Overlæge eller afdelingslæge søges til område for psykose ved Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd, Aalborg Universitetshos...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vi søger en overlæge eller afdelingslæge til psykoseområdet, som består af to åbne sengeafsnit og et ambulatorie, herunder OPUS (ambulatorium for unge med skizofreni).

Om jobbet
Som overlæge eller afdelingslæge vil du have en særlig vigtig opgave i form af ansvar for de faglige opgaver, som området løfter. Denne opgave løser du i tæt samarbejde med den øvrige behandlergruppe, afsnitsledende sygeplejerske og ambulatorieleder, hvor I sammen har fokus på koordinering af daglig drift, samarbejde og arbejdsmiljø.
Endelig vil du få et tæt samarbejde med især de intensive lukkede sengeafsnit. Derudover vil du få et tæt samarbejde med den ledende overlæge med henblik på den faglige udvikling på området.

Afdelingen har et ønske om at styrke forskning inden for psykoselidelser, som du, afhængig af interesse, meget gerne skal tage aktiv del i. Desuden har hele klinikken rigtig mange studerende både præ- og postgraduat ift. alle faggrupper, hvor du forventes at ville indgå i aktiviteter og undervisning af medicinstuderende og læger. Endelig vil du naturligt få en vigtig plads i de mange forestående forandringer, som organisationen skal i gang med.

Om dig
Vi forventer, at du er speciallæge i psykiatri, og ønsker at arbejde i en spændende kombinationsstilling med både kliniske opgaver og udviklingsaktiviteter. Du trives i et arbejdsfelt med mange mennesker, har gode kommunikationsevner og formår at strukturere din hverdag i forbindelse med de udviklingsmæssige aktiviteter - og så er du naturligvis en aktiv medspiller i en foranderlig hverdag.

Vi tilbyder
Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd, Aalborg Universitetshospital er en stor psykiatrisk afdeling med mange kollegaer, hvor vi vil invitere dig ind i et fagligt fællesskab med en god tone.

Vi arbejder efter regionens I-TOP værdier, og sætter det meget højt, at vi i vores arbejde har fokus på at se og møde patienterne der, hvor de er ved at sætte deres behov først og gøre det, der virker for patienten. I Patientens Team arbejder vi på, at sikre det tværsektorielle samarbejde i de sammenhængende patientforløb sammen med patienten og pårørende.

Stillingen er en fuldtidsstilling med vagtforpligtigelse.

Om os
Psykiatrien i Region Nordjylland er i konstant udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Endvidere er det Psykiatriens vision at sikre høj kvalitet i løsningen af psykiatriens opgaver til gavn for patienter, brugere og pårørende.
Uddannelse af studerende og elever er en af Psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.

Vi arbejder ud fra Den patientnære ledelsesorganisering. På baggrund heraf er Psykiatrien i Region Nordjylland organiseret i disse områder:
  • Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd
  • Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling
  • Retspsykiatrisk Afdeling
  • Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord
  • Ældrepsykiatrisk Afdeling

Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd dækker åbne- samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse og en omfattende ambulant funktion.
Børne- og Ungdomspsykiatrien samt Retspsykiatrisk Afdeling har begge sengeafsnit og ambulante funktioner. Disse tre afdelinger er alle placeret i Aalborg.
I Brønderslev har vi Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord samt Ældrepsykiatrisk Afdeling, som begge har forskellige sengeafsnit og ambulante tilbud.

Psykoselidelser, inklusive OPUS, hører under Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd og har adresse på Brandevej 5 i Aalborg Øst.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte cheflæge Peter Uggerby på 97 64 44 67 eller .

Du kan læse mere om Psykiatrien og afdelingen på hjemmesiden .

Det praktiske
Ansættelse pr. 1. april 2024 eller snarest derefter.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, vi læser løbende ansøgninger og kalder til samtale. Sidste frist for ansøgning er d. 20. februar 2024.
Samtaler forventes afholdt i uge 9.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Aalborg Øst

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som læger
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1