Mikrobiologisk laborant til nyopstartet aftenhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Firmabeskrivelse

Brænder du for at videreudvikle din mikrobiologiske erfaring i et spændende og afvekslende arbejdsmiljø? Er du en struktureret og omhyggelig medarbejder, der nyder at arbejde under GMP? Så er denne stilling noget for dig!

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Jobbeskrivelse

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at udvide forretningen og leder derfor efter en dedikeret laborant, der vil være med til at opstarte et aftenhold i vores mikrobiologiske laboratorie. I denne stilling kan du komme til udelukkende at arbejde i et team med dygtige, engelsktalende kollegaer. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i analyse af produktprøver fra den farmacutiske industri som f.eks.:

  • Kimtal ved filtering, pladespredning og dybdeudsæd
  • Kimtal af vitaminer efter ISO
  • Videreførsler af analyser
  • Aflæsninger
  • Substratfremstilling

Dertil vil du skulle hjælpe med at vedlige holde udstyr i laboratoriet samt indgå i validering af analysemetoder. Det påtænkes, at typerne af analyser, der udføres, kan udvides efter behov.

Mikrobiologisk laboratorium
Mikrobiologisk laboratorium i Glostrup udfører mikrobiologiske analyser af farmaceutiske produkter for mange danske og en del udenlandske virksomheder. Vi udfører et stort antal forskellige analyser, så hos os er to dage sjældent ens. Analyserne omfatter klassiske mikrobiologiske dyrkningsmetoder efter Ph. Eur., USP og ISO-metoderne, mikrobiologisk identifikation ved Microseq og Maldi-TOF, endotoxin-test, substratfremstilling, substratkontrol, hygiejnemonitorering, valideringer og meget mere. Vi arbejder i henhold til GMP og er godkendt til dette af flere forskellige myndigheder, herunder lægemiddelstyrelsen og FDA.

Hvad tilbyder vi?
Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet. Vi har en aktiv personaleforening, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø og styrker vores kollegiale sammenhold. Dertil fokuserer Eurofins på at holde vores medarbejdere sunde og raske, hvorfor vi i 2021 igangsatte en række sundhedsfremmende tiltag, som du vil kunne drage stor nytte af.

Kvalifikationer

Du er uddannet laborant og har nogle års erfaring med mikrobiologiske analyser. Fordelagtigt er det, hvis du har tidligere erfaring med aftenholdsarbejde. Dertil har du erfaring med kimtalsanalyser og andre klassiske mikrobiologiske metoder. Vi ser gerne, at du har erfaring med analysearbejde i henhold til GMP eller ISO17025. Slutteligt kommunikerer du effektivt på dansk og engelsk – både når det gælder skrift og tale.

Som person arbejder du med en høj grad af systematik og akuratesse. Du formår at arbejde selvstændigt, men nyder også at indgå i aftenholdets team og anvende dine stærke samarbejdsevner. Dertil udviser du fleksibilitet i dit arbejde og evner at holde overblikket i en travl hverdag med mange forstyrrelser. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, som kan lide at vidensdele og have det sjovt, når du går på arbejde.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid:
Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdstiden ligger fra mandag til fredag i tidsrummet 14-22:00. Vi tilbyder arbejde under flekstidsordning.

Arbejdssted: Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter senest d. 15. april ved at klikke på ”jeg er interesseret”. Ansøgninger tilsendt på mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. I forbindelse med rekrutteringsprocessen, vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Laboratorieleder Johan Nielsen på 2860 3183 eller [email protected].

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Glostrup
  • Fredag den 15. april 2022

Lignende jobs

  • Laborant til kemisk afdeling

    Vi søger på nuværende tidspunkt en dygtig og struktureret laborant til at udføre kemiske analyser. Uanset om du er nyuddannet eller har erfaring fra en tidligere stilling, vil vi meget gerne have e..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Senior R&D Laborant

    Senior R&D Laborant til New Business Development Vil du være med til at udvikle fremtidens hemostater og sealants? Ferrosan Medical Devices A/S søger en erfaren, kvalitetsbevidst og selvst..
    • Laborant
    • Søborg
    Få mere info
  • Laborantpraktikant til Referencelaboratoriet for A...

    Vi søger en dygtig og engageret laborantpraktikant, der har lyst til at arbejde med karakterisering af antibiotika resistente bakterier.Om laboratorietI Afdeling for Bakterier, Parasitter o..
    • Laborant
    • København
    Få mere info
  • Laborantpraktikant til Vaccineforskning i Afdeling...

    Afdeling for Infektionsimmunologi søger en dygtig og engageret laborantpraktikant, der har lyst til at arbejde med vaccineforskning pr. 1. februar 2025.Om afdelingenVi forsker i udviklingen..
    • Laborant
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som laboranter
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1