Kvalitetskonsulent med fokus på Digitalisering i Sundhedsvæsenet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse (NSR) vil vi være digitale i vores tilbud til vores patienter og pårørende. Derfor søger vi nu en konsulent, der skal hjælpe med at omsætte Region Sjællands digitaliseringsstrategi fra oktober 2019 til konkrete muligheder og områder på vores sygehuse. Stillingen er forankret i Kvalitetsafdelingen, fordi vi mener, at kvalitet og patientsikkerhed er et vigtigt omdrejningspunkt for al digital udvikling. Både som udgangspunkt for ideer til digitale muligheder, prototyper, arbejdsgange og løsninger og til at teste de samme.

Opgaverne
Hovedopgaven bliver at understøtte og bistå ved implementering af Region Sjællands digitaliseringsstrategi. Sideløbende med den regionale strategi er der en del iderigdom i sygehusets afdelinger, hvor det forventes, at du kan hjælpe med vejledning og rådgivning til afdelingerne i forhold til teknologi og samarbejde med relevante instanser.

Der ligger projekter, der skal løftes, og der er projekter, der skal afsluttes. Det er bl.a. talegenkendelse og virtuelle konsultationer.

Dine primære samarbejdspartnere er afdelingsledelserne, og du vil naturligt i forbindelse med løsning af opgaver, samarbejde med både frontlinjemedarbejdere og eksterne konsulenter.

NSR har aktuelt stort fokus på at optimere driften af Sundhedsplatformen (Sundhedsplatformen). Det bliver ikke dit hovedansvar, og der kan komme opgaver, der knytter sig til at flytte fokus fra drift af Sundhedsplatformen til udvikling af andre digitale løsninger i afdelingerne. Det bliver derfor en opgave i samarbejde med vores Sundhedsplatformen-koordinator at skabe det rum, hvor der bliver plads til både den gode anvendelse af Sundhedsplatformen og nye digitale løsninger til gavn for patienterne.

Din profil
Du har solid viden om og erfaring med projektledelse og projektstyring fra større projekter i større organisationer.

Vi forventer naturligvis at Sundheds-IT interesserer dig, og at du kan begrunde og give eksempler på hvorfor. Digitalisering skal du kende til, og det er en fordel, hvis du har arbejdet med området, men det er ikke en betingelse.

Vi vil også være rigtig glade, hvis du kender til Sundhedsplatformen.

Det vil være en fin tilgang og et godt supplement til vores team, hvis du har uddannelse eller erfaring, der knytter sig til innovation.

Du kan forestå implementering gennem andre på forskellige niveauer og steder i organisationen. Herunder har du blik for, hvordan man spreder viden, ideer og løsninger på tværs af organisationen.

Du kan arbejde selvstændigt og forstår at trække kollegaer ind ved behov.

Vores profil
Kvalitetsafdelingen er en af 4 enheder i Administrationen. Vi arbejder indenfor områderne Kvalitet, Patientsikkerhed, Patientservice og Sundhedsplatformen. Vi har hele sygehuset som vores arbejdsplads og samarbejder på tværs af administrationen med sygehusets ledere og nøglepersoner. Vi har fokus på, hvad der betyder noget for patienterne i alle vores opgaver.

Vi er 10 faste ansatte med forskellige baggrund og enkelte projektansatte tilknyttet. Vi synes selv, at vi har et godt kollegialt fællesskab og arbejder i en uhøjtidelig atmosfære, hvor vi har et højt fagligt netværk i hele administrationen.

Det primære arbejdssted er Slagelse Sygehus, men der vil være opgaver der skal løses i Næstved, ligesom der kan forekomme mødeaktivitet andre steder fx. i Sorø.

Du kan læse mere om Innovation i Region Sjælland her.

Yderligere oplysninger og rekvirering af Region Sjællands digitaliseringsstrategi kan du få ved henvendelse til kvalitetschef Bente Hansen, bentha@regionsjaelland eller mobil 2011 3576.

Ansættelsesproces
Ansøgningsfrist er 12. marts og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 17. marts. Der kan muligvis komme en samtale 2.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kvalitetskoordinator", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kvalitetskoordinator
  • Slagelse
  • Torsdag den 12. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kvalitetskoordinator i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte kvalitetskoordinator i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kvalitetskoordinator.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kvalitetskoordinator i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som kvalitetskoordinator
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1