Lægefaglig ansvarlig speciallæge i almen medicin søges til regionsklinikkerne i [xxxxx].

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Er du speciallæge i almen medicin og brænder du for at praktisere - og samtidig være med til at udvikle sundhedsvæsnet ved at afprøve nye patientforløb på tværs af sektorgrænser? Så er du måske den lægefaglig ansvarlige vi leder efter!Her skal du skrive din indledning...

I Region Nordjylland har vi fire regionsklinikker placeret i Hurup, Ranum, Sindal og på Læsø med i alt 8.671 sikrede. Til stillingen som lægefaglig ansvarlig leder vi efter en visionær speciallæge i almen medicin, som brænder for at være med til at præge udviklingen på tværs af regionsklinikkerne.

Vi har i Region Nordjylland i flere kommuner tilladelse til at drive almen praksis i op til 6 år, hvilket giver gode muligheder for at tænke nye og sammenhængende patientforløb i et spændende samarbejde med andre aktører på området såsom kommuner og hospital.

Om jobbet som lægefaglig ansvarlig.
Stillingen er todelt, hvilket betyder, at din primære funktion vil være som lægefaglig ansvarlig, men at du også vil indgå som almen mediciner i regionsklinikkerne, når der er behov for det. I fællesskab med de ledende sygeplejersker, klinikkernes øvrige personale og det regionale ”Team Lægetilbud og Udvikling” skal du være med til at udvikle og sætte den faglige retning for regionsklinikkerne i Region Nordjylland.

Den todelte stilling giver mulighed for at understøtte optimal drift samtidig med, at det er en enestående mulighed for at få et indgående kendskab til alle klinikkerne, og derved skabe et solidt grundlag for at igangsætte og drive udviklingsprojekter. Som lægefaglig ansvarlig varetager du den lægefaglige koordinering og kvalitet på tværs af regionsklinikkerne, og du har en særlig rolle i forhold til at supervisere læger og sygeplejersker. Vores vision er, inden for tydelige rammer, at levere en ensartet høj kvalitet og udvikle gode patientforløb og sundhedstilbud.

Funktionen som lægefaglig ansvarlig varetages i tæt samarbejde med de ledende sygeplejersker, de øvrige læger og understøttes af administrationen. Du har således masser af muligheder for sparring, og for at være med til at afprøve og sætte dit præg på udviklingen og optimeringen af patientforløb til gavn for patienterne i regionsklinikkerne.

Som speciallæge i en regionsklinikkerne er du fast lønnet. Vi forventer, du tager del i udvikling og optimering af den lægefaglige drift i klinikkerne i et tæt og konstruktivt samarbejde med lederne og personalet.

Økonomi, klinikledelse, indkøb, personaleforhold mv. varetages af Region Nordjylland, og du kan derfor koncentrere dig om kerneopgaven, nemlig det lægefaglige arbejde og patientkontakten.

Vi tilbyder:
  • Et spændende og udfordrende arbejde, hvor du selv kan være med til at præge din hverdag
  • Mulighed for både at arbejde i driften samtidig med, at du kan få indflydelse på udviklingen i almen praksis og at tænke nyt og anderledes til gavn for vores patienter
  • En aktiv rolle i tværsektorielle udviklingsprojekter
  • Et job hvor der er en uhøjtidelig omgangstone, og hvor vi sammen løser de udfordringer, vi støder på ud fra devisen ”intet er for småt og er intet for stort”
  • En hverdag der er præget af dynamik og høj intensitet
  • Etablering af kvalitetsnetværk blandt lægerne på tværs af alle regionsklinikker i Region Nordjylland

I regionsklinikkerne er vi med til at varetage uddannelse, og du vil i den forbindelse få mulighed for at tage del i dette ved at fungere som sparringspartner for eventuelle tutorlæger i klinikkerne.

Om dig
  • Du er speciallæge i almen medicin.
  • Fleksibel og god til at samarbejde og lade alle ressourcer komme i spil til løsning af klinikkernes opgaver.
  • Interesseret i at være med til at udvikle og afprøve nye samarbejdsformer og tiltag til at fremme effektive patientforløb både lokalt, tværsektorielt og på tværs af regionsklinikkerne.
  • Optaget af og brænder for den tætte patientkontakt.
  • Interesseret i kvalitetsudvikling og vil være med til at løfte dette på tværs af regionsklinikkerne.
  • En medspiller der formår at spille andre gode.

Praktisk
Du refererer personalemæssigt til lederen af regionsklinikken ligesom arbejdstid og sted planlægges løbende i samarbejde med vedkommende. Der vil således være fleksibilitet og god mulighed for indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen.

Som udgangspunkt er stillingen på fuldtid, men vi hører gerne fra dig, såfremt du har andre ønsker. Vi er meget fleksible, og finder gerne den gode løsning for den rette kandidat.

Tiltrædelse vil som udgangspunkt ske 1. januar 2022 eller efter nærmere aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter nærmere aftale med forhandlingsberettiget organisation.

Der indhentes børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 16. november 2021. Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 22. november 2021.

Vil du vide mere
For spørgsmål eller en uformel snak om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Leder af Regionsklinikker Anja Kokholm på telefon 20583470 eller via mail [email protected] eller Faglig koordinator i Team Lægetilbud og Udvikling Vickie Hayes Kyed på telefon 25321670 eller via mail [email protected].

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 16. november 2021

Lignende jobs

  • Læge i Aalborg

    Måske er du den dynamiske obstetriker vi søger. Du skal brænde for faget, være fagligt stærk, være forskningsminded og du skal have ambitioner om ledelse. Derudover skal du også være omstillingspar..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Overlæge til det akutte team på Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling, Aalborg UniversitetshospitalStillingen ønskes besat med en speciallæge i kirurgi som har dokumenteret erfaring og interesse inde..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    Du har nu mulighed for at være med til at præge den uddannelsesmæssige udvikling indenfor det anæstesiologiske og intensive fagområde på Aalborg Universitetshospital.Vi søger nemlig en ledende ov..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info
  • Læge i Aalborg

    En stilling som overlæge er ledig til besættelse pr. 1. september 2024 eller efter aftale.Vi søger en ny kollega til vores afdeling, der varetager behandlingen af hæmatologiske patienter fra he..
    • Læge
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som læger
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0