QC Chemist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Quality
  • Bagsværd

Udstyrsakademiker til Mikrobiologisk QC Support

Brænder du for at arbejde med laboratorieprocesser og –udstyr? Vil du indgå i et team med masser af humor og godt arbejdsfællesskab? Vil du være med til at sikre laboratoriet er i compliance med gældende GMP krav? Er du serviceminded, kvalitetsbevidst og med masser af drive? Så er du måske vores nye kollega.

Om afdelingen

QC Mikrobiologisk Laboratorium, QCM, er en del af DFP Manufacturing Development og består af 50 medarbejdere fordelt på 3 teams. Vi udfører mikrobiologisk analyse på vand og færdige insulinprodukter, og vi har en stor kontaktflade til vores samarbejdspartnere i produktionen. Du bliver en del af supportteamet, som består af 6 kemikere og 5 laboranter/speciallaboranter. I teamet har vi en uformel omgangstone med masser af humor, og vi er gode til at fejre vores successer.

Jobbet

Som udstyrskemiker i supportteamet er du med til at supportere den daglige drift i laboratoriet. Vi har ansvar for den faglige support vedr. analyser og udstyr (inkl. IT systemer relateret til analyseudstyret), og vi arbejder med udarbejdelse af instruktioner, afvigelser, ændringssager, kalibrering og vedligehold samt diverse LEAN forbedringsprojekter, eksempelvis implementering af direkte dataoverførsel mellem udstyr og LIMS. Ved audits og inspektioner har du ansvar for fremlæggelse af efterspurgt dokumentation.

Du vil sammen dine kollegaer være den drivende kraft omkring vores udstyr, og du vil være med til at sætte retning for kvalificering, drift, support samt optimering af analyseudstyr og processer i laboratoriet. Du kommer til at drive problemløsning, og du vil være hovedansvarlig for udstyrsdokumentationen. Vores udstyr tæller bl.a. isolatorer, autoklaver, inkubatorer, klimafaciliteter og ID udstyr, herunder MALDI-TOF, samt diverse småudstyr som mikroskoper, vægte og pipetter.

Dertil er vi ved at undersøge ny teknologi f.eks. i form af automatisk aflæsning af agarplader. Ny teknologi indebærer større eller mindre grad af IT, og en interesse for IT systemer relateret til analyseudstyr vil derfor være fordel.

Du har tæt samarbejde med resten af afdelingen og vores mange samarbejdspartnere andre steder i organisationen, og du skal derfor kunne samarbejde med mange forskellige personalegrupper.

Kvalifikationer

Du er uddannet ingeniør, cand. scient, farmaceut, el.lign. højere naturvidenskabelig uddannelse på minimum kandidatniveau, og du har interesse for og erfaring med udstyr og IT relaterede systemer underlagt GMP. Du kan også være nyuddannet og indstillet på en stejl læringskurve fra dag ét.

Du sætter en ære i at arbejde struktureret, og overholdelse af deadlines er en selvfølge. Erfaring med projektstyring og LEAN er et plus, men ikke en absolut nødvendighed – blot du har drive, systematik og fremdrift i dine opgaver. Det er et must, at du kan begå dig både i skrift og tale på dansk og engelsk.

Du er positiv og udadvendt og har lyst til at sætte dig ind i nye opgaver, og du løser opgaverne selvstændigt på en systematisk, enkel og effektiv måde. Du er en teamplayer, og dine gode kommunikationsevner gør det let for dig at formidle viden på både dansk og engelsk. Du har en struktureret tilgang til dine opgaver, og du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for både dine egne og afdelingens opgaver. Du trives godt i en travl hverdag, hvor vi hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger, og at du motiveres af at få noget for hånden og nå både dine og afdelingens mål.

Du er ikke bange for at tage initiativ, og du driver gerne forskellige opgaver og projekter selvstændigt. Du er fleksibel med stor ansvarsfølelse, og du har masser af drive og godt humør. Du er åben og ærlig, og du er i stand til både at modtage og give konstruktiv feedback.

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

I Novo Nordisk giver vi vores medarbejdere mulighed for at påvirke samfundet, livskvaliteten for patienter over hele kloden og deres personlige udvikling. Det kalder vi life-changing careers.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Morten Elkrog Pedersen på tlf. +45 3075 6867. Samtaler vil blive afholdt løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rigtige person. Send derfor meget gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

1. juni 2020

Millions rely on us

We are a global healthcare company and life is our reason to exist. This is why we’re all here, to ensure people can lead a life independent of serious chronic disease - millions rely on us. Inspired by life in all its forms and shapes, ups and downs, opportunities and challenges. All those moments that matter. We offer the chance to be part of a truly global work place, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2