QC Assistent til Mikrobiologisk laboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Firmabeskrivelse

Brænder du for at arbejde med analysegodkendelser? Er du en stabil og omhyggelig medarbejder, der trives med fejlfinding? Så har vi den rette stilling til dig.

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Jobbeskrivelse

For at styrke vores kerneforretning, er vi lige nu på udkig efter en dedikeret QC Assistent til vores mikrobiologiske laboratorium. Du vil i denne stilling have ansvar for analysegodkendelse og udstedelse af analysecertifikater. Det er dig, som sikrer, at rådata er udfyldt fyldstgørende og du registrerer eventuelle afvigelser. I denne forbindelse vil du være i tæt dialog med laboratorielederen og informere om dine fund. Andre arbejdsopgaver vil indebære dokumentkontrol og indtastning af resultater i LIMS.

Mikrobiologisk laboratorium
Mikrobiologisk laboratorium i Glostrup udfører mikrobiologiske analyser af farmaceutiske produkter for mange danske og en del udenlandske virksomheder. Vi udfører et stort antal forskellige analyser, så hos os er to dage sjældent ens. Analyserne omfatter klassiske mikrobiologiske dyrkningsmetoder efter Ph. Eur., USP og ISO-metoderne, mikrobiologisk identifikation ved Microseq og Maldi-TOF, endotoxin-test, substratfremstilling, substratkontrol, hygiejnemonitorering, valideringer og meget mere. Vi arbejder i henhold til GMP og er godkendt til dette af flere forskellige myndigheder, herunder lægemiddelstyrelsen og FDA.

Hvad tilbyder vi?
Et godt arbejdsklima med højt tempo, en uformel omgangstone og et fagligt spændende arbejdsmiljø, hvor fokus er på at spille hinanden gode og vidensdeling opfordres. Du vil indgå som en vigtig del af vores engagerede og dygtige team, som er i stor udvikling.

Du vil blive en del af en af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet.

Kvalifikationer

Ideelt er du uddannet laborant, farmakonom eller har en relevant naturvidenskabelig bachelor. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med kvalitetssikring i forbindelse med GMP, og besidder en kommerciel forståelse og holdning. Derudover kommunikerer du effektivt, både på skrift og i tale, på dansk og engelsk.

Du arbejder med en høj grad af akuratesse, og selvom vi har en omskiftelig hverdag, trives du også med rutineprægede opgaver. Du er omhyggelig og du er ikke bange for at påpege fejl under analysegennemgangen. Du har gode samarbejdsevner samt et veludviklet servicegen. Du udviser en høj grad af fleksibilitet i dit arbejde og evner at holde overblikket i en travl hverdag med mange forstyrrelser. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, som godt kan lide at det er sjovt at gå på arbejde.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet 06:00-18:00 mandag til fredag. Vi har fleksordning, men der vil være dage, hvor du skal lukke laboratoriet.

Arbejdssted: Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer hurtigst muligt ved at klikke på ”jeg er interesseret” senest d. 15 november. Ansøgninger tilsendt på mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Laboratorie leder Johan Nielsen på 2860 3183.
Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Glostrup
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Laborant i Glostrup

    Brænder du for arbejde med kemiske analyser efter GMP og er du klar til at blive en del af et dedikeret team? Vil du bidrage til sundhed og sikkerhed verden over ved at levere laboratorieanalyser a..
    • Laborant
    • Glostrup
    Få mere info
  • Laborant i Rødovre

    Om osDu kommer til at indgå i et team bestående af fem kemikere og fem laboranter på vores laboratorium, hvor vi vægter en åben og ærlig tone, nysgerrige spørgsmål og engagement højt. Som Labor..
    • Laborant
    • Rødovre
    Få mere info
  • Laborant (praktik) i Storkøbenhavn

    Vi er på udkig efter en engageret laborantpraktikant til vores kemiske laboratorium. Stillingen byder på spændende og varieret opgaveløsning og oplæring inden for farmaceutiske analyser, herunder p..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laborant i København SV

    Hos [xxxxx] bliver du en del af Danmarks største forsyningsselskab. Hvert år indvinder vi ca. 53 millioner m3 grundvand til fremstilling af det drikkevand, vi leverer til ca. 1 million mennesker i .
    • Laborant
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som laboranter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2