Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: Metrologi- og kvalitetsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Firmabeskrivelse

Brænder du for at sikre at udstyret fungerer korrekt under GMP-standard? Nyder du at varetage administrative arbejdsopgaver samt at kalibrere udstyr? Så er dette jobbet for dig.

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer bl.a. medicinalindustrien med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Jobbeskrivelse

Vi søger en struktureret metrologi- og kvalitetsassistent som udstyrsansvarlig til vores mikrobiologiske afdeling. Du vil i denne stilling planlægge, udføre og understøtte instrumentkalibreringer samt sikre forebyggende vedligeholdelse af instrumenterne i samarbejde med din kollega. Du vil udføre målinger af vores udstyr og instrumenter samt lave rapporter af dit arbejde efter GMP-standard. Dertil vil der også være administrative opgaver i forbindelse med dokumentopdateringer. Du vil også stå for leverandørkontakt og opfølgning.

Dit fokus vil være at sikre, at teamet til enhver tid har mulighed for at udføre deres tests og analyser til tiden. Du vil blive en del af et velfungerende team i et godt arbejdsmiljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er tid til humor.

Du bliver den stolte ejer af udstyr så som autoklave, inkubatorer, isolator, vægte, pipetter og pH meter.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Ansvarlig for koordinering af udstyrskalibrering, periodisk rekvalificering og vedligehold
  • Koordinering af udstyr, der skal kalibreres og vedligeholdes af eksternt leverandør samt godkendelse af dokumentation
  • Supportere laboratoriet i forbindelse med kundeaudits og myndighedsinspektioner
  • Udarbejde afvigelsesrapporter ved udstyrsnedbrud
  • Change control ved indkøb og oprettelse af nyt udstyr
  • Indtage en central rolle i den forestående flytning til nyt laboratorium

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet. Du tildeles ansvar fra starten og vil kunne præge din egen arbejdsdag, som vil indebære mange typer af laboratorieudstyr og administrative opgaver.

Vi har en aktiv personaleforening, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø og styrker vores kollegiale sammenhold. Dertil fokuserer Eurofins på at holde vores medarbejdere sunde og raske, hvorfor vi i 2021 igangsatte en række sundhedsfremmende tiltag, som du vil kunne drage stor nytte af.

Kvalifikationer

Du har en relevant teknisk uddannelse såsom laborant eller en bachelor eller master i mikrobiologi. Du har erfaring med metrologi og kalibrering samt kvalificering af laboratorieudstyr. Du har erfaring med at arbejde under GMP. Du har flair for IT og nyder at sætte dig ind i tunge systemer. Du kommunikerer effektivt, både på skrift og i tale, på dansk og engelsk med kollegaer såvel som leverandører.

Som person har du et godt overblik og evner at arbejde systematisk og effektivt. Du elsker at arbejde med laboratorieudstyr. Derudover kan du effektivt planlægge din arbejdsdag og har interesse for de administsrative opgaver. Du har gode samarbejdsevner og udviser fleksibilitet i din hverdag. Du trives i et højt arbejdstempo, men har samtidig sans for detaljerne.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid:
Fuldtid

Arbejdssted:
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter på pdf. hurtigst muligt og senest d. 8. juli ved at klikke på"Jeg er interesseret". Ansøgninger via mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. I forbindelse med ansættelsesprocessen, vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte PBU Manager Johan Christian Nielsen på (+45) 28 60 31 83.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Glostrup
  • Fredag den 08. juli 2022

Lignende jobs

  • Laborant i Storkøbenhavn

    Vi søger en nyuddannet laborant eller en laborant med et par års erfaring til vores mikrobiologiske GMP-afdeling.Som laborant hos Eurofins BioPharma Product Testing Danmark A/S vil du i det d..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laborant i Rødovre

    Om osDu kommer til at indgå i et team bestående af fem kemikere og fem laboranter på vores laboratorium, hvor vi vægter en åben og ærlig tone, nysgerrige spørgsmål og engagement højt. Som Labor..
    • Laborant
    • Rødovre
    Få mere info
  • Laborant (praktik) i Storkøbenhavn

    Vi er på udkig efter en engageret laborantpraktikant til vores kemiske laboratorium. Stillingen byder på spændende og varieret opgaveløsning og oplæring inden for farmaceutiske analyser, herunder p..
    • Laborant
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Laborant i København SV

    Hos [xxxxx] bliver du en del af Danmarks største forsyningsselskab. Hvert år indvinder vi ca. 53 millioner m3 grundvand til fremstilling af det drikkevand, vi leverer til ca. 1 million mennesker i .
    • Laborant
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2