Kundesupporter / kunderådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Renosyd søger kundesupporter/kunderådgiver

Brænder du for kundekontakt, og vil du være med til at forandre affald til værdi for fremtiden?

Din rolle

Du skal, sammen med dine kolleger, håndtere kundehenvendelser via telefon, mail, app og personligt fremmøde, samt yde en faglig, kompetent og nærværende service. Du skal ligeledes arbejde med en række faste opgaver i forbindelse med registrering af erhvervskunders besøg på genbrugspladserne, klargøring af grundlag for fakturering, tage del i teamets opgaver med ind- og udvejning af lastbiler, der kommer med affald m.m.

Du byder ind med

Du har erfaring med og flair for direkte kundekontakt og rådgivning - og trives med det. Du er udpræget teamplayer med stærke relationelle kompetencer og et stærkt servicegen. Du er en dygtig formidler, der kan begå dig på alle niveauer i Renosyd. Du er indforstået med at løfte opgaverne sammen med resten af flokken, når kunderne skal betjenes.

Du kan godt lide at møde nye mennesker og har flair for kundehåndtering. Du trives med en travl hverdag med mange telefonopkald, og hvor du har kontakt med mange mennesker. Du er ikke bange for at tage en beslutning og stå ved den, men lytter også til gode argumenter. Du har en god forståelse for tal, IT og data. Du er udadvendt, åben og humørfyldt. Det er helt naturligt for dig at udvise engagement og motivation, og du går til opgaverne med en positiv indstilling.

Dit første halve år hos Renosyd vil omfatte en grundig indføring i Renosyds forretning gennem et tilrettelagt introprogram. Her vil du lære fagsystemerne og de tilknyttede forretningsprocesser at kende i samarbejde med dine kolleger i Salg & Kundeservice.

Vi tilbyder

- Et job, hvor du i den grad er med til at gøre noget godt for miljøet.

- En travl og spændende arbejdsdag med gode kolleger, der medvirker til, at det også er sjovt at gå på arbejde.

- Forskellige medarbejdergoder bl.a. flekstidsordning, sundhedsforsikring, motion i arbejdstiden, motionsrum, frugtordning….

- Ansættelsesvilkårene følger overenskomsten mellem KL og HK.

Upload din ansøgning med CV hurtigst muligt på Renosyds hjemmeside. Vi tager kandidater ind til samtale løbende.

Om Renosyd

Renosyd er Odder og Skanderborg Kommuners fælles affaldsselskab. Vi er 80 glade medarbejdere, der sammen med vores kunder er på en mission for at gøre affald til værdi med et fokus på økonomi, miljø og mennesker. Vi tror på, at der er værdi i alt det, der kasseres og smides ud, når bare vi hjælpes ad med at sortere, indsamle og behandle det rigtigt.

Renosyd håndterer affald fra ca. 36.000 husstande, ca. 2.500 sommerhuse og ca. 3.000 erhvervsvirksomheder.

Vil du læse mere om Renosyd, vores værdier og holdninger, kan du se mere på www.renosyd.dk samt i vores årsrapport: https://renosyd.dk/media/5178/renosyds-aarsrapport-2020.pdf

Yderligere information

Vil du vide mere, så kontakt Renosyds leder af Kunder og Produkter Hans Lauritsen på [email protected] eller +45 21 41 58 11

Tiltrædelse hurtigst muligt men gerne 1. september 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Skanderborg
  • Onsdag den 08. september 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Looking for a highly skilled individual ready to redefine customer support. Join us in transforming brand experiences through the implementation and operation of cutting-edge strategies. Delve into..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Deltidsmedarbejder i Kundeservice i Aarhus Hos [xxxxx] søger vi en engageret og serviceminded deltidsmedarbejder til vores kundeserviceteam. Er du studerende, eller på udkig efter..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Drevet af at skabe særlige kundeoplevelser, inspirerende omgivelser samt at yde verdens bedste service, leder vi nu efter en Customer Care Consultant (Svensk) til vores hovedkontor i Aarhus. O..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus

    Deltidsmedarbejder til online kundeservice og showroom Møbelkompagniet ApS Aarhus Part-time Salary Competitive Er du drevet af rådgivning, salg, service .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 2