Skanderborg Forsyning søger en kunderådgiver til kundeservice og afregning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du være med til at sikre en professionel kunderådgivning for Skanderborg Forsynings kunder? Er du skarp til data? Og trives du med at optimere forretningsgange og bidrage ind i udviklingsprojekter? Så er du måske vores nye kollega! Skanderborg Forsynings forretningsområder er vandforsyning og afledning af spildevand. Vi leverer cirka 1,1 mio. m3 vand til vores ca. 6500 vandforbrugere og renser i omegnen af 4,8 m3 spildevand fra forbrugere i hele Skanderborg Kommune. Vi varetager også afregning for private vandværker og drifter tømningsordningen for Skanderborg Kommune.

Om dit nye job En af vores erfarne kunderådgivere går i foråret 2022 på pension, og derfor søger vi allerede nu en ny kollega. Du får et spændende job, hvor det vigtigste er at sikre en professionel kundeservice for vores forbrugskunder. Som kunderådgiver hos os får du meget varierede opgaver med stor indflydelse på eget arbejde og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dine primære opgaver bliver opkrævning og afregning af forbrugskunder, håndtering af inddrivelse, telefonbetjening samt sagshåndtering. Vi arbejder hele tiden på at levere kunderådgivning af høj kvalitet. En vigtig opgave bliver derfor også procesoptimering og udvikling af kundeområdet herunder projektledelse af udviklingsprojekter.

Du bliver en del af afdelingen Økonomi & Management med 12 imødekommende og engagerede kollegaer. Afdelingen varetager udover kunderådgivning også områderne kommunikation, HR, intern service samt regnskab og regulering. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores anden kunderådgiver, og refererer til Økonomichef Jeanett Bak Jensen.

Om dig Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring med kunderådgivning og afregning.

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • minimum har tre års erfaring som kunderådgiver i en tilsvarende stilling
  • har erfaring med afregning og inddrivelse
  • har flair for brug af IT-systemer - erfaring med KMD Easy Energy og Envitrix er en fordel
  • kan sætte dig ind i ny lovgivning, vurdere konsekvenser samt implementere ændringer
  • eventuelt har kendskab til forsyningsjura og persondataloven
  • kan gennemføre mindre udviklingsprojekter

Som person er du serviceminded og tydelig i din kommunikation – og kan i travle og pressede situationer holde hovedet koldt. Du trives med at være en holdspiller og er villig til at yde en ekstra indsats i spidsbelastende perioder, samtidig med at du også er selvkørende. Din tilgang i opgaveløsningen er systematisk, struktureret og ansvarsfuld. Andre vil sige om dig, at du er initiativrig og finder det naturligt at opbygge og optimere forretningsgange. Du er kvalitetsbevidst og har forståelse for samt forholder dig kritisk til data.

Vi tilbyder dig... Et job med stor variation og høj grad af indflydelse med frihed under ansvar. Du bliver en del af et team med fokus på at sikre en professionel kundeservice og får god mulighed for at præge udviklingen af kundeområdet. Der vil være rig mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og masser af imødekommende og engagerede kolleger, der omgås hinanden i en uformel og humoristisk tone. Vi vægter en god balance mellem drift og udvikling, plads til familien og en ’højt til loftet’-tilgang, som harmonerer med engagement, ansvarlighed og teamsamarbejde.

Interesseret?

end os din ansøgning og CV ved at trykke på "ANSØG" herunder hurtigst muligt og senest den 22. juni 2021. Samtalerne afholdes d. 28. juni og 2. juli. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion.

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Tiltrædelse pr. 1. september 2021.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte


Skanderborg Forsyning Skanderborg Forsyning A/S er ejet af Skanderborg Kommune.

Kerneopgaven for Skanderborg Forsyning er at levere drikkevand af høj kvalitet og rense spildevand med omtanke og ansvarlighed for mennesker, samfund og natur. Samtidig medvirker forsyningen til miljøforbedringer og klimatilpasning med nytænkende anlægsprojekter i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Vores stræben efter de bedste løsninger skaber et højt kvalificeret, tværfagligt miljø og unikke muligheder for inspirerende, professionel i samspil med dygtige kolleger, samarbejdspartnere og forbrugere.

Vi er stolte af at løse vores opgaver, især når vi løser dem i fællesskaber. Fællesskaber med kommunen, med borgerne og med andre samarbejdspartnere, der deler vores interesse og ansvar for en bæredygtig forsyning i fremtiden.

AquaGlobe er en udviklingsplatform og et videns- og formidlingscenter, hvor vi udvikler forsyningens kerneydelse i åbne partnerskaber og formidler udviklingsprojekter og nyskabende løsninger til vores omverden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 22. juni 2021

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Servicemedarbejder til Semler Mobility i Højbjerg

    Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen, så læs endelig videre.Vi søger lige nu to servicemedarbejdere, som trives med rutinepræget opgaver og arbejde p..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1