Rekrutteringsfirma

Kvalitetsbevidst laborant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Espergærde

Kvalitetsbevidst laborant med stort gåpåmod søges til mikrobiologisk laboratorium

Er du meget kvalitetsbevidst og går du højt op i at dine test er udført med stor præcision? Har du samtidigt mod på at komme med ny energi til et meget erfarent team, så er det måske dig vi leder efter til vores laboratorium.

Jobbet
Da vi har travlt og oplever stadigt stigende krav til kvalitet og dokumentation i vores branche, har vi brug for flere hænder til at sikre at vores analyseresultater lever op til samme høje standard vores kunder er vant til. Laboratoriet er mikrobiologisk og vi udfører primært steriltest i renrum samt bioburden tests. Vi laver også vores eget medie. Ligesom vi selv står for modtagelse og forsendelse af varer samt rapportskrivning og hverdagen i laboratoriet er derfor meget alsidig.

Din fornemste opgave bliver at sikre rettidig udførsel af vores bioburden og steriltest med særligt fokus på steriltest, og du skal derfor trives med i nogle timer ad gangen at arbejde koncentreret med testene, isoleret i renrum.

Dine primære opgaver vil være:

• Steriltest i renrum
• Bioburden test
• Metodevalideringer
• Protokol- og rapportskrivning
• Bidrage til procesoptimering

Kvalifikationer
Du er uddannet laborant (bioanalytiker el. lign) og er vant til at arbejde aseptisk og gerne med erfaring fra QC-laboratorium. Du har erfaring fra eller interesse for mikrobiologiske analyser. Ideelt set har du kendskab til og synes det er sjovt at arbejde ud fra GMP. Du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret, men du er kollegialt indstillet i det daglige arbejde. Du har ordenssans og trives med at der stilles store krav til dokumentation og kontrol i et kvalitetsmiljø som vores.

Du kan godt lide at tage ansvar og sætter en ære i at leve op til det. Ligesom du elsker at få noget fra hånden og gerne giver dine kollegaer et nap med, når du kan se at de er pressede. Du har nogle gode menneskekompetencer, som kan være med til at skabe et endnu bedre kollegaskab i gruppen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling i en mindre vækstvirksomhed med amerikansk ejerskab, men med beslutningskraft i Danmark. Vi har en flad og uformel organisation med korte kommunikationsveje. Her er højt til loftet og stor frihed under ansvar, og vi lægger vægt på muligheden for at påvirke egne arbejdsopgaver.
Vi føler at vores arbejde med strålesterilisation og mikrobiologisk validering gør en stor forskel for folkesundheden, og at vores arbejde spiller en vigtig rolle hver dag. Da vi både har produktion og laboratorium under samme tag, er vi en fleksibel og effektiv leverandør til vores kunder.

Det vores laboranter sætter allermest pris på er, at hverdagen i vores laboratorium er meget alsidig og veksler mellem forskelligartede opgaver. Ligesom de er glade for deres meget fagligt- og menneskekompetente Laboratory Manager, som har sin daglige gang i laboratoriet og altid er tilstede og til rådighed.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning, som du uploader til dette link senest 28. august 2019 og gerne før, da vi kan finde på at starte processen op tidligere. Har du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til HR konsulent Anne Brink Frederiksen på tlf. 31317244. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om virksomheden:

Sterigenics er markedsførende leverandør indenfor kontraktsterilisation og løsninger der bidrager til forbedring af folkesundheden, ved at anvende avancerede og pålidelige sterilisationsteknikker. Sterigenics har en dybdegående erfaring med sterilisation indenfor Gamma, Ethylen Oxid (EO), Electronbestråling (E-Beam) og Røntgenbestråling (X-ray). Sterigenics opererer global og har 47 anlæg placeret i Nordamerika, Europa og Asien og beskæftiger mere end 1000 medarbejdere på verdensplan.

Anlægget i Danmark tilbyder E-Beam kontrakt-sterilisation og -bestråling og har en nyere elektronaccelerator med ”state of the art” processtyring. Anlægget har været i drift siden 2003. Ud over sterilisation og bestråling tilbyder Danmark mikrobiologisk laboratorieservice.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Espergærde.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Laborant
  • Espergærde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Espergærde

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Espergærde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Espergærde over tid

Dato Alle jobs som laboranter
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1