Studiejob i [xxxxx]s Customer Experience enhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København

Drømmer du om en fremtidig karriere, hvor du omsætter data til viden og indsigter om kundeadfærd? Og har du nemt ved at lære brugen af nye IT-systemer? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i CX-enheden.

Vi kæmper for liv uden hjertesygdom

Med næsten 130.000 medlemmer og støtter er hjerteforeningen Danmarks næststørste patientorganisation. Hver dag kæmper vi kampen for et bedre liv for mennesker med hjertesygdom. Vi finansierer forskning i verdensklasse, trækker politikerne i hjerternes retning og støtter patienter og pårørende i deres liv med hjertesygdom.

Alt sammen noget, vi kun kan gøre, fordi vi har loyale medlemmer og støtter, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet.

I vores Customer Experience enhed har vi ansvaret for at skabe loyalitet blandt vores medlemmer og støtter samt give dem en oplevelse, som er helt i top. Det indebærer blandt andet at udvikle og drive de bedste kundeoplevelser på tværs af organisationen for på den måde at styrke organisationens indtægtsskabelse og sikre en høj loyalitet.

Dette gør vi blandt andet ved facilitering af kunderejser og contentskabelse ud fra et donorcentrisk perspektiv. Her indsamler vi viden om, hvad kunderne oplever i kontakten med hjerteforeningen via fx kundeundersøgelser eller indsigter fra vores Marketing Automation System. Alt sammen informationer vi bruger til at sikre, den bedste kundeoplevelse for vores medlemmer og støtter. Vi hører organisatorisk til under Fundraising og har samtidig et stærkt ben ind i den tværorganisatoriske agenda.

Om jobbet

Til det ambitiøse arbejde vi har foran os, har vi brug for din hjælp. Du vil supportere CX-enhedens projekter i alle aspekter, og som student bliver du rådgivet og vejledt af vores team af konsulenter. Dine opgaver vil blive administrative opgaver i forbindelse med opsætning af flows i vores systemer. Herunder test og rapportering på både resultater og gennemførsel, ændringer i kundens samtykke, e-mail opsætning, supportering af interne systembrugere o. lign. Vi tager dig også med på vores udviklingsprojekter. Herunder at kortlægge og designe vores kunderejse, kundeundersøgelser og diverse test og udarbejdelse af fundraising-kommunikation. Du vil få mulighed for at udtænke og eksekvere kreative og datadrevne strategier, som kan hjælpe hjerteforeningen med at løfte kunderejsen til et nyt niveau. Du får også muligheden for at skabe content selv under kyndig vejledning af vores content creator. Og muligheden for at lære, hvordan enkelte ord kan påvirke en hel kunderejse.

Om dig

Du læser på sidste del af din bacheloruddannelse eller første del af din kandidatuddannelse. Det kan være du studerer marketing, antropologi, erhvervsøkonomi og psykologi, adfærdsdesign eller noget helt andet. Det vigtigste for os er ikke din uddannelsesretning, men dit ønske om at arbejde med kundeadfærd, kommunikation og data.

Derudover har du:

  • Taget relevante fag inden for Kommunikation, Customer Journey/Experience, Adfærdsøkonomi, IT business management, Kvalitative og kvantitative metoder, Dataanalyse eller lign.
  • Gerne erfaring med kvalitativ eller kvantitativ dataanalyse
  • Gerne stærke formidlingskompetencer både på skrift og i tale. Du skal både kunne tale foran en større forsamling, men også kunne skrive en velformuleret mail.
  • En struktureret og selvstændig tilgang til arbejdet, men er ikke bange for at stille spørgsmål, hvis der er noget du er tvivl om
  • Det bedst med at have styr på detaljerne og lære nye systemer at kende
  • Lyst til at udvikle dig og lære en masse om, hvordan man arbejder med CX og databaserede kommunikationsstrategier

I stillingen vil du blandt andet lære at:

  • forstå hvordan data rejser på tværs af hjerteforeningens systemer
  • få indsigt i arbejdet med kunderejser på et strategisk og teknisk niveau
  • arbejde med personaliseret kommunikation via data
  • opsætte og afkode split test i forbindelse med mailudsendelser

Stillingen er ny, så her har du muligheden for at forme den ud fra de kompetencer, du kan komme til bordet med.

hjerteforeningen tilbyder

  • Et spændende og udfordrende studiejob med god mulighed for udvikling og indflydelse på dine egne arbejdsopgaver
  • En ansættelse på mellem 15-20 timer ugentligt.
  • Vi tilbyder fleksible arbejdstider, der kan passe ind i dit skema som studerende.
  • En god arbejdsplads med et godt sammenhold blandt kollegerne og kontor i hjertet af København tæt på Nørreport

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen, og samlet er stillingen begrænset til cirka 3 år. Arbejdstiden vil kunne tilrettelægges under hensyntagen til dine studier. Tiltrædelse medio/primo september 2021 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale.

hjerteforeningen har røgfri arbejdstid. Røgfri arbejdstid betyder, at medarbejderne ikke må ryge i arbejdstiden – hverken indendørs, udendørs eller udenfor matriklen. Dette gælder både internt og eksternt ved repræsentation af hjerteforeningen.

Kontakt og ansøgning

Ansøgningsfristen er 22. august 2021, men vi afholder løbende jobsamtaler og jobbet bliver besat, så snart vi har fundet den rette kandidat. Du uploader din ansøgning via linket herunder. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Loyalitetskonsulent Emilie Secher Bodin på [email protected] eller Leder for Fundraising Privat Annabella Younés på [email protected].

Om hjerteforeningen

I hjerteforeningen kæmper vi for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned. Siden 1962 har vi med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.

Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de omkring 524.000 danskere, der lever med en hjerte-kar-sygdom. I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os. Vi er ca. 130 medarbejdere, tusindvis af frivillige, og vi har godt 130.000 medlemmer. Læs mere på hjerteforeningen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Motiveres du af daglig kontakt med kunder? Trives du med at præsentere produkter, arrangere kundeevents og webinarer med henblik på at sikre, at kunderne når deres ønskede resultater? Har du en pa..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Pelican Self Storage er en anerkendt nordisk aktør inden for opbevaringsløsninger til både private og erhverv. Lige nu søger de en fleksibel og engageret assisterende butikschef til deres lokation .
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Kastrup

    Har du lyst til at være med i fronten på vores Audi-værksted? Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Bliv en del af en serv..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
30. juni 2024 103
29. juni 2024 102
28. juni 2024 105
27. juni 2024 104
26. juni 2024 102
25. juni 2024 105
24. juni 2024 105
23. juni 2024 109
22. juni 2024 110
21. juni 2024 112
20. juni 2024 112
19. juni 2024 109
18. juni 2024 108
17. juni 2024 103
16. juni 2024 107
15. juni 2024 109
14. juni 2024 109
13. juni 2024 113
12. juni 2024 109
11. juni 2024 115
10. juni 2024 111
9. juni 2024 109
8. juni 2024 112
7. juni 2024 113
6. juni 2024 108
5. juni 2024 111
4. juni 2024 113
3. juni 2024 113
2. juni 2024 110
1. juni 2024 112
31. maj 2024 113

Værd at vide når du søger job som kundeservicemedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer