Læge søges til sundhedsfremme og forebyggelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Capio tilbyder et højt fagligt niveau, lækre lokaler og et stærkt team omkring dig. Enten som konsulent eller i fast stilling.

Capio har med vores privathospitaler i Aarhus og Viborg skabt rammerne for den bedst mulige patientoplevelse. Vi tilbyder nu en spændende stilling delt på de 2 afdelinger.

Den patientrettede ambition
I Capio ønsker vi at skabe enestående patientoplevelser og udvikle vores kliniske arbejde, et arbejde der kræver høj faglighed og bygges på et stærkt samarbejde i vores sundhedsfaglige teams. Vi ønsker samtidig at udbygge vores tilbud med helbredsundersøgelser og forebyggende patient-dialog.

Vi søger derfor en læge med interesse for forebyggelse og sundhedsfremme. Er du nysgerrig på sund livsstil, identificering og forebyggelse af risikofaktorer, og har du måske erfaring med at udarbejdelse af helbredsundersøgelser kunne dette være jobbet for dig.

Vi søger dig der brænder for patientkontakten, det forebyggende arbejde med sundhedsprofiler og er god til at skabe kontakt og vejlede vores patienter. Du må også gerne interessere dig for funktionel medicin.

Du vil med reference til vores læge og sundhedsspecialist Pia Norup, og vores team af øvrige læger, samt sygeplejersker og lægesekretærer indgå i opgaven med at tilrettelægge og udføre helbredsundersøgelser.

Capio tilbyder
Vi kan tilbyde en fleksibel 2-3 dages arbejdsuge, primært i dagvagt og ingen weekendvagter. Vi etablerer patientprogrammerne således at du får hele dage på hvert hospital. Den ugentlige arbejdstid, antal dage på de enkelte hospitaler kan aftales således, at vi sammen skaber de bedst mulige vilkår for dig, dine kollegaer og vores patienter.

Vores medarbejdertrivselsundersøgelse tegner et billede af en organisation med positive og stærke relationer i vores teams, og kolleger, der udviser et stort engagement og en meget høj grad af faglig stolthed.

Capio som lægefagligt orienteret organisation
Capio er en del af den europæiske koncern Ramsay Santé og dermed den globale koncern Ramsay Healthcare. Vi stræber efter faglig klinisk udvikling på højeste niveau, en udvikling der kræver høj faglighed og bygges på et stærkt samarbejde i vores sundhedsfaglige teams. Vi ønsker derfor at skabe de bedst mulige forudsætninger for kontinuitet og opbygning af stærke relationer i teamet.

Ansøgningsfrist
Vi inviterer løbende til samtale, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning og dit CV til os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information om stillingen
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hospitalschefen i Aarhus, Merete Hoffmann Andersen på mail: [email protected]

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

Læs mere om os på www.Capio.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Århus C
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

  • Læge i Århus

    Kunne du tænke dig at være med til at skabe Danmarks bedste lægesystem? Og være med til at sikre at patienter kan hjælpes så nemt og sikkert som muligt? Så har du chancen hos [xxxxx] Healthcare. H..
    • Læge
    • Århus
    Få mere info
  • Læge i Århus C

    I Capio Danmark søger vi rutinerede speciallæger i fodkirurgi til konsulentopgaver.Capio tilbyder dig fleksibilitetI Capio ønsker vi at skabe enestående patientoplevelser og udvikle vores kli..
    • Læge
    • Århus C
    Få mere info
  • Læge i Århus N

    Vi søger en afdelingslæge med erfaring inden for børne- og ungdomspsykiatri, som kan være med til at sikre gode udrednings- og behandlingstilbud til vores børn og deres familier. Afdelingslægen vil..
    • Læge
    • Århus N
    Få mere info
  • Læge i Århus N

    Ved Akutteamet i Mave- og Tarmkirurgi på Aarhus Universitetshospital (AUH) er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. oktober 2024 eller efter aftale.JobbeskrivelseVi tilbyder et .
    • Læge
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Århus C over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2