Visiolink søger en tysktalende Customer Care Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Kan du servicere vores kunder på tysk? Har du teknisk flair og et stort servicehjerte? Så er det dig, vi mangler i vores Customer Care team!

Stillingen

I Customer Care er vores vigtigste opgave at sikre, at vores kunder altid har deres digitale aviser, magasiner og podcasts i luften – vi ønsker med andre ord at sikre kundeloyalitet gennem proaktiv kundeservice. Vi drives af at finde og udrydde eventuelle problemer og issues, så vores kunder og slutbrugerne ikke oplever digitale sten i skoen. Vi indsamler og analyserer kundefeedback, så vi sammen med Visiolinks udviklere kan lave og levere produkter og services af højeste kvalitet. Vi sætter også en ære i at yde god kollega-service, og vi finder ofte anledning til at fejre vores successeer. Hos Visiolink vil du komme til at indgå i et leveranceteam, der består af både Product Owners, testere og udviklere, og hvor du varetager support for den gruppe af kunder, som teamet arbejder med.

Opgaverne er:

  • Håndtering af supporthenvendelser fra vores kunder på mail og telefon
  • Vedligehold af kundedata
  • Teknisk support af vores apps og webløsninger
  • Test og kvalitetssikring af vores løsninger

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er underordnet – det vigtigste er, at du er løsningsorienteret, kommunikativt stærk og drives af en lyst til at hjælpe. Du kan arbejde effektivt og struktureret og er god til at holde hovedet koldt, når det går stærkt. Du taler og skriver flydende tysk. Har du erfaring med SCRUM er det et stort plus, men ikke et krav.

Om os

Visiolink er en markedsledende leverandør af digitale publikationsløsninger til den europæiske medieindustri. Vi producerer digitale aviser og magasiner for over 250 mediehuse i Europa, og mere end 2.000 titler distribueres hver dag via Visiolinks datacentre.

Vi leverer mere end software – vi er en forretningsmodel. Vi fokuserer på at skabe nye læsere, nye annonceindtægter og fleksible publiceringsplatforme til vores kunder.

Vi leverer således mediehusenes indhold på mobil, tablet og desktop. Og selvfølgelig både på web, iOS og Android.

Vores egen forretning er i stort omfang baseret på SaaS, hvor vi dels leverer softwareprojekter og dels leverer løbende IT-drift af vores løsninger.

I Visiolink er vi stolte af vores flade struktur, det gode kollegiale fællesskab og vores sociale arrangementer. Dette kommer bl.a. til udtryk, når vi tager en fredagsøl i vores egen ”bierstube”, tager på fisketur eller festival sammen. Men allervigtigst er vi stolte af vores medarbejderes høje faglige kunnen, som hver dag kommer til udtryk i det arbejde, vi laver, og hvor vi hjælper hinanden til at lykkes.

Er du interesseret?

Stillingen er fuldtids og med opstart hurtigst muligt, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning!

Vi opfordrer alle uanset køn, religion, seksualitet eller nationalitet at søge jobbet – og alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Head of Project Delivery & Support, Agnethe Løkke Madsen på tlf.: 61653304.

Send dit CV samt ansøgning via dette link og angiv Job ID 3001

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Viby J
  • Fredag den 02. juli 2021

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Servicemedarbejder til Semler Mobility i Højbjerg

    Vil du være med på holdet og hjælpe med at få vores biler ud på landevejene igen, så læs endelig videre.Vi søger lige nu to servicemedarbejdere, som trives med rutinepræget opgaver og arbejde p..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1