Laboranter med erfaring inden for dissolution testing til QC i Oral Finished Products

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Quality
  • Måløv

Er du på udkig efter helt nye udfordringer, og vil du være med til at gøre en stor forskel? Så er muligheden her i Novo Nordisk Oral Finish Products (OFP) QC i Måløv, for vi tilbyder stillinger, hvor du kan være med til at få vores nye proteinbaserede tabletter på markedet og ud til patienterne.

Vi skal ansætte flere laboranter og har både vikariater og faste stillinger, der skal besættes. Der indkaldes løbende til samtale. Angiv gerne i din ansøgning om du udelukkende søger de faste stillinger, eller om du også er interesseret i de midlertidige positioner.

Om afdelingen

OFP er organisatorisk placeret i Product Supply (produktionen), der globalt set beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisk mere end 43.000 ansatte. I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi omtrent 400 engagerede kolleger i Måløv. Vi lykkedes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

OFP QC beskæftiger ca. 70 motiverede medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vores afdeling vokser og vil fortsætte denne udvikling igennem 2020, og derfor er vi i en løbende proces med at etablere vores arbejdsprocedurer.

I vores afdeling leverer vi analytisk support til orale proteinprodukter anvendt til klinisk fase 3 og markedsført produkt. Vi støtter produktionen af orale færdige produkter, samtidig med at vi spiller en central rolle i forberedelsen af nye orale produkter.

Jobbet

Som laborant i vores dissolution QC-team vil du arbejde tæt sammen med både laboranter og kemikere i eget team samt de andre teams i afdelingen. Vores fornemmeste opgave er at levere pålidelige analyseresultater til både en udviklings- og en markedsproduktion, men derudover vil dit arbejde også kunne omfatte udvalgte ansvarsområder – fx planlægning, udstyrsansvar eller projektdeltagelse. I vores spritnye laboratorie anvender vi en bred portefølje af analyser for at servicere vores kunder, bl.a. kromatografiske karakteriseringsanalyser (inklusive dissolution), bestemmelse af vandindhold, UV-analyser, henfaldsanalyser, visuel inspektionsanalyser mm. Der er fart over vores omskiftelige hverdage, så du kommer ikke til at kede dig!

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Kvalifikationer

Du har en baggrund som laborant eller lignende og har erfaring med dissolution testing. Du har endvidere erfaring med Laboratory Information Management System (LIMS), og du er vant til at håndtere analyseserier med mange prøver og afslutter dine opgaver til tiden. Derudover har du et indgående kendskab til GMP. Erfaring fra et QC-laboratorie samt kendskab til proteinanalyser vil være en fordel.

På det personlige plan trives du med en høj grad af fleksibilitet, og med din evne til at omstille dig, befinder du dig rigtig godt i en stilling, hvor dagene ikke er ens. Du arbejder struktureret og har et stort fokus på kvaliteten i dit arbejde. Samtidig sætter du pris på en uformel tone og et tæt samarbejde i dit team - og med dit store engagement, høje humør og din evne til at tage initiativ, bidrager du aktivt til løsninger på vores udfordringer. Du bidrager positivt til det gode arbejdsklima i afdelingen og til det løbende forbedringsarbejde.

Om Oral Finished Products i Novo Nordisk

I 2004 startede en ambitiøs og banebrydende rejse mod at blive verdens første medicinalvirksomhed, der leverer GLP-1 baserede-tabletter til markedet. Her mange år efter er vi så langt, at flere millioner patienter med type 2 diabetes i fremtiden vil have et oralt alternativ til injicérbare præparater. Et resultatet af dygtige, innovative og engagerede medarbejders indsats, som alle er stolte af at bruge deres dedikation til at sætte helt nye standarder inden for diabetes-behandling. Kom med ombord på vores rejse – her er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Camilla Mølgaard Hansen på mail [email protected].

Ansøgningsfrist

D. 12.jan. 2020 – men samtaler afholdes løbende, så send gerne ansøgning hurtigst muligt.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Måløv

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Måløv over tid

Dato Alle jobs som laboranter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0