Laborant/laboratorietekniker til Forsvarets Laboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Brænder du for at arbejde med et stort udvalg af analysemetoder og forskelligartede prøvetyper? Er du god til at tackle flere typer af analyseinstrumenter, og kan du lide at arbejde inden for systematik og dokumentation? Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Forsvarets Laboratorium er beliggende på den tidligere Flyvestation Værløse og udfører et bredt spektrum af kemiske analyser for hele Forsvaret. Vi er bl.a. ansvarlig for analyser af olier, smøremidler og brændstoffer, driftskontrol af galvaniske bade, test af polymerer, test af eksplosivstoffers stabilitet, kvalitetskontrol af flydende oxygen, metalanalyser m.fl.

Vi løser mange alsidige opgaver. Disse omfatter modtagekontrol og driftsanalyser, udarbejdelse af tekniske instruktioner samt rådgivning. Kunderne er Forsvarets værksteder, de operative enheder samt andre interne funktioner.

I alt er vi 22 medarbejdere på laboratoriet, der sætter pris på en professionel, men samtidig behagelig og munter atmosfære i hverdagen. Du kommer til at være en del af laboratorieteamets 11 medarbejdere. Kreativitet, engagement og initiativ er værdsat, da der ofte skal findes løsninger på usædvanlige udfordringer.

Om stillingen

Vi planlægger arbejdet på laboratoriet i fællesskab. Det sikrer robusthed og aftalerne på tværs. Du vil i første omgang bl.a. komme til at arbejde med:

• Fysisk/kemisk analyse af olier og smøremidler (rotationsordning)
• Analyse af flydende oxygen (LOX)
• Div. prøveforberedelse af emner til SEM analyse, slidtest m.fl. inden for metalområdet
• Vedligeholdelse og opdatering af forskrifter m.m. i henhold givne standarder
• Registrering af prøver og rapportering af analyseresultater i LIMS
• Deltage i udarbejdelse og vedligeholdelse af kemiske risikovurderinger for egne opgaver

På længere sigt vil du blive introduceret til at arbejde på tværs af laboratoriet og analyser af flere forskellige prøvetyper.

Laboratoriet råder over en stor portefølje af instrumenter og muligheder for at arbejde med bl.a. GC-FID/MS, LC-DAD/MS, ICP-OES/MS, SEM-EDX udstyr, IC samt div. spektroskopi m.fl.

Der er i stillingen gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Om dig

Du har en uddannelse som laborant, laboratorietekniker eller lignende. Vi forestiller os, at du har et par års erfaring med analytisk-kemisk udstyr inden for eks. chromatografi, spektrofotometri etc. samt erfaring med LIMS systemer, IT-systemer, Office pakken. Det vil være en fordel, hvis du har dokumenteret kendskab til instrumenter som SEM-EDX mikroskopi, samt teknikker til indstøbning/polering af prøveemner hertil.

Vi ønsker en person, som er nem at arbejde sammen med, der er kvalitetsbevidst og har gode analytiske evner. Du er systematisk, tålmodig, nysgerrig og arbejder godt på egen hånd, men vi søger også en opmærksom kollega, der vil samarbejde på tværs og bruge sin kapacitet i fællesskabet.

Du kan kommunikere klart og tydeligt på dansk, både i skrift og tale, samt taler og læser engelsk minimum på niveauet ”Begrænset praktisk færdighed”.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit faste tjenestested vil være Forsvarets Laboratorium ved Flyvestation Værløse.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, eller arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte laboratorieleder Morten W. B. Poulsen på telefon 7281 5311.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på telefon [email protected].

Ansøgningsfristen er den 21. oktober 2022. Samtaler afholdes løbende.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. december 2022. Eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Værløse
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

  • Laborant i Kvistgård

    Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og et team med en unik teknologi og dedikerede kollegaer? Brænder du for analytisk laboratoriearbejde og for at supportere med den .
    • Laborant
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Laborant i Hørsholm

    Location: Denmark : Hoersholm Country: Denmark Vores formål viser vejen I Novonesis ved vi, at løsninger, der er forankret i bi..
    • Laborant
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Laborant (studiejob) i Kongens Lyngby

    About us At Topsoe we’re leading the way in decarbonization, by supplying technology, catalysts, and services for the worldwide energy transition. It's a journey through science that we began ov..
    • Laborant
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Laborant i Hørsholm

    Would you like to make an impact on improving the quality of life of millions suffering from allergic diseases? Do you have experience within biophysical protein characterisation and would like to .
    • Laborant
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Værløse over tid

Dato Alle jobs som laboranter
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0