Erfaren kalibreringstekniker til Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) API Pilot p...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Motiveres du af at have styr på et komplekst landskab af kritisk udstyr, og har du kendskab til kalibrerings- og vedligeholdelsesopgaver? Kan du lide at være en del af et dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt og hverdagene varierer? Hvis du samtidig er proaktiv og har et optimistisk 'can-do' mindset, er du muligvis vores nye kollega. Du vil få en central rolle i forbindelse med proceskalibreringer og spændende problemløsning, så vi fortsat kan forbedre livskvaliteten for patienter verden over.

Om afdelingen

Vores afdeling er organisatorisk placeret i området Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) Development med omkring 450 medarbejdere. Her foregår API fremstilling og procesudvikling af nye API kandidater til alle Novo Nordisks udviklingsprodukter.

Teamet Calibration & Maintenance, som du vil blive en del af, består af 17 kvalificerede medarbejdere – størstedelen med en håndværksrettet baggrund. Vi beskæftiger os med nye farmaceutiske peptider og proteiner med ansvaret for syntetisk fremstilling af såvel backbone som intermediater til de API’er, der er i udviklings-porteføljen. Det er dog teamets ansvar at supportere alle CMC pilot- og udviklingsanlæg i Bagsværd og Gentofte.

Om jobbet

Som vores nye kollega vil du blive en afgørende medspiller i forhold til kalibrering af proces- og laboratorieudstyr i vores pilotanlægi Bagsværd. I den forbindelse vil SAP være dit styringssystem og vil give dig muligheden for at koordinere og planlægge, så du altid har overblikket. Da miljøet er underlagt GMP-regler, stilles der krav til dokumentationsniveauet og din grundlæggende kvalitetsforståelse.

Du vil være dedikeret et anlæg, men skal være parat til at påtage dig opgaver på tværs af alle anlæg. Du kommer til at håndtere uforudsete hændelser og fejlfindinger, som kræver systematisk problemløsning. Her forventes det, at du samarbejder med forskellige personer for at forstå root cause og derefter byder ind med kvalificerede optimeringsforslag, så lignende episoder forebygges. I den forbindelse kan der på sigt være behov for en vagtordning uden for normalt arbejdstid. Jobbet er en F4.

Alt dette lykkes du med ved at være synlig, skabe et godt samarbejde med dine kolleger i anlægget, samt ved at have en 'go-look-see' tilgang i din support til anlægget.

Som ny medarbejder i afdelingen vil du gennemgå et struktureret og individuelt træningsforløb, der tager udgangspunkt i dine nuværende kvalifikationer. Dine kolleger vil agere som sparringspartnere, og med en udviklingsplan vil vi sikre kontinuerlig udvikling og realisering af netop dit potentiale.

Kvalifikationer

Vi søger en selvstændig og dygtig kalibreringstekniker med erfaring fra procesindustrien - gerne fra den farmaceutiske industri. Det ville være en fordel hvis du har en el- og/eller automatik baggrund.

Du forventes at have:

  • Kalibreringserfaring
  • Bekendtskab med arbejde i en GMP-facilitet
  • Gerne kendskab til systemer som SAP PM/QM

Selvom de faglige kvalifikationer er væsentlige, er den vigtigste faktor for os dine personlige egenskaber og din tilgang til opgaverne.

  • Proaktiv tilgang til din arbejdsdag, dine opgaver og løbende forbedringer.
  • Serviceminded, er nysgerrig på at lære og har et vindende væsen.
  • Du tør at træffe selvstændige beslutninger og kaster dig ud i nye opgaver.
  • Du er optimistisk, humoristisk og skaber energi omkring dig ved at have en interesse for kalibrering, procesudstyr, teknik og systemer.
  • Du arbejder systematisk og formår at skabe struktur i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften, hvor det også kræves at du er omstillingsparat.
  • Du har et højt aktivitetsniveau, hvor der løbende prioriteres mellem spændende opgaver og til tider arbejdes under tidspres med vigtige deadlines.
  • Du nyder teamarbejde og bidrager til, at vi alle i teamet har det godt og synes det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk hjælper dine evner, pligtopfyldenhed og ambitioner os til at gøre en forskel for vores patienter. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med dit talent samt for faglig og personlig udvikling.

Kontakt

For mere information kontakt gerne teamleder Andreas Heuer, +45 3079 8363 eller kalibreringstekniker Martin Madsen +45 3079 1985.

Deadline

8. marts 2020 –samtaler afholdes løbende.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2