Automation Lab Technician

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for fremstilling og automation og vil du være med til at udvikle nye løsninger? Vil du være med til at understøtte produktudviklingen i en international virksomhed? Ønsker du at være med i et team, der hele tiden arbejder for at optimere processer og output?

Bliv en del af Manufacturing Concepts i Kamstrup
Kamstrup er en dansk teknologivirksomhed og en af verdens førende leverandører af intelligente måleløsninger, med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus.

Med direkte reference til Team Lead i vores Automation Lab, vil du blive en del af et team, som leverer komponenter til nye produktionskoncepter samt prototyper til udviklings- og driftsafdelinger på tværs af organisationen. Teamet i Manufacturing Concepts består af 15 personer, der arbejder tæt sammen for at understøtte produktudvikling, standardisering af produktionsudstyr og sikre hurtigere fremstilling af prototyper. Vi har ligeledes ansvaret for at udvikle og fastholde viden om vores produktionslinjer internt i Kamstrup samt at understøtte Kamstrups globale vækststrategi.

Et job med fokus på fremstilling af prototyper og automatiserede løsninger
I stillingen som Automation Lab Technician vil din primære opgave være at bearbejde råvarer således de er klar til montage og afprøvning i vores automatiserede løsninger. Du vil derfor blive ansvarlig for at fremstille komponenter til vores produktion, både manuelt i CNC samt 3D print. Du vil arbejde tæt sammen med teknikere i øvrige interne afdelinger, hvor du vil bistå med teknisk sparring til vores konstruktører og programmører i forbindelse med fremstillingen af nye automatiserede løsninger. Du vil desuden blive tilkoblet lærlinge, som du vil bidrage til at oplære og uddanne.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

• CAD tegning i Solidworks
• Manuelle dreje/fræse opgaver
• CNC fræsning på DATRON CNC
• Montage og afprøvningsopgaver relateret til automation
• 3D print

Din personlighed er vigtig for os
Du har en faglig teknisk baggrund som Industritekniker, Automatiktekniker eller lignede samt relevant erfaring fra en lignede stilling, hvor du har arbejdet med CAD/CAM. Kendskab til Solidworks vil ligeledes blive betragtet som en fordel.

Som person motiveres du af at udfordre dig selv og status quo, for at sikre de bedste løsninger. Du trives i et værksorienteret og til tider travlt miljø med mange samarbejdspartnere. Du er serviceminded og analytisk af natur og du drives af din lyst til at lære fra dig. Derudover er du en team-player, der sætter stor pris på sparring med dine kolleger.

Det er et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk i skrift og tale, da vi yder support til både danske og udenlandske kolleager.

Vi tilbyder mere end bare et job
Som Automation Lab Technician vil du få et dynamisk job i en afdeling hvor sparring er altafgørende. Du vil få et stort ansvar i valg af tekniske løsninger og du vil løbende blive udfordret. Herudover tilbyder vi gode muligheder for teknisk sparring samt personlig udvikling.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar indenfor 6 uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor beliggende i Stilling nær Aarhus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Automation Lab, Asbjørn Laursen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Laborant i Juelsminde

    Laborant søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Laborant
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Laborant i Løsning

    Industrilaborant til DAKA DenmarkKunne du tænke dig at blive en del af vores laboratorieteam i en bæredygtig virksomhed?Brænder du for at levere et godt resultat, hvor du har fokus på kvali..
    • Laborant
    • Løsning
    Få mere info
  • Laborant i Århus C

    I [xxxxx] koncernen søger vi hurtigst muligt en laborant til vores behandlingsanlæg på Aarhus Havn. En baggrund som kemiker eller tilsvarende vil også være relevant. Stillingen er .
    • Laborant
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som laboranter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0