Rekrutteringsfirma

Kvalitetstekniker - fagligt dygtig og kompetent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

-har du lyst til at arbejde med materialer med ekstrem høj præcision?
-er du god til at opbygge gode relationer til kunder og leverandører?

-har du lyst til at arbejde for at producere Right First Time?
KP Components har travlt. De ønsker derfor at styrke deres Q afdeling, ved at ansætte yderligere en erfaren kvalitetstekniker, som vil være med til at sætte kvalitet øverst på dagsordenen. Med reference til Group Operations Excellence, bliver du en del af et kompetent kvalitetsteam, i en spændende højteknologisk industrivirksomhed, der producerer komponenter til topprofessionelle kunder. Jobbet er et bredt kvalitetsjob, der for rette person har store udviklingsmuligheder og til at sætte retning, for at gå for at producere Right First Time.

De primære arbejdsopgaver vil være håndtering af interne og eksterne kvalitetsopgaver. Q Team er kundeopdelt, og du vil derfor få tildelt kunder, som du bliver ansvarlig for. Du skal følge projekterne fra start til slut, og løbende løse de udfordringer der måtte opstå. Dette sker i tæt dialog med kunder og leverandører- og oftest i samarbejde med dine tekniske kolleger i både produktion og support.

Desuden skal du:
  • opbygge gode relationer til kunder og leverandører
  • implementere kundernes kvalitetsstandarder
  • udvikle og implementere forebyggende handlinger
  • i samarbejde med Technical Product Manager bidrager du med retningslinjer og daglig support af produktionen
  • indsamle og analysere kvalitetsdata i forhold til kunder og leverandører
  • bruge og opdatere relevante dokumenter i ledelsessystemerne

Din profil: Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde med problemløsning – både at kunne identificere problemet og afslutte med en brugbar løsning. For at mestre jobbet, skal du have stærke kommunikationsevner på både dansk og engelsk. Du skal være proaktiv og resultatsøgende i din måde at arbejde på, og det skal være naturligt for dig at have Hands On tilgang til opgaverne. KP Component er ISO 9001-2015 certificeret, og deres IT-løsninger inkluderer både QDA-applikationer og databaser. Som problemløsningsværktøjer anvendes 8D og andre problemløsningsteknikker, som f.eks. CAPA. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med disse kvalitetsværktøjer, ligesom vi vil prioritere en stærk teknisk baggrund.

Som person skal du være:
  • Selvstændig og ansvarsbevidst i forhold til dine opgaver.
  • God til at samarbejde og kommunikere - både internt og eksternt.
  • Proaktiv i din tilgang, så du kan være med til at udvikle afdelingen.
  • Systematisk og struktureret i dit arbejde.
  • Fleksibel og omstillingsparat- da ingen dage eller emner er ens.

Virksomheden tilbyder: Muligheden for at blive en del af en spændende, højteknologisk og ambitiøs virksomhed i stor vækst. Du får en spændende hverdag, i et dynamisk team, med velkvalificerede og dedikerede kolleger. Du kan opnå personlig og faglig udvikling, i en uformel og positiv atmosfære, hvor samarbejde og service vægtes højt, og hvor der er potentiale til, at du kan gøre en forskel. Der vil være masser af udfordringer med ansvar og mulighed for at få indflydelse på afdelingens fremtidige udvikling.

Henvendelse: &friends varetager denne rekruttering og al henvendelse bedes rettet hertil. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Dorte Mathisen på telefon +45 4064 0069. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette person.

Bemærk venligst, at vores annoncer genindrykkes på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men blot udtryk for den ikke er afsluttet.

Lidt om virksomheden:
KP Components Group, som har hovedsæde i Spjald, er markedsledende inden for kompleks automatiseret bearbejdning og underleverandør arbejde og har i dag produktionsselskaber i Danmark, USA og Sverige.

KP har specialiseret sig i fuldt automatiseret bearbejdning af komplekse emner. Sideløbende er der investeret massivt i nye teknologier og processer, som betyder, at virksomheden i dag kan levere komponenter direkte til kundernes montagelinje.
Kunderne, primært inden for hydraulik, er typisk meget store internationale virksomheder, som arbejder meget professionelt, globalt og med høje kvalitetsstandarder og specifikke logistiksystemer.
Koncernen beskæftiger i alt ca. 350 medarbejdere og har en omsætning på mere end 500 mio. DKK. Læs nærmere på: www.kp-components.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kvalitetskoordinator", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kvalitetskoordinator
  • Nordjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kvalitetskoordinator i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kvalitetskoordinator i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kvalitetskoordinator i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kvalitetskoordinator i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som kvalitetskoordinator
5. juli 2024 2
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1