svensktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikk...

    De søger en svensktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra september og frem til januar 2025. Arbejdsopgaver: Gavefabrikken blev grun..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Servicerådgiverelev til Semler Mobility på Amager ...

    Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejds..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
18. september 2024 83
17. september 2024 78
16. september 2024 76
15. september 2024 81
14. september 2024 83
13. september 2024 83
12. september 2024 85
11. september 2024 85
10. september 2024 87
9. september 2024 88
8. september 2024 89
7. september 2024 90
6. september 2024 88
5. september 2024 89
4. september 2024 85
3. september 2024 81
2. september 2024 77
1. september 2024 78
31. august 2024 81
30. august 2024 83
29. august 2024 83
28. august 2024 88
27. august 2024 86
26. august 2024 86
25. august 2024 88
24. august 2024 89
23. august 2024 87
22. august 2024 91
21. august 2024 90
20. august 2024 90
19. august 2024 95

Værd at vide når du søger job som kundeservicemedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer