Metrologi- og kvalitetsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Brænder du for at revidere og gennemgå metrologirelaterede protokoller for at sikre at instrumenteringen fungerer korrekt under GMP-standard? Nyder du at varetage administrative arbejdsopgaver samt at kalibrere udstyr? Så er dette jobbet for dig.

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer bl.a. den medicinal industrien med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Jobbeskrivelse

Vi søger to dygtige og strukturerede metrologi- og kvalitetsassistenter til vores kemiske afdelinger. Du vil i én af disse stillinger planlægge, udføre og understøtte instrumentkalibreringer samt sikre forebyggende vedligeholdelse af instrumenterne i samarbejde med din kollega. Du vil udføre målinger af vores udstyr og instrumenter samt lave rapporter af dit arbejde efter GMP-standard. Dertil vil der også være administrative opgaver i forbindelse med dokumentopdateringer. Du vil også stå for leverandørkontakt og opfølgning.

Dit fokus vil være at sikre, at teamet til enhver tid har mulighed for at udføre deres tests og analyser til tiden. Du vil blive en del af et velfungerende team i et godt arbejdsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Ansvarlig for koordinering af udstyrskalibreringer
  • Selvstændig udførsel af kalibreringer på en række udstyr
  • Koordinering af udstyr, der skal kalibreres af eksternt leverandør samt godkendelse af dokumentation
  • Supportere laboratoriet i forbindelse med kundeaudits og myndighedsinspektioner
  • For den ene af de to stillinger vil arbejdet desuden omfatte overvågning og kalibrering af stabilitetskamre

Hvad kan vi tilbyde?

En spændende stilling med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt et inspirerende arbejdsklima. Du tildeles ansvar fra starten og vil kunne præge din egen arbejdsdag, som vil indebære mange typer af laboratorieudstyr og administrative opgaver.

Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor metrologi, effektivitet og kvalitet er i højsædet. Du vil blive en vigtig del af vores engagerede og dygtige team, hvor fokus er på at spille hinanden gode.

Kvalifikationer

Du har en relevant teknisk uddannelse såsom laborant, life sceince, cand. scient. I kemi eller kemiingeniør. Du har erfaring med metrologi og kalibrering samt kvalificering af laboratorieudstyr. Du har erfaring med at arbejde under GMP.

Dertil er det en fordel, hvis du har erfaring med stabilitetsklimakamre. Du har flair for IT og nyder at sætte dig ind i tunge systemer. Du kommunikerer effektivt, både på skrift og i tale, på dansk og engelsk med kollegaer såvel som leverandører.

Som person har du et godt overblik og evner at arbejde systematisk og effektivt. Du elsker at arbejde med laboratorieudstyr. Derudover kan du effektivt planlægge din arbejdsdag og har interesse for de administsrative opgaver. Du har gode samarbejdsevner og udviser fleksibilitet i din hverdag. Du trives i et højt arbejdstempo, men har samtidig sans for detaljerne.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid:
Fuldtid

Arbejdssted:
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter på pdf. hurtigst muligt ved at klikke på"Jeg er interesseret". Ansøgninger via mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Afdelingsleder Nadja Sun Wissing +45 25164501 mellem kl. 9-12 på hverdage.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Glostrup
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Laborant til kemisk afdeling

    Vi søger på nuværende tidspunkt en dygtig og struktureret laborant til at udføre kemiske analyser. Uanset om du er nyuddannet eller har erfaring fra en tidligere stilling, vil vi meget gerne have e..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Administrativ laborant

    I prøvemodtagelsen registreres alle laboratoriets prøver, kemiske såvel som mikrobiologiske. Der modtages og distribueres også varer til laboratoriet, og prøverne består hovedsageligt af farmaceuti..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laboratorieassistent søges til Institut for Lægemi...

    Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi har pt. en ledig stilling som laboratorieassistent til besættelse snarest muligt. Om serviceteamet Laboratorieassistenter indgår i instituttets .
    • Laborant
    • København Ø
    Få mere info
  • Vikarstilling: Laborant eller bioanalytiker til et...

    Drømmer du om et arbejde hvor der er mulighed for tid og mulighed for at dygtiggøre dig indenfor det diagnostiske speciale? Så er du måske vores nye kollega i det nationalt referencelaboratorium. D..
    • Laborant
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som laboranter
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1