Kundeservicemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Brænder du for god kundeservice og får du kunderne til at smile? Så velkommen til Bilabonnement, en del af K.W. Bruun Koncernen.

K.W. Bruun er en velkonsolideret koncern i høj vækst, med en årlig omsætning tæt på 10 mia. kr. K.W. Bruun er samtidig Nordens største private bilimportør og står bag importen af de populære bilmærker Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige.

Du bliver ansat i selskabet Bilabonnement A/S, hvor vi tilbyder biler på abonnementsbasis til de kunder der vægter frihed og fleksibilitet højt. Udover tryghed og sikkerhed tilbyder vi et bredt og attraktivt sortiment til en skarp pris.

”Du spiller en vigtig rolle i teamet og du vil have indflydelse fra dag ét. I vores lille team, er alles arbejde og indsats afgørende for vores succes. Vi glæder os til at få endnu en dedikeret hold spiller ombord og vi glæder os til samarbejdet”
- Adm. Direktør i Bilabonnement, Carsten Stephansen

Kunden og de gode løsninger i fokus
Hos os gør vi en dyd ud af den gode kundeoplevelse, og vi gør gerne en ekstra indsats for at kunden tænker på os med et stort smil, ligesom en god Trustpilot giver smil på læben i afdelingen. Udover dig, er der en senior kundeservicemedarbejder der primært vil stå for din oplæring samt en studentermedhjælper.

Vi er 7 personer i Bilabonnement A/S, som håndterer salg, kundeservice, support, klargøring mv. Du får din daglige gang på vores kontor og showroom i Rødovre, hvor du vil opleve et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med plads til vidensdeling, læring samt personlig og faglig udvikling.

Er du vores nye kollega?
Du er en god teamplayer og kommer med en positiv og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver og dine kolleger. Derudover er det naturligt for dig at arbejde selvstændigt, struktureret og at du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet. Der kan være flere veje til jobbet, men vi lægger vægt på følgende;
  • Du kommer enten med kundeservice erfaring eller har lysten til at lære det.
  • Du sætter en ære i at levere den gode kundeoplevelse.
  • Du er god til at lytte til kundens behov og finde løsninger sammen med kunden.
  • Du er robust og du er god til at kommunikere via telefon og mail med en masse forskellige kunder (både på dansk og engelsk).
  • Du er resultatorienteret og det gode købmandskab løber i dit DNA - vi går op i performance, mål og resultater.
  • Det kan være en fordel at være interesseret i biler, da mange kundehenvendelser naturligvis vil relatere sig til Bilabonnements produkter.


Vi gør os umage
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start, og vi tilbyder derfor følgende;
  • Godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer, det kan bl.a. være standup comedy, koncerter eller gokart arrangementer.
  • Med jobbet følger en lønpakke med god pensionsordning, sundhedssikring samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler. Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker frokost.
  • Koncernen har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du bliver en del af vores unikke DNA, kultur og værdier som du kan læse mere om her.


Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør, Carsten Stephansen, på tlf. 53828344. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Rødovre

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    We’re looking for a new colleague to join our Customer Success Manager team at our offices in Sydhavn, Copenhagen. You will be part of a small team that is tasked with retaining and growing existin..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Dette vikariat byder ikke kun på spændende opgaver, men også muligheden for at tjene gode penge i dit sabbatår! Stillingen er på fuldtid med skiftende vagtskemaer, 24/7/365. Der er desuden mulighed..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1