Quality Manager til Supply Chain Management ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Quality Manager til Supply Chain Management


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2021-07-23

Søg job

Har du skarpe analytiske evner, har du stor forståelse for forretningskritiske systemer og er i stand til at implementere systemer og procesoptimeringer, så er det måske dig som vi har brug for!

Bliv en af alle os i Atea

Stillingen er placeret i Supply Chain Management i Ballerup. Du vil indgå i et team med 60 kollegaer, der sidder i henholdsvis Ballerup eller Tåstrup.

Ateas Supply Chain Management består af to overordnede afdelinger; Procurement og Logistics. Procurement sikrer, at vi har de bedste indkøbsaftaler, at vores leverandører leverer højeste kvalitet og at vores indkøb (Procure to Pay) foretages så effektivt og automatiseret som muligt. Logistics sikrer, at vores lageroperation i Tåstrup drives smidigt og at leverancerne til vores kunder i Danmark og i resten af verden sker - til tiden, i højest kvalitet og med laveste omkostninger.

Du tilbydes en unik mulighed for at videreudvikle og lede Supply Chain Managements kvalitetsprogram og udarbejde data- og forretningsanalyser direkte til Supply Chain Managements ledelse og tilhørende afdelinger med henblik på, at beslutningstagning bliver udført på et veloplyst og datadrevet grundlag. Du vil lede og facilitere interne kvalitetsforbedringsprojekter samt fastlægge nye KPIer i takt med strategiudvikling.

Dine primære opgaver

Du følger kvaliteten i Supply Chain Management tæt og sikrer, at vores processer og systemer er ’best in class’ med fokus på automatiseringer og Robot Process Automation.

Du arbejder tæt sammen med kollegaer i vores centrale logistikcenter i Sverige og har medansvar i at sikre kontinuerlige forbedringer og højeste kvalitet.

Supply Chain Managements kvalitetsprogram er primært tilgængeligt fra vores BI platform (Qlik Sense), hvor du også selv vil stå for mindre udviklingsopgaver såsom, dataindsamling, data konsolidering og udarbejdelse eller tilpasning brugerinterface.

Du vil have det overordnede ansvar for at supportere Supply Chain Management med dataanalyser og proaktivt udarbejde og præsentere forbedringsforslag i henhold til opfyldelse af strategiske mål samt opretholde et højt kvalitetsniveau ved udsving og ændringer i værdikæden.

Du driver og faciliterer forbedringsprojekter både internt i Supply Chain Management og med resten af Atea.

Atea er på vej mod en opdatering af vores ERP platform, hvor du vil spille en vigtig rolle i Supply Chain Managements implementering.

Om dig

Du er kendt for at skære helt ind til benet, forstå problemet i detaljen og holde fast indtil problemet er løst. Du arbejder struktureret, kvantitativt og er vant til at håndtere stakeholders på alle niveauer.

Derudover forventer vi at:

  • Du har nogle få års erfaring med opgaverne i stillingen. Det kan både være fra et studiejob eller fra dit første job efter uddannelse
  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, f.eks. fra DTU, CBS eller IT Universitetet
  • Du har erfaring i at arbejde med ERP og BI systemer (gerne Qlik Sense) på superbruger niveau
  • Du er selvdrevet, hurtigt eksekverende og udadvendt
  • Er en stærk kommunikator og flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt


Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer– vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi håber, du vil være med.

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansættelsessted
Lautrupvang 6 i Ballerup

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Procurement Director Per Søgaard på +45 30781563

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV senest 23. juli 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, dog kan sommerferien forsinke processen en smule.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kvalitetskoordinator", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kvalitetskoordinator
  • Ballerup
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

  • Kvalitetskoordinator i København

    Quality ManagerWe are planning to expand our team of upcycling professionals with a Quality Manager position. If you are driven by securing a consistent high level of quality products and has a..
    • Kvalitetskoordinator
    • København
    Få mere info
  • Kvalitetskoordinator i Smørum

    About us and our DNALithium Balance develops Li-ion battery management systems (BMS) to control and monitor the increasingly powerful and complex batteries in the green energy sector of the fut..
    • Kvalitetskoordinator
    • Smørum
    Få mere info
  • Kvalitetskoordinator i Ballerup

    Kvalitetskoordinator søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Kvalitetskoordinator
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kvalitetskoordinator i Søborg

    Quality Control SpecialistDo you want to be a part of our Quality Control team in a successful company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growin..
    • Kvalitetskoordinator
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kvalitetskoordinator i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kvalitetskoordinator i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kvalitetskoordinator.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kvalitetskoordinator i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kvalitetskoordinator
10. juli 2024 1
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2