Servicerådgiverelev til Skive biler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Skive

Skive Biler A/S, en del af Sølvsten Biler A/S i Viborg, er autoriseret Volkswagen Person-, Erhvervsbiler og ŠKODA forhandler.

Vi råder over topmoderne og indbydende biludstillinger med et bredt produktsortiment, højeffektive værkstedsfaciliteter med avanceret værktøj, måle- og opretningsudstyr. Vi servicerer en omfattende kundekreds i hele det midtjyske område, herunder såvel private som offentlige virksomheder. Vi lever og brænder for at levere bilbranchens højeste kvalitet og kundetilfredshed.

ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER
Som servicerådgiverelev er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Det er din primære opgave at yde professionel rådgivning og modtage forretningens kunder. Du skal gennem telefonisk og personlig betjening sikre, at kundens ønskede arbejde bliver formidlet videre til mekanikeren.

Som en dygtig kommunikator skal du kunne afdække kundens behov og sikre mersalg af vores ydelser. Herudover skal du fakturere det udførte arbejde og gennemgå det udførte arbejde med kunden i forbindelse med udleveringen af kundens bil.

I din tilgang og forløb med kunden skal du sikre en yderst tilfredsstillende kundeoplevelse og bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores kunder, så vi kan sikre en fortsat positiv udvikling i forretningen.

Stillingen som servicerådgiverelev er nyoprettet, du har derfor mulighed for selv at være med til at udvikle og forme stillingen.

FAGLIGE & IT KVALIFIKATIONER
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten gennemført EUX, HG2, EUD, HTX, STX, HF eller HHX, som er adgangskrav på det to-årige uddannelsesforløb. Du er erfaren bruger af IT og du har flair for digital kundebetjening samtidig er du vant til at arbejde (digitalt) med kunder, kundeservice og med at få opgaverne løst til tiden.

Du har selvfølgelig et kørekort, som er en forudsætning for ansættelsen.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du er ansvarsbevidst og har en meget høj ordens- og kvalitetssans. Du arbejder struktureret, systematisk og energisk i din opgaveløsning, og er samtidig en god teamplayer med en udadvendt, positiv og videbegærlig attitude. Vi forventer, at du er fleksibel, især i travle perioder.

UDDANNELSESFORLØBET
Du vil som vores servicerådgiverelev gennemgå det to-årige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver inden for vores mærker.

I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Erhvervsskolerne i Aars sammen med andre handelselever fra vores koncern og være i erhvervsfaglig praktik hos os.
Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

SKIVE BILER A/S TILBYDER
En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uformelt men professionelt arbejdsmiljø med stærke brands og dedikerede kolleger. Du tilbydes hertil muligheden for personlig og faglig udvikling i en topmoderne bilforretning med optimale rammer for at skabe de bedste kundeoplevelser.

YDERLIGERERE INFORMATION
Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til Skive Biler A/S generelt, bedes du kontakte Lemo-recruitment ApS, rekrutteringschef Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail [email protected].

ANSØGNING
Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag via knappen "Send ansøgning".

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0c1496a4)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Skive
  • Tirsdag den 15. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Skive over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1