Vikarstilling: Tilkaldevikarer til kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk

Tilkaldevikarer til kundeservice

SOM EN GOD KUNDESERVICE ADVISOR SKABER DU FORBINDELSE, SOM EN CERTIFICERET INTERNATIONAL SPECIALIST FORBINDER DU VERDEN. HOS DHL EXPRESS BLIVER DU EN DEL AF EN VIRKSOMHED, SOM I 2018 BLEV KÅRET SOM DANMARKS BEDSTE STORE ARBEJDSPLADS.

Er du allerede træt af at have næsen i bøgerne? Trænger du til lidt afveksling? DHL Express søger tilkaldevikarer til vores Contact Centre i Vallensbæk.Som tilkaldevikar vil du have minimum 6 timers arbejde om ugen og vi tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder. Du får til gengæld mulighed for at skyde nogle timer afsted i ferieperioder og op til jul og i hele den første måned vil du få grundig oplæring på 25 timer om ugen.

Din primære arbejdsopgave vil være at sikre, at vores kunder oplever en exceptionel service. Den type service, som får dem til at fortælle venner og familie om os, og den type service som gør både kundens dag og din dag endnu bedre. Dette skal du selvfølgelig gøre sammen med et team, der har hinandens ryg og spiller hinanden gode – hver dag.

Lidt om dig:

  • Du er som person serviceminded helt ud til fingerspidserne. Dit smil kan høres i alle samtaler, og du lader din personlighed skinne igennem på en professionel måde.
  • Du lytter til kunden, forstår kunden og leverer ud fra kundens oplysninger de løsninger, som redder dagen.
  • Du nyder at tale med forskellige typer mennesker, du skræddersyr din kommunikation til kunden og du kan også godt lide at tale engelsk med udenlandske kunder.
  • Du nyder, at der sker en masse. At der er mange stemmer omkring dig, masser af grin og mange forskellige opgaver – og du mister ikke overblikket.
  • Salg skræmmer dig ikke, især ikke når du kan få lov til at sælge en forsikring til den værdifulde pakke eller bæredygtig emballage til den miljøbevidste kunde – altså salg, der giver mening
  • Du er så glad for kundeservice og dét at arbejde i et callcenter, at du måske har prøvet det før, men hvis du ikke har, så er det også okay.
  • Du har en straffeattest, som du gerne vil vise os.

Vi tilbyder:

  • Et spændende job med mange udviklingsmuligheder i en af verdens største internationale virksomheder. At være en certificeret international specialist er ikke småting; det er et uddannelses- og udviklingsprogram, som gør dig til specialist inden for kvalitet, ledelse, service, personlig kommunikation og meget mere.
  • En dynamisk arbejdsplads i et ungt team, hvor tempoet er højt, og hvor det sociale, kollegiale og glæde er i højsædet. Vi starter hver morgen med at stikke hovederne sammen i teamet og på den måder kickstarter vi hver dag med høj energi og empati.
  • En arbejdstid på minimum 6 timer om ugen. I ferieperioder vil der være mulighed for mere. Vi tilbyder en grundig oplæring hele den første måned, hvor du vil have en arbejdstid på 25 timer om ugen – det er derfor vigtigt, at du kan arbejde minimum 25 timer i den første måned.

Den store gule maskine

Hos os er det vigtigt, at alle nyder at gå på arbejde. Det er det fordi vi tror på at glade medarbejdere giver den bedste service.

I 2018 blev vi kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads bl.a. på grund af kulturen og det sociale i DHL Express. Det er en plads vi er meget stolte af og som kun er mulig at få med topmotiverede, engagerede og dygtige medarbejdere til at styre os i den rigtige retning.

Vil du vide mere om stillingen?

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Contact Centre Teamlead Malene Poulsen 77666198

Ansøgningsfrist:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Vallensbæk

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Vallensbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Vallensbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Vallensbæk over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1