- Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du visitator med erfaring, gerne inden for fremskudt visitation, og med erfaring i at koordinere udskrivelser fra hospitaler og midlertidige pladser? Har du lyst til at have det som dit hovedområde? Så se videre her, vi søger en kollega pr. 1. marts 2020 til vores fremskudte visitation.

Visitationen hører til i afdelingen Afgørelser og Hjælpemidler. Der er tale om et velfungerende team, som ligger højt i Ballerup Kommunes måling af social kapital. Det gør vi, fordi vi tager beslutninger i fællesskab, og fordi vi er gode til at grine sammen og støtte hinanden - også når der er mange opgaver. Vi ser os selv som en harmonisk personalegruppe, og vi har en bredde i aldersspænd og sundhedsfaglig baggrund. Vi arbejder kontinuerligt med udvikling af afdelingens funktioner, så vi sikrer bedst mulig og ensartet kvalitet til borgerne.

Afgørelser og Hjælpemidler består af et visitationsteam, et hjælpemiddelteam, et hjælpemiddeldepot, socialvejledningsteam og en sagsbehandlende administration - engagerede kollegaer, der venter på dig, som ny kollega. Vi sidder team opdelt i storrumskontor på rådhuset.

Visitationsteamet har to store overordnede funktioner, der arbejder tæt sammen i det daglige. Områdevisitationen og Fremskudt visitation. Du vil ved ansættelsen i vores afdeling blive introduceret og få oplæring i begge funktioner. Derudover har vi et team, som laver sagsbehandling af §95, forarbejdet til §96 (udmåling af §83 hjælpen), borgere med hjemmerespiratorbehandling og borgere med behov for praktisk støtte relateret til børn.

I Visitationen arbejder vi teamopdelt:
  • Område visitatorerne: De er ansvarlig for kommunens hjemmeboende borgere, herunder vores call-vagt, som er en af indgangene til afdelingen. Teamet udmåler og visiterer hjælp og træning til hjemmeboende borgere og har tæt samarbejde med hjemmehjælpsleverandørerne. De udarbejder plejeboligindstillinger og visiterer nødkald.
  • "Fremskudt Visitation": De er ansvarlig for koordinering og hjemtagelse af borgerne fra Regionens hospitaler, visitering af genoptræning og ophold på korttidspladser. De har en call-vagt for regionens hospitaler, og er opsøgende på hospitalerne, hvor samarbejdsformen hele tiden er i udvikling. Teamet arbejder kontinuerligt med at optimere arbejdsgange på kommunens korttidspladser, og indimellem foretager de også hjemmebesøg hos borgere, som opfølgning efter en indlæggelse på hospital.

Begge teams arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang i tæt samarbejde med et rehabiliteringsteam. Vi understøtter borgerne i, at sætte egne mål.

Afdelingen har implementeret fælles sprog lll og arbejder i fagsystemet Nexus.

VORES FORVENTNINGER
  • Du ser dig som borgerens og de pårørendes samarbejdspartner
  • Du har en sundhedsfaglig uddannelse på bachelor niveau
  • Du har erfaring fra myndighedsområdet
  • Du er struktureret og kan selvstændigt planlægge en arbejdsdag, samtidig med at du er fleksibel i forhold til afdelingens samlede arbejdsopgaver
  • Du kan overskue, at have flere borgersager i gang samtidig, og forstår at prioritere dem i forhold til de daglige akutte opgaver, som også skal på plads
  • Kan indgå med din faglighed i et tværfagligt samarbejde, og samtidig arbejde selvstændigt
  • Du har lyst til at bidrage og medvirke til at udvikle myndighedsområde som du varetager, så vi hele tiden bliver bedre
  • Du ser mødet med engagerede borgere og pårørende, som en naturlig del af dit arbejde
  • Du er vant til at arbejde med it værktøjer (Outlook, Word, omsorgssystemer)
  • Du er god til mundtlig og skriftlig formidling, så borgere og pårørende forstår dine afgørelser - og god til at lytte, så borgerne oplever sig hørt og inddraget i sagsbehandlingen
  • Har almindeligt kategori B kørekort.

VI TILBYDER DIG
  • En velfungerende og harmonisk arbejdsplads med erfarne, fagligt dygtige og hjælpsomme kollegaer
  • En arbejdsplads med meget lavt sygefravær
  • Udfordrende og udviklende arbejdsopgaver inden for afdelingens kerneopgave
  • Egen indflydelse på tilrettelæggelse af dit daglige arbejde
  • En afdeling med en høj social kapital, der arbejder med forbedringskultur, og som har en anerkendende tilgang til hinanden
  • Det gode arbejdsmiljø – vi arbejder aktivt og målrettet med at vedligeholde vores høje sociale kapital
  • En grundig introduktion til kommunen, samarbejdspartnere, afdelingen og dine arbejdsopgaver
  • Et imødekommende ledelsesteam, der arbejder ud fra værdibaseret ledelse.

Ballerup Kommune har desuden mange tilbud til de ansatte inden for sundhed, både personalegoder, uddannelse samt udvikling.
I din ansøgning må du meget gerne beskrive dine arbejdsmæssige værdier.

YDERLIGERE INFORMATION
Er du interesseret i stillingen, og har supplerende spørgsmål, kan du ringe til leder af Visitationsteamet Silje Heidner på telefon 4175 0004.

LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Du vil blive honoreret efter dine kvalifikationer til funktionen. Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principperne om Lokal løndannelse efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.

ANSØGNINGSFRIST: 6. JANUAR 2020
Vi holder 1. samtalerunde i uge 3 og 4 2020 og 2. samtalerunde slut uge 4 2020.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a646f14d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Ballerup
  • Mandag den 06. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som læger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1