Kundemodtager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Hos Auto1 Group søger vi lige nu en kundemodtager til vores nye indkøbsstation i Århus. Så er du en serviceminded og ansvarsfuld person, der er vant til at have mange bolde i luften, har vi måske det rette job for dig.

Hvorfor Auto1 Group?
Vi er Europas ledende og hurtigst voksende markedsplads for brugte biler. Vi er placeret i mere end 30 lande og har mere end 3000 ansatte globalt. På vores unikke e-handelsplatform har vi en åben og sikker forhandlings- og købsprocess af brugte biler. Vi udvider verden over, og nu har du muligheden for at være med, når vi fortsætter vores vækst.



Arbejdsopgaver
Som kundemodtager hos Vikøberallebiler er din primære opgave at tage godt imod kunderne og yde en god service på vores indkøbsstation i Tilst. Du bliver en vigtig brik, når det handler om at forklare vores kunder forløbet, når de kommer for at få testet og vurderet deres bil. Yderligere vil du stå for at udarbejde kontrakter samt andet administrativt arbejde i forbindelse med tests og indkøb af bilerne.

I dagligdagen vil du referere til vores Regional Manager samt have meget kontakt med vores indkøber på stationen i Tilst, og vores bookingcenter, der holder til på hovedkontoret i København K.

Dine primære arbejdsopgaver omfatte:

  • Sikre at standarden og kundetilfredsheden på stationen er høj
  • Administrativt ansvar
  • Være kontaktperson mellem indkøbsstationen og hovedkontoret i København
  • Logistikansvarlig for indgående og udgående biler.


Din profil:
I jobbet som kundemodtager er du den første kunden kommer i kontakt med ude på vores test- og indkøbsstation. Derfor er det vigtigt, at du som person kan lide at være i kontakt med mange forskellige mennesker og har erfaring med servicefaget. Du skal brænde for at yde en god service og være tydelig i din kommunikation både skriftligt og mundtligt. Jobbet indebærer en del selvstændigt arbejde, så du skal kunne tage ansvar for dine egne arbejdsopgaver og være proaktiv. Da vi er et mindre team i Danmark, er det afgørende, at hver enkelt tager ansvar og bidrager til opgaveløsningen samt samarbejdet og den positive ånd.

Vi forventer, at du kan tale og skrive dansk samt behersker engelsk på forhandlerniveau.

Har du flair for IT, er det en fordel, da en del kommunikation og administration vil foregå online. Interesse for biler vil også være et plus, men det er intet krav.

Dette kan vi tilbyde
For den rette person giver vi dig en mulighed for at blive en del af et spændende, dynamisk og internationalt foretagende, som er i stor vækst. Du skal arbejde med en unik forretningsmodel, som er med til at revolutionere bilindustrien, men også giver bilejere nye muligheder for at sælge deres biler enkelt og nemt. Du tilbydes en selvstændig og ansvarsfuld rolle i et arbejdsmiljø, der er åbent, positivt og motiverende med en flad organisationsstruktur og korte beslutningsveje.



Ansøgning og process
Er du klar til at tage næste skridt i din videre karriere, og kan du se dig selv i denne rolle, så ser vi frem til at modtage dit CV og en ansøgning via linket. Bemærk indledende samtaler vil foregå over telefon og Skype. Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt, så tøv derfor ikke med at søge stillingen, såfremt du finder den interessant.

Kontakt:
Rikke Sønderup
HR Generalist
Tlf.: 31501335

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Tilst
  • Søndag den 30. juni 2019

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Serviceminded og energisk kundeservicemedarbejder ...

    Brænder du for kundeservice, og har du en naturlig evne til at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at løse kundernes udfordringer og finde de bedste løsninger? Hos OK Energiteknik søger vi .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Tilst over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 8
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 5
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2