Laboratorietekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Asetek A/S er en markedsledende leverandør af vandkølere til globale IT-leverandører som Dell, Fujitsu, Intel og HP. Asetek patenterede vandkølere dækker både Gaming/Entusiast- og datacentermarkedet. Virksomheden oplever en fremgang drevet af udviklingen af kraftigere processorer og grafikkort. Asetek er et B2B-firma, der har et globalt netværk af kunder inden for gaming-, e-sport- og virtual-reality-computere samt supercomputere (HPCs).

Asetek blev grundlagt i Nordjylland i 1999 og har hovedsæde i Aalborg, hvor bl.a. udviklingsafdelingen befinder sig. Firmaet har dertil salg & marketing i San Jose, Californien og i Taipei, Taiwan og desuden produktion i Xiamen, Kina. Virksomheden beskæftiger cirka 125 medarbejdere heraf 70 i Aalborg.

Aseteks innovative teknologi har en stærk markedsposition og for at understøtte udviklingen samt behovet for test søges der til afdelingen i Aalborg en erfaren

Laboratorietekniker

Banebrydende teknologi - Nyt forretningsområde – International

Aseteks laboratorie er en afdeling under Global Quality og beskæftiger 10 medarbejdere. Laboratoriet supportere Aseteks øvrige afdelinger med måling og test i forbindelse med udvikling af nye produkter, kvalitets- og produktionsproblemer, samt med analyser af fejlramte produkter, der kommer retur fra markedet.

Aseteks laboratorier kan selv udfører de fleste måle- og test-opgaver, som omfatter termiske test, hydrauliske og pneumatiske flow- og tryk-test, elertriske test, mekaniske test, kemiske test, geometrisk opmåling, mikroskopi og meget mere. Grundet Aseteks særlige produktportefølge, er der udviklet mange specielle test i Asetek laboratoriet.

Kunne du tænke dig at indgå i et team af kompetent og engagerede laboratorie medarbejder, hvor begrebet team dækker over en varm og kammeratlig omgangstone med respect for hinandens kompetancer.

For at få succes i rollen har du en teknisk baggrund og en struktureret tilgang til at løse opgaverne med en god teknisk forståelse og håndværksmæssig kunnen. Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med at udføre test samt rapportere resultaterne af disse.

Du har kendskab til de underforståede krav omkring test samt viden om forskellige testmiljøer, materialer og produkter – gerne mekatroniske produkter. Det er ligeledes en stor fordel, hvis du har erfaring med udarbejdelse af testrapporter. Det forventes desuden, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du analytisk, struktureret og robust. Du er dygtig kommunikativt, og du formår at formidle teknisk komplicerede emner. Du er faglig kompetent, Du formår at forholde dig kritisk til resultater, hvilket gør dig kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Du er samarbejdsorienteret og serviceminded, men samtidig selvstændig, selvkørende og proaktiv.

Du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomheden i Aalborg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 28. april 2021

Lignende jobs

  • Laboratorietekniker

    Som vores nye Laboratorietekniker vil du udføre test på frisk og hærdet beton samt kvalitetskontrol af tilslag. Du vil også varetage tekniske aktiviteter inden for klargøring og håndtering af prøve..
    • Laborant
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som laboranter
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1