Laborant eller bioanalytiker til ”Stem cells models for studies of neurodegenerative diseases”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Forskergruppen ”Stem cells models for studies of neurodegenrative diseases” ledet af lektor Kristine Freude søger en engageret laborant/bioanalytiker med erfaring i celledyrkning og molekylærbiologi. Stillingen er tidsbegrænset til 3 år og kan tiltrædes fra 1. september 2021 eller snarest derefter.

Om os

Forskningsaktiviteterne i Freude-gruppen er fokuseret på modellering og forståelse af neurodegenerative sygdomme ved anvendelse af humane inducerede pluripotente stamceller (iPSC). Vi har for nylig genereret flere iPSC-modeller for Alzheimers sygdom (AD), frontallapdemens (FTD) og epilepsi dels fra patientmateriale og dels ved CRISPR-Cas9-genredigering. Vores nuværende forskning er fokuseret på at kortlægge sygdomsfænotyper af AD og FTD for at forstå de grundlæggende årsager til disse alvorlige sygdommene. Vores gruppe har blandt andet tidligere vist, at sygdomsfænotyper af FTD kan rekapituleres i iPSC-derivere nerveceller, hvilket har udmøntet sig i ny indsigt i denne sygdoms årsagsforhold inkluderende metaboliske defekter i nerve- og støtteceller. Vores AD-modeller viser ligeledes klassiske sygdomsfænotyper, og dyberegående undersøgelser deraf har bidraget til at afdække årsagsforhold, som kan føre til identifikationen af nye terapeutiske muligheder i de tidlige sygdomsstadier. De langsigtede mål med forskningen i Freude-gruppen er at translatere resultaterne fra stamcellemodellerne til klinisk anvendelig viden og nye terapeutiske muligheder.

Du finder mere information om forskningsgruppen her: https://ivh.ku.dk/english/research/pathobiological-sciences/freude-group/

Dine arbejdsopgaver

Som vores laborant/bioanalytiker vil du stå for en række rutinemæssige laboratorieopgaver, f.eks. PCR-, DNA- og RNA-isolering, Western blotting, immuncytokemi, celledyrkning, fremstilling af laboratoriereagenser og andre daglige laboratorierutiner. En del af dit ansvar sammen vil, i samarbejde med en anden TAP i vort laboratorium, være vedligeholdelse af vores semi-automatiserede robotplatform til iPSC-dyrkning. Du vil også komme til at deltage i forskellige forskningsprojekter, der involverer sofistikeret 3D-dyrkning af iPSC-deriverede 3D cerebrale organoider og multielektrodeoptagelse af netværksaktiviteter i dem, såvel som tæt samarbejde med gruppens forskere.

Din profil

Det er afgørende, at du:

  • Har erfaring med celledyrkning og sterile teknikker, molekylærbiologiske teknikker relateret til DNA-, RNA- og proteinarbejde samt dybdegående erfaring med at forberede diverse opløsninger

  • Har uddannelse som laborant eller bioanalytiker

  • Er god til at arbejde selvstændigt og struktureret

  • Har gode samarbejdsevner og kommunikative færdigheder, såvel på dansk som på engelsk og i talt og skrevet sprog. På grund af vores kulturelt sammensatte gruppe er engelske færdigheder meget væsentlige.


Derudover vil det være en fordel, hvis du:

  • Har tidligere erfaring med at arbejde med stamceller

  • Har tidligere erfaring med og ønske om at deltage i vejledning af bachelor- og kandidatstuderende

  • Har kendskab til computerprogrammering



Løn og ansættelsesvilkår

Din ansættelse vil være ved Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab, Frederiksberg Campus, Sektion for Patobiologi, forskergruppe Freude, Københavns Universitet. Stillingen er på fuld tid (37 timer om ugen) og i 3 år fra 1. september 2021 eller hurtigst muligt derefter. Ansættelse som bioanalytiker sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Danske Bioanalytikere. Ansættelse som laborant sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og vil være i overensstemmelse med aftalen mellem det danske finansministerium og OAO / HK STAT Laboranter. Stillingen er placeret i løngruppe 4. Afhængigt af kvalifikationer kan der forhandles om et tillæg.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte lektor Kristine Freude, [email protected].

Ansøgning

Du skal indsende din ansøgning elektronisk ved at klikke på "Søg stillingen" nedenfor.

Din ansøgning må gerne være skrevet på dansk/engelsk(max 1 side) og omfatte følgende:

  • Dit CV inkl. uddannelse, liste over metoder/teknikker du mestrer,

  • Tidligere ansættelser

  • Sprogkundskaber og andre relevante kvalifikationer

  • Kopi af uddannelsesbevis



Ansøgningsfristen er 30. juni 2021

Vi forbeholder os ret til ikke at overveje materiale modtaget efter deadline og ikke at tage stilling til ansøgninger, der ikke lever op til ovennævnte krav.

Vi forventer at holde samtaler i juli/august 2021.

Københavns Universitet ønsker at afspejle mangfoldigheden i samfundet og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset alder, handicap, køn, nationalitet, race, religion eller seksuel orientering. Udnævnelse vil alene være baseret på kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • København N
  • Onsdag den 30. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i København N over tid

Dato Alle jobs som laboranter
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3