Overlæge/speciallæge til stor psykiatrisk modtagelse på Psykiatrisk Center Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du en særlig interesse for akutpsykiatri, hvor der er fokus på både den somatiske og den psykiske tilstand? Så tilbyder vi en stilling i akuthuset, hvor der er høj moral, højt til loftet og hvor faglig udvikling er i højsædet, så vi sikrer, at patienterne oplever den bedste behandling og oplevelse af en indlæggelse i psykiatrien.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder Sammen med den afsnitsledende overlæge er du ansvarlig for udredning og behandling i afsnittet, herunder at behandling og patientforløb er i overensstemmelse med gældende lovgivning og vejledninger. De konkrete ansvarsområder aftales i forbindelse med ansættelsen.

Akuthuset er en samlet enhed med mange spændende funktioner. Der er også muligheder for ECT-ansvar.

Lægerne i Akuthuset arbejder tæt sammen om opgaverne på de to døgnafsnit. Speciallægerne superviserer de yngre læger, som er i vagt eller går stuegang på afsnittet.

Der er for- og bagvagt hele døgnet og mellemvagt med tilstedeværelse om aftenen og natten samt en speciallæge med forskudt arbejdstid (”Speciallæge i Front”).

Stillingen kan afhængigt af kvalifikationer besættes som overlæge eller afdelingslæge.

Faglige muligheder vi kan tilbyde dig
  • Der er fælles klinikker, konferencer og temadage for alle Psykiatrisk Center Ballerups læger.
  • Du bliver en del af en stor lægefaglig gruppe, bestående af omkring 40 speciallæger og en stor gruppe yngre læger i uddannelsesstillinger.
  • Vi tilbyder attraktive vilkår, fleksible arbejdsbetingelser, videreuddannelse og deltagelse i faglige arrangementer.

Er du vores nye kollega i Akuthuset? Akuthuset består af en modtagelse, 1 intensivt afsnit med 11 pladser og 1 åbent afsnit med 10 pladser.I akuthuset er der også et ECT-afsnit, hvor vi varetager behandlingen sammen med anæstesien fra HGH. Der er ligeledes et akutteam med udkørende funktion, et DAT team som har forløb med de mest komplekse patienter, samt socialsygeplejersker tilknyttet.

Vi har et godt arbejdsmiljø og arbejder dagligt med medarbejdernes trivsel, som vi bestemt mener kommer vores patienter til gode.

Vi er en tværfaglig sammensat personalegruppe bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, fysioterapeuter og socialrådgiver som alle brænder for at gøre en forskel i den akutte psykiatri.

Kvalifikationer Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet speciallæge i psykiatri og gerne nogle års erfaring indenfor akutpsykiatri.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022 eller snarest derefter.

Speciallægerne indgår i bagvagt eller yder supervision i akutmodtagelsen med forskudt arbejdstid (”Speciallæge i Front”).

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstadens Psykiatri og Lægeforeningen.

Interesseret? Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos ledende læge i Akuthuset Pernille Lundqvist, mail: [email protected] eller klinikchef Nadia Lyhne Andersen, tlf. 40546900, mail: [email protected]

Ansøgning, CV, dokumentation af formelle og faglige kompetencer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden senest d. 7. juni 2022.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Om Psykiatrisk Center Ballerup Psykiatrisk Center Ballerup har i alt cirka 750 medarbejdere. Vi har 10 døgnafsnit med i alt 157 sengepladser og en række ambulatorier, herunder 2 FACT-ambulatorier, et Psykoterapeutisk Ambulatorium med regionsfunktionen for PTSD. Lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser samt tre forskningsenheder og to kompetencecentre.

Vi har verdens bedste kantine, massage ordning og en god personaleforening.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup og vores medarbejdertilbud på vores hjemmeside. Hertil kan du læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Ballerup
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som læger
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2