Customer Experience Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Verisure søger en talentfuld, innovativ og passioneret Customer Experience Manager til at slutte sig til vores Portfolio Marketing-team. I rollen vil du rapportere direkte til vores Portfolio Marketing Director og vil arbejde tæt sammen med nøgleinteressenter i hele organisationen, som arbejder med salg, kommunikation og marketing.


I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Formålet med rollen er at forbedre kundeoplevelsen og øge kundetilfredsheden og øge porteføljens rentabilitet. Som virksomhed betragter vi det som en tillidssag, leverer den bedste ydelse og kundeservice til vores portefølje.


Vores portefølje vokser og vi har derfor brug for en Customer Experience Manager som skal være bindeled mellem vores kunder og salg. Din primære opgave i rollen er derfor at påvirke hvordan kunderne oplever Verisure som virksomhed og sikre, at kunderne får det maksimale værdi ud af deres alarmløsning.


Om din nye rolle:


For at kunne se dig selv i denne rolle skal du brænde for, at skabe kundeoplevelser i verdensklasse. Du skal derfor kunne se dig selv i følgende opgaver/ansvarsområder:


  • Ansvarlig for Selskabets NPS-program: Som Customer Experience Manager er det dit overordnede ansvar at drive NPS-programmet og tværfunktionelle kundeoplevelsesinitiativer for at øge kundetilfredsheden i den danske organisation.


  • Definere CX retning og kunderejsen fra A-Z: Vi er i opbygningsfasen hvad angår vores CX retning og du skal derfor være med til at definere den endelige strategiske retning for forretningen. I rollen skal du derfor trives med at arbejde selvstændigt og påtage dig et stort ansvar. Du vil i rollen blive ansvarlig for at sikre kunderejsen fra alt hvad indebærer kommunikation, segmentering, loyalitetsprogrammer og kundetilfredshed med henblik på, at styrke vores kunderelationer. Du kommer med andre ord til at være ansvarlig for hele rejsen fra at transformere og analysere CX data til handlingsorienteret indsigt. Der vil derfor være en del data- og analyse arbejde forbundet med stillingen, så beslutninger altid træffes ud fra et solidt analytisk grundlag.Du vil i rollen være i tæt dialog med vores kollegaer i både Nordic Cluster og Group, så du vil få et tæt samarbejde med kollegaer uden for den danske organisation.


  • Ansvarlig for app og mypages: Du bliver ansvarlig for vores app som størstedelen af vores kunder bruger. Ansvaret spænder fra dialoger med Group omkring videreudvikling af app’en til selv at finde ideer til, hvordan vi kan få kunderne endnu mere engageret i app’en og bruge deres alarm endnu mere.


  • Samle forretningen: I rollen vil du desuden få ansvaret for at samle hele forretningen omkring CX. Du skal derfor involvere de rigtige stakeholders på de rigtige tidspunkter og generelt være god til at søge indsigt og skabe stærke relationer internt i forretningen. Det indebærer at præsentere resultater og afholde workshops på tværs af hele organisationen.



Din profil:


Som person er du kommercielt tænkende og motiveres af, at tage ejerskab over projekter. Du brænder for at gøre en forskel for forretningen og trives i et højt arbejdstempo. Du fungerer godt i en forandringsparat virksomhed, hvor projekt- og forandringsledelse er en naturlig del af hverdagen. Du har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt og vigtigt af alt – du brænder for at skabe gode relationer.


  • Du har 2-3 års erfaring fra en lignende stilling og har arbejdet med CX før både i form af kommunikation til kunderne, men også den mere analytiske side af det.


  • Du har som minimum en Bacheloruddannelse inden for marketing, økonomi eller lignende.


  • Du besidder stærke analytiske evner og er i stand til at arbejde med KPI’er på et strategisk og operationelt niveau.


  • Du har stærke kompetencer inden for Power Point og Excel.


  • Du har direkte erfaring med processen fra idé til eksekvering og er i stand til at omsætte idéer til konkrete løsninger og har direkte erfaring med implementeringsfasen.


  • Du skal kunne have mange bolde i luften og fungerer godt i en virksomhed som er i forandring.


  • Du har et positivt mindset.


  • Det er et krav, at du er flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk.



Til dagligt vil du være lokaliseret på vores Hovedkontor i Glostrup.


Lyder jobbet som noget for dig? Så send en ansøgning på nedenstående link. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan HR Business Partner, Anne Sofie Frandsen, kontaktes på [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Customer Advisor til landsdækkende kundecenter hos...

    Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Kan du lide at tale med kunder o..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Teamleder til OiSTER Kundeservice

    Drive og engagement Som teamleder i kundeservice, vil du have ansvaret for et team på ca. 10 medarbejdere med henblik på at skabe engagement, glæde og motivation i teamet. Du bliver en del af e..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Pensionskundechef til Tryg Pension | Midtjylland, ...

    Vil du være en del af vores dygtige team af Pensionskundechefer i Jylland, der skaber opsøgende salg ud fra en eksisterende portefølje, såvel som egen indsats? Brænder du for at give firmakunde..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
4. oktober 2024 148
3. oktober 2024 141
2. oktober 2024 138
1. oktober 2024 132
30. september 2024 134
29. september 2024 135
28. september 2024 133
27. september 2024 137
26. september 2024 126
25. september 2024 126
24. september 2024 125
23. september 2024 125
22. september 2024 131
21. september 2024 132
20. september 2024 138
19. september 2024 133
18. september 2024 131
17. september 2024 126
16. september 2024 123
15. september 2024 127
14. september 2024 130
13. september 2024 130
12. september 2024 134
11. september 2024 133
10. september 2024 134
9. september 2024 136
8. september 2024 138
7. september 2024 138
6. september 2024 135
5. september 2024 140
4. september 2024 136