Praktikmulighed i alle vores varehuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Taastrup

HVEM ER DU?

Hos IKEA har vi passion for udvikling af mennesker - Derfor tilbyder vi muligheden for at ansøge om et praktikforløb i et af vores varehuse. Hvert år hjælper vores varehuse bl.a. studerende, ledige og personer med særlige behov med et relevant praktikforløb. Vi forsøger at hjælpe så mange, som er os muligt. Men for samtidigt at sikre vores praktikanter et forløb med indhold, vil det være begrænset hvor mange vi kan tilbyde en plads. Derfor vil du kunne opleve at få et afslag, selvom du kunne være en rigtig god praktikant hos os. Vi indgår løbende praktikaftaler med mange forskellige formål. Formålet med dit praktikforløb kan være vurdering af arbejdsevne, jobsøgende/ledig, erhvervs-/skolepraktik, uddannelse og henblik på fleksjob. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er, at du som person har lyst til at møde vores kunder og kollegaer med et smil og godt humør. Du skal trives i en travl hverdag med mange mennesker omkring dig og være beredt på til tider fysisk arbejde.
For at skabe den bedste oplevelse for både dig og IKEA, samt sikre faglig og personlig udvikling, skal du som udgangspunkt kunne:
- Indgå i en praktikperiode på min. 4 uger af min. 25 timer pr. uge, eller 13 uger af min. 8 timer pr. uge, medmindre du skal i skole-/erhvervspraktik
- Deltage i de daglige opgaver i varehuset blandt vores mange kunder og kollegaer
- Udføre en arbejdsdag stående og gående (særlige hensyn kan tages i nogle afdelinger)
- Fremvise ren straffeattest.

EN DAG I DIT LIV HOS OS

Vi tilbyder praktik i et bredt udvalg af funktioner og afdelinger. Vores primære funktioner er Kundeservice, Salg, IKEA Food og Logistik. Vores fornemmeste opgave er at overstige kundernes forventninger til god service og betjening.

Kundeservice: Her har vi altid kunden for øje, hvad end vi står i kassen, vareudlevering eller returafdelingen. Vi har dagligt dialog med mange forskellige kunder, hvortil vi sørger for, at alle kunder får en god oplevelse og forlader varehuset med et smil på læben.

Salg: Vi er fordelt på tre overordnede områder; Møbeludstilling, boligtilbehør og ta´selv lageret. Fælles for alle tre områder er, at vi guider og rådgiver vores kunder, så de kommer hjem med lige præcis det produkt, der gør deres hverdag bedre.

IKEA Food: Maden i IKEA skal være af god kvalitet. Vi sætter derfor en ære i, at maden der serveres i vores restaurant og bistro, altid opleves som inspirerende og lækker – og til en overkommelig pris. I vores hverdag møder vi kunderne i kassen eller ved serveringsområdet, vi tilbereder både varme og kolde retter og sørger for, at der altid er rent service til vores mange kunder.

Logistik: Vi møder i nattetimerne og arbejder til varehuset åbner. Vi sørger for at få fyldt de mange varer op således, at varehuset er flot og velopfyldt når vores kunder kommer og handler hos os. Vi arbejder i højt tempo og altid med den stramme deadline, at varehuset åbner.

Herudover har vi funktionen Communication & interior design, hvor teamets primære opgaver består af at præsentere og kommunikere IKEAs funktionelle, veldesignede, og prisvenlige boligindretningsløsninger. Dagligdagen er præget af højt tempo, kreativitet og praktiske opgaver.

Er du under uddannelse, har du også mulighed for at søge om praktik I vores personaleafdeling People & Culture (HR).

VORES TEAM I IKEA

Hos IKEA bygger vi på et stærkt fællesskab, hvor vi støtter og løfter i flok. Sammen laver vi et forløb der matcher både dine og vores forventninger. Vi holder løbende opfølgning for at tilsikre en stabil udvikling i dit praktikforløb.

ØVRIGE INFORMATIONER

I ansøgningsprocessen skal du besvare en række spørgsmål omkring formål, varighed, ønsket varehus etc., det er derfor ikke nødvendigt at skrive en ansøgning. Er formålet med praktikforløbet uddannelsesmæssigt, ser vi gerne en uddybning af hvad du forventer dig af forløbet og os som virksomhed.
Vi gennemgår løbende alle indkommende ansøgninger og bestræber os på at svare hurtigst muligt, men da vi oplever stor interesse, kan der forekomme længere svartid.

Grundet den nuværende situation med Covid-19, begrænser vi antallet af besøg og praktikanter i alle vores varehuse.
Dette gør vi for at kunne værne om vores medarbejdere, og mindske muligheden for smittespredning.

DERFOR BLI'R DU HELT VILD MED OS

Fra de dybe skove i Sverige har vi udbredt vores kultur og værdier til hele verden. I hjertet af vores sortiment er vores smukke boligindretningsprodukter og -løsninger, som er fremstillet med tanke på miljøet, og som når ud til millioner af kunder. I hjertet af vores virksomhed er vores fantastiske medarbejdere, der repræsenterer mangfoldighed i alle dens facetter, og som har en passion for livet derhjemme. Vi bidrager alle sammen med vores unikke personligheder, og vi ønsker at vokse og udvikle os sammen. Vores vision, "At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker", inspirerer og vejleder os i alt, hvad vi gør. Det er IKEA.

HVAD VI ALLE SAMMEN HAR TIL FÆLLES

  • Vi udlever vores værdier
  • Vær dit unikke selv, samtidig med at du respekterer og inkluderer andre
  • Passion for boligindretning
  • Du præsterer og leverer, samtidig med at du lærer og udvikler dig
  • Og har det sjovt!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Teknisk industri supporter

    Hvis du har en baggrund med løsning af opgaver inden for industri, og du kunne tænke dig at arbejde med salg og support, så er du allerede godt på vej mod jobbet, hvor du kommer til at arbejde med .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Forecaster til driftsanalyse | Alka

    Er du nysgerrig på data, og har du en praktisk tilgang til problemløsning? Vil du være med til at forme fremtidens kundeservice hos Alka ved at forudse, hvornår vores kunder har brug for os? Så er .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4