Leder søges til dansk kundeservicecenter i Malaga

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Kunne du tænke dig at lede vores callcenter i Malaga og løbende sørge for, at hver eneste samtale lever op til vores kunders forventninger? Har du ledelseserfaring og bliver du motiveret af målsætninger? Kan du som leder balancere mellem at være positiv og inspirerende, og samtidig sikre medarbejdernes performancemål bliver opfyldt? Vil du have ansvaret for at lede og coache et team på 15 unge receptionister, der er langt væk hjemmefra, og sørge for, at de får deres livs oplevelse?

Hos TopCall i Malaga arbejder vi professionelt med telefonpasning og kundeservice for vores mange forskellige danske kunder. Over telefonen, på mail og i chatbeskeder. Vi er kendte for vores glade stemmer og vores vilje til at gøre vores bedste, hver gang vi servicerer en kunde.

Det handler i høj grad om motivation, sammenhold, og løbende træning for at sikre, at vores receptionister trives på arbejdet. Samtidig er det vigtigt, at du har en fast ledelsesstil med en klar kommunikation, og at du selv er rollemodel, så du påvirker receptionisterne til at levere høj kvalitet med glæde i hver samtale.

Dine arbejdsopgaver

  • Daglig ledelse af Malaga-kontorets 15 receptionister og 2 teamledere med løbende træning, coaching, performanceopfølgning, og trivselsfremmende aktiviteter med hver enkelt
  • Sikre at driften når de aftalte performance og kvalitetsmål
  • Primus motor i at sikre en god stemning på kontoret med muntre, sociale indslag og fokus på at hjælpe receptionisterne med at udrette et flot stykke arbejde
  • Løbende monitorering og action på produktiviteten så vel som kvaliteten af receptionisternes arbejde
  • Tilpasning af vagtplaner ud fra sygdom og afholdelse af sygefraværssamtaler
  • Sikre at kontorets fysiske rammer og udstyr er velfungerende og varetage kontakten til lokale samarbejdspartnere og leverandører
  • Telefonpasning og kundeserviceopgaver ved spidsbelastninger, hvor du går forrest som et godt eksempel
  • Arrangere og afholde personalemøder én gang om måneden
  • Daglig afrapportering til TopCalls direktør i Næstved om kundemæssige, personalemæssige og driftsmæssige aspekter

Erfaring og coachende ledelsesstil

Vores vigtigste forventning til dig er, at du har erfaring eller flair for personaleledelse af unge medarbejdere, primært kvinder, og med en coachende ledelsesstil, hvor du samtidig sætter klare rammer og retningslinjer for medarbejderne. Du skal desuden være god til at kommunikere og navigere i et travlt miljø, hvor der skal holdes styr på data og detaljer, samtidig med vi leverer en god service, og at medarbejderne har det godt. Det er vigtigt at du brænder for målopfyldelse og at du kan synliggøre performance, som en naturlig del af den daglige drift. Du skal have forståelse for data, så du kan være proaktiv og tilpasse driften. Har du erfaring indenfor servicebranchen vil det være en fordel.

Du skal kunne tale og skrive dansk på modersmålsniveau. Du bor allerede i Spanien, eller også er du klar til at flytte herned.

Vi tilbyder

  • Du bliver leder af et ungt og professionelt team på 15 receptionister og 2 produkttrænere, der bemander vores Malaga-kontor
  • Du bliver en del af TopCalls ledergruppe og får et tæt samarbejde med vores hovedkontor i Næstved og TopCalls direktør, som med jævne mellemrum besøger Malaga-kontoret
  • Du bliver en del af en kvalitetsbevidst vækstvirksomhed, der tager sig ekstra godt af sine kunder og medarbejdere. Og som du kan være stolt af at være med til at lede og udvikle endnu mere
  • Vi tilbyder dig et spændende job, hvor ingen dage er ens, og hvor du selvstændigt får mulighed for at sikre trivsel og succes på Malaga-kontoret baseret på retningslinjerne fra hovedkontoret i Næstved
  • En attraktiv lønpakke med en fast grundløn og en performancerelateret bonus

Ansøgning og spørgsmål

Send din ansøgning med CV til vores leder Kenneth Steen pr. mail på [email protected] mærket "Leder til Malaga".

Kontakt også gerne Kenneth, hvis du har spørgsmål, på telefon 4822 1000.

TopCall – det er os med de glade stemmer

Vi passer telefoner for mere end 600 danske virksomheder i alle brancher og geografiske områder. Vi sørger for, at deres kundeopkald bliver besvaret på præcis den måde, de ønsker det - hver gang. Vi har en skøn arbejdsplads, hvor vi er imødekommende, hjælpsomme og kvalitetsbevidste både over for vores kunder og hinanden. Vi husker at have det sjovt, samtidig med at vi servicerer vores støt voksende kundegruppe fra vores kontorer i Næstved og solrige Malaga.

Læs mere på www.topcall.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Udlandet
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Udlandet

    Fri kontakt
    Har du færdiggjort gymnasiet og er klar på nye eventyr? Kunne du tænke dig at bo i udlandet? Og har du mod på at arbejde med kundeservice? Så kan du være den, vi søger til en stilling hos Zalando i Grækenland! Du vil arbejde med at hjælpe Zalandos kunder hos en stabil virksomhed, der arbejder med mange kendte brands.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Udlandet

    Fri kontakt
    Vil du gerne se noget andet end Danmarks grå gader og få oplevelser ud over det sædvanlige i dit sabbatår? Er du glad for at rejse, og kunne du tænke dig at arbejde med kundeservice? Så er det måske dig, vi leder efter til et spændende job på solskinsøen Malta!
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Udlandet

    Fri kontakt
    Drømmer du om at kombinere erhvervserfaring med et uforglemmeligt ophold i udlandet? Elsker du film og TV-serier? Så er jobbet som kundesupporter for Netflix muligvis den helt rigtige jobmulighed for dig! Lige nu søger vi en filmelsker og seriefan til Netflixs danske kundeserviceafdeling beliggende i Grækenland!
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Udlandet

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Udlandet
    • Kundeservicemedarbejder
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
3. juli 2024 121
2. juli 2024 121
1. juli 2024 117
30. juni 2024 115
29. juni 2024 115
28. juni 2024 116
27. juni 2024 119
26. juni 2024 119
25. juni 2024 119
24. juni 2024 117
23. juni 2024 117
22. juni 2024 117
21. juni 2024 117
20. juni 2024 116
19. juni 2024 116
18. juni 2024 100
17. juni 2024 113
16. juni 2024 120
15. juni 2024 121
14. juni 2024 120
13. juni 2024 123
12. juni 2024 121
11. juni 2024 122
10. juni 2024 122
9. juni 2024 122
8. juni 2024 126
7. juni 2024 123
6. juni 2024 115
5. juni 2024 122
4. juni 2024 120
3. juni 2024 118