Laborant til vores QC laboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at sikre, at den mikrobiologiske kvalitet af LEO Pharmas produkter lever op til myndighedernes krav ? Har du en god forståelse for GMP og levering af analysesvar til tiden ?
Så er du måske vores nye kollega til et barselsvikariat (1 år) som laborant.

Du vil i QC Laboratoriet få mulighed for at gøre en betydelig forskel for personer i hele verden, der lider af alvorlige hudsygdomme. Samtidig kan du glæde dig til at blive en del af et virkelig godt team i et åbent og uformelt miljø med solid faglighed og masser af gode grin.

Om jobbet

Den ledige stilling er i teamet Microbiological Analysis, som udfører mikrobiologiske QC analyser på egne producerede API’er, vores produkter samt på indkøbte råvarer. Desuden udfører vi endotoxin test og alle kemiske og mikrobiologiske tests på vand samt er ansvarlige for environmental monitoring og media fill i sterilproduktionen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være i den daglige drift, hvor du f.eks. skal udføre mikrobiologiske analyser på produkter og vand, endotoxin test og kemiske analyser på vand.

Vi arbejder i team, hvor vi i fælleskab planlægger det daglige arbejde.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet laborant eller laboratorietekniker. Du har erfaring med mikrobiologi og meget gerne med aseptisk arbejde fra enten produktion eller laboratorie. Som person er du udadvendt og ansvarsfuld, kan lide at samarbejde med dine kolleger og nå fælles mål. Du er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og er vant til at dokumentere dit arbejde. Du formår at bevare overblikket, når der er travlt og trives med at skifte mellem flere forskellige opgaver i løbet af en dag.
Da vi er underlagt GMP, skal du selvsagt også have den nødvendige struktur og detaljesans til at sikre, at tingene er i orden

Dit nye team

Du bliver af del af vores moderne QC laboratorie, hvor du får godt 60 kolleger, der servicerer hele organisationen. Her indgår du i et team med 8 teknikere, 2 mikrobiologer, 3 laboratorieassistenter og teamlederen. Du vil have fleksibel arbejdstid, som tilpasses laboratoriets daglige flow. Vores miljø er kendetegnet ved samarbejde, åbenhed og plads til at have det sjovt sammen. Her er ganske enkelt rart at være.

Tilslut dig vores mission om at hjælpe flere mennesker med at opnå sund hud

Hundreder af millioner mennesker verden over lider af ubehandlede hudsygdomme. Det er disse mennesker LEO Pharma vil hjælpe med at få et bedre liv. Vi vil ved at forstå deres behov og ønsker forbedre eksisterende behandlinger og være banebrydende ved at opdage fremtidens løsninger.

Du vil som medarbejder i LEO Pharma få muligheden for at skabe resultater og udvikle dig blandt dygtige kollegaer. Du vil samtidig tage del i vores fælles mission om at blive den foretrukne partner inden for dermatologi, og derved forbedre menneskers liv over hele verden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Ballerup
  • Mandag den 13. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som laboranter
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1