3 laborantpraktikanter til Institut for Immunologi og Mikrobiologi, Københavns Universi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Instituttet kan tilbyde 3 praktikpladser fra 1. august 2020 til 3 laborantpraktikanter, der har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. Praktikpladserne er af et års varighed.

Instituttet hører under det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og udfører forskning og undervisning baseret på eksperimenter, observationer, feltarbejde og teoriudvikling inden for immunologi og mikrobiologi.

Praktikplads 1 og 2

Vi søger 2 laborantpraktikanter, som kan indgå i vores gruppe ”VAR2CSA” teamet ved Center for Medicinsk Parasitologi, Københavns Universitet.

Vores arbejde er fokuseret omkring at udvikle vacciner og andre produkter, som på kort sigt kan testes i mennesker i kliniske afprøvninger. Vi arbejder både med vacciner, som vi håber kan beskytte gravide kvinder i Afrika mod malaria såvel som vacciner, der skal beskytte mod forskellige former for kræft og virusinfektioner. For nyligt opdagede vi et malariaprotein (VAR2CSA), som kan bruges til at bekæmpe kræft. En stor del af teamet er fokuseret på at udnytte dette til nye kræftbehandlings-metoder såvel som nye måder at diagnosticere kræft. I den forbindelse vil man komme til at arbejde med de nyeste metoder inden for medicinsk udvikling. Metodemæssigt vil man komme vidt omkring og både arbejde med proteiner, DNA, dyreforsøg og cellearbejde. Indenfor VAR2CSA gruppen gør vi brug af en lang række avanceret udstyr, som man også vil komme til at prøve kræfter med. Efter endt praktikperiode, i vores team, er man godt stillet til at få et arbejde i industrien; idet vores arbejde metodemæssigt er fokuseret på lægemiddeludvikling og test. Vores team er placeret i toppen af det nye Mærsk Tårn, og vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med et godt socialt miljø.

Praktikplads 3

Praktikpladsen vil være i forskningsgruppen ”Eye Research Unit”, hvor vi fokuserer på den grundlæggende immunologi og molekylær biologi. Vi forsøger i gruppen at forstå og karakterisere mekanismer, der har betydning for immunreguleringen samt celle overlevelse.

Vores forsøg tager oftest udgangspunkt i cellekulturer (herunder både mammale- og murine cellelinier) samt i oprensede primære celler fra blod eller organer. Vi bruger mikroskopi, flowcytometry samt proliferations- og celledødsassay på daglig basis, og vi arbejder også med proteinkemi, ELISA, SDS-page analyser samt RNA oprensning og Microarray. Vores gruppe har to forskellige hovedforskningsområder, så der er rig mulighed for at lære mange forskellige teknikker.

Kvalifikationer

Vi lægger særlig vægt på, at du

  • har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen i Danmark med et godt resultat
  • behersker engelsk i skrift og tale på brugerniveau
  • er udadvendt
  • er fleksibel og omstillingsparat
  • har gode samarbejdsevner.

Løn- og ansættelsesforhold

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat).

Spørgsmål
Eventuelle spørgsmål til stillingerne kan rettes til Lise Lotte Nielsen [email protected]

Ansøgning
Du skal indsende din ansøgning elektronisk ved at klikke på "Søg stillingen" nedenfor.

Din ansøgning skal omfatte CV, kopi af førsteårskarakteren og evt. tidligere eksamenspapirer. Husk at angive hvilken af de tre praktikpladser du søger.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2020.

Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive taget i betragtning.

Vi forventer at holde samtaler i uge 12.

Københavns Universitet ønsker at afspejle mangfoldigheden i samfundet og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset alder, handicap, køn, nationalitet, race, religion eller seksuel orientering. Udnævnelse vil alene være baseret på kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • København Ø
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som laboranter
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1