ANSVARSFULD MEDARBEJDER PÅ DELTID TIL BILTEMA I THISTED

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

BILTEMA er i gang med et spændende væksteventyr, og det eventyr vil vi gerne have dig med på. Vil du have et afvekslende deltidsjob med ansvar og de allerbedste kolleger? Så er det nu du skal slå til. Vi søger lige nu en deltids medarbejder til vores varehus i Thisted.

Arbejdstiden er ca. 7,5 time om ugen, fordelt på eftermiddage og weekender. Jobbet består primært i opfyldning af varer og kundebetjening og du kan glæde dig til, at blive en del af vores øvrige dream-team i varehuset, hvor der er højt til loftet og altid plads til humor og smil, selvom vi har travlt.

HVAD LAVER DU SOM DELTIDS MEDARBEJDER?

Dine dage i BILTEMA bliver aldrig ens, og du får et bredt kendskab til vores spændende varesortiment og ansvar for, at udvalgte områder i varehuset er fyldt op med varer på hylderne, så de fremstår indbydende og klar til vores kunder. Du får kundekontakt og hjælper vores kunder med at sikre, at de får den bedste løsning og en rigtig god oplevelse med Biltema

Du skaber energi og glæde hvor du end er og er med til at sikre at både du, dine kolleger og vores kunder har lyst til at være der og komme igen.

DERFOR SKAL DU VÆLGE BILTEMA

Biltema er en økonomisk solid virksomhed i rivende udvikling. Vi tilbyder en meget selvstændig arbejdsform, hvor du får de bedste muligheder for at udleve din passion for detailhandel. I samarbejdet med din leder får du vide rammer til at gøre en forskel. Biltema sørger for grundig introduktion til din nye fremtid – herunder værdier, holdninger, forretningsgange og produktkendskab.

ER DU INTERESSERET – OG HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte varehuschef Michael Navndrup via [email protected]

Vi afholder løbende samtaler og stillingen bliver besat så snart vi finder den rette kandidat. Send din ansøgning bilagt relevante papirer, CV og referencer senest søndag 5. december 2021.

Stillingen er med opstart 1. februar 2022.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

BILTEMA

HELE FAMILIENS VAREHUS

Uglevej 6

7700 Thisted

På få år er Biltema-navnet slået fast i Danmark som et anerkendt varemærke, hvilket kan aflæses i den solide fremgang, vi oplever i disse år. I Danmark er der lige nu 15 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 150 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

Se mere på www.biltema.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Thisted
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1