Toldfaglig vejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

Kan du yde en god og faglig kvalificeret service gennem telefonen? Er du imødekommende, og motiverer det dig at give konstruktive svar på toldspørgsmål fra borgere og virksomheder? Så har vi brug for dig som ny medarbejder i Toldstyrelsens Vejledning.

Vejledning i told med fokus på god kundeservice
I Toldstyrelsens Vejledning er vi et team på 19 medarbejdere, som besvarer toldfaglige henvendelser fra borgere og virksomheder. Det handler om alt fra flyttegods til internethandel – men også tungere toldfaglige problemstillinger, som virksomheder og speditører skal bruge hjælp til.

Din primære opgave er at besvare generelle toldfaglige spørgsmål på telefonen, men du vil også indgå i arbejdet med vejledning til borgere og virksomheder på andre platforme.

Serviceminded, konstruktiv og god formidler
Dit uddannelsesmæssige afsæt kan fx være inden for told, spedition eller vejledning. Det er naturligvis en fordel, hvis du har en toldfaglig baggrund, men vi lægger primært vægt på, at du interesserer dig for kommunikation, international handel og lovmæssige problemstillinger. Det allervigtigste er dog, at du har mod på at lære den toldfaglige verden at kende, og at du går til opgaven med positiv energi.

Det er afgørende, at du:

  • kan tilpasse din vejledning til den enkelte borger og virksomhed
  • er god til at lytte til kundernes problemstilling og hjælpe dem med at finde svar
  • kan vejlede om toldfaglige emner på en simpel og konstruktiv måde
  • kan holde hovedet koldt i en travl hverdag, hvor du samtidig formår at yde en god kundeservice i telefonen.

Din læringskurve vil være stejl, og derfor er det vigtigt, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden – og har lyst til at sætte din viden i spil. Du vil få sparring og oplæring fra kolleger med en høj faglighed.

Du får skiftende arbejdstider i en vagtplan, dog kun på hverdage og senest til kl. 17.

Vi sikrer smidig handel
Toldstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt over hele landet. Vi kommer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder – men vi er alle drevet af at tage del i en vigtig opgave, og vi er stolte af de resultater, vi skaber. I handelsenhederne arbejder vi hver dag på at sikre smidig handel på tværs af grænser og på, at virksomheder og borgere betaler den korrekte told. Hvis du har lyst til at samarbejde med engagerede kolleger i hele landet og vil være med til at løse en international opgave, der skaber værdi for Danmark og sikrer det danske samfund, så er Toldstyrelsen noget for dig. Sammen skaber vi muligheder på tværs af grænser.

I enheden T33, Vejledning hjælper vi hinanden med at løse opgaverne. Vi er Toldstyrelsens ansigt udadtil, og vi går op i, at borgere og virksomheder får en effektiv og professionel vejledning – og frem for alt en positiv behandling. Vi sætter stor pris på humor og et godt socialt miljø, da det er guld værd i en travl hverdag.

Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, cv samt uddannelsespapirer og evt. andre relevante dokumenter via linket ”Søg stillingen” senest tirsdag den 8. februar 2022.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Dorthe Jensen på telefon 72 37 93 94 på hverdage kl. 15-17.

Vi forventer at holde samtaler løbende. Der vil eventuelt være en anden samtale med personprofilanalyse og logisk test. Forud for ansættelsen indhenter vi referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Slet Parkvej 1-3, 8310 Tranbjerg.

Læs mere om ansættelse i Toldstyrelsen på toldst.dk/job.

Toldstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Tranbjerg J
  • Tirsdag den 08. februar 2022

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Servicemedarbejder til Semler Mobility i Højbjerg

    Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen, så læs endelig videre.Vi søger lige nu to servicemedarbejdere, som trives med rutinepræget opgaver og arbejde p..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Tranbjerg J over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1