Ansvarsfulde og strukturerede laboranter søges til laboratoriet på Nordjyllandsværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Vi søger 2 laboranter til genbesættelse. Vil du indgå i et ambitiøst team, der er helt i front med analysemetoder og teknologi? Har du interesse i analyser af vand/damp, smøremidler, afsvovlning eller tilsvarende? Eventuelt kendskab til tribologi? Vil du arbejde sammen med landets førende eksperter på analyser fra energianlæg? Så har vi jobbet til dig, som vil udvikle dig og dine kompetencer.

Fokus på kvalitet og udvikling
Som laborant indgår du i driften af Nordjyllandsværkets laboratorie, hvor du og dine fem kolleger står for at foretage analyser både internt og for eksterne kunder. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med specialister fra COWI.

Det bliver du en del af
Afdelingen består af dedikerede og selvkørende medarbejdere, der tager ansvar for driften og værdsætter faglig sparring og udvikling. Stemningen er afslappet, men seriøs, og der lægges vægt på at levere kvalitet hvad angår analyser, rapportering, tid, økonomi etc. I laboratoriet vil du komme til at arbejde med de nyeste teknologier og maskiner og fagligt stærke kolleger, der sætter en ære i kvalitet og løbende udvikling. Afhængig af baggrund og erfaring vil du få op mod tre måneders oplæring.

Jobbet
Laborantteamet er ansvarlig for de daglige driftsanalyser fra kraftværket og fra eksterne kunder, på vand- /dampsystemer, afsvovlningsanlæg samt olieanalyser. Vi sikrer, at opgaver og projekter udføres i overensstemmelse med gældende aftaler og til tiden.
I en hverdag præget af stort ansvar og selvstændighed vil dine arbejdsopgaver bla. være:
• ICP, IC, GC og KF analyser
• Analyse af:
o Vand-/dampsystemer
o Prøver fra afsvovlningsanlæg
o Olier (smøre-/gearolie, smørefedt og transformerolie)
• Kommunikation og koordinering internt med driften, med eksterne kunder og andre samarbejdspartnere
• Udvikling, planlægning, gennemførsel, dokumentation og afrapportering af analyseresultater

Baggrund og personlighed
• Uddannet industrilaborant
• Kendskab til ICP og IC-analyser
• Nogle års erfaring
• Godt kendskab til Microsoft Office og i øvrigt positivt interesseret i IT, ny teknologi, metoder og processer
• Som person struktureret, ansvarsbevidst, flittig og handlekraftig selvstarter
• Du er fleksibel, og du har forståelse for, hvad der skaber værdi og er villig til at yde en ekstra indsats, når der er behov for det
• Du har gode samarbejdsevner og et godt humør
• Trives med at arbejde selvstændigt såvel som i team
• Nysgerrighed på faget og lyst til at lære nyt og løbende højne sine kompetencer
• Stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt, hvilket sikrer et gnidningsfrit samarbejde både i teamet og organisationen samt med eksterne samarbejdspartnere

Succeskriterier
Det helt overordnede mål er stabil drift og tilfredse kunder i laboratoriet. For at få succes i jobbet er det afgørende, at du kan skabe resultater sammen med andre. Der lægges vægt på sparring og udvikling. Du lytter til erfaring, men kan også bidrage med nye vinkler og ideer til struktur og processer. Dialog og engagement er en drivkraft for dig, og der er en naturlig respekt omkring dig og din faglighed.

Arbejdsstedets adresse
Aalborg Forsyning
Nefovej 50
9310 Vodskov

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Karen Marie Olsen på tlf. 2787 5773

Tiltrædelse
Hurtigst muligt.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.
Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Ansøgning
Ansøgningsfrist, senest 7. februar 2022, dog vil ansøgningerne blive løbende vurderet.
Samtaler forventes afholdt uge 7.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” og udfylde den formular, der kommer frem. Herefter vedhæfter du dit CV, ansøgning samt evt. andre relevante bilag.

Om Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Direktørområdet Teknik arbejder med at levere sikker, konkurrencedygtig og bæredygtig varme og gas med stadigt flere bæredygtige services på hylden, hvor vi hjælper vores kunder til en grønnere hverdag. Vi driver desuden Nordjyllandsværket, hvor vi arbejder på at indfase nye grønne løsninger, der kan erstatte den kulbaserede varmeproduktion på kraftværket senest i 2028. Desuden er køling et af vores spændende, nye forretningsområder. Vi er omkring 200 medarbejder til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Nefovej 50 i Vodskov.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Vodskov
  • Mandag den 07. februar 2022

Lignende jobs

  • Laboratorietekniker

    Som vores nye Laboratorietekniker vil du udføre test på frisk og hærdet beton samt kvalitetskontrol af tilslag. Du vil også varetage tekniske aktiviteter inden for klargøring og håndtering af prøve..
    • Laborant
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som laboranter i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte laborant i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal laboranter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte laboranter i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som laboranter
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0