Vikarstilling: Laborant til Mikrobiologiske Analyser, barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Som laborant i Mikrobiologisk laboratorium vil du dagligt være med til at sikre, at produktionen af Insulin i Danmark overholder de forventede mikrobiologiske kvalitetskrav. Det er dine evner, engagement og ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv.

Om afdelingen

DFP DK QC Microbiology er et QC laboratorium beliggende i Bagsværd. Vi er 50 engagerede medarbejdere, der er organiseret i to analyse teams og et support team. Vi er i alt 25 engagerede laboranter, der har et tæt samarbejde på tværs af de to analyseteams, og vi arbejder i en travl hverdag, hvor vi har fokus på, at leve op til vores kunders forventninger. Vores primære opgave er at levere mikrobiologiske analyser, test, kontrol og godkendelse til tiden på de prøver, vi modtager fra forskellige Novo Nordisk produktions site.

Jobbet

Som analyselaborant i Analysis Release teamet, vil du deltage i den generelle drift i udvalgte laboratorier, herunder planlægning, vedligehold, procesoptimering og problemløsning. Analyselaboranterne i de to analyseteams har et fælles ansvar for at udføre analyser på tværs af de to teams – og analyserne omfatter bl.a. kimtælling, miljø monitorering, identifikation af mikroorganismer, endotoxintest samt steriltest. Desuden udfører vi en lang række test og analyser i relation til valideringer og kvalificeringer af fabrikkernes faciliteter og udstyr.

Analyselaboranterne har et tæt samarbejde med supportteamet, og vi arbejder løbende med optimering og standardisering af vores processer og analyse metoder – og altid under anvendelse af GMP og LEAN-principper.

Jobbet er et 12 måneders barselsvikariat.

Kvalifikationer

Du er uddannet laborant og har erfaring med mikrobiologiske analyser, du er vant til at arbejde i aspetisk miljø, og du har generel erfaring med kvalitetskontrol, GMP og LEAN. I din tilgang til arbejdet skal du være kvalitetsbevidst, fleksibel og proaktiv. Vi forventer, at du er udadvendt, har gode kommunikationsevner og er forandringsparat. Desuden har du helhedssyn og er god til at samarbejde. I QCM er engagement og godt humør en vigtig del af hverdagen.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Foss Hansen på telefon +45 3075 9846.

Deadline

9 Oktober 2019.

Millioner stoler på os

For at arbejde for Novo Nordisk har du brug for færdigheder, engagement og ambitioner for at ændre liv til det bedre for millioner af patienter, der lever med diabetes og andre kroniske sygdomme. Til gengæld tilbyder vi chancen for at være en del af en virkelig global arbejdsplads, hvor lidenskab og engagement mødes med muligheder for professionel og personlig udvikling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1