Speciallæge i psykiatri – Bliv en del af OPUS ambulatoriet på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være en del af et engageret tværfagligt team, der behandler unge voksne med en debuterende lidelse i skizofreni- og psykosespekteret?

Vi søger en speciallæge i psykiatri til OPUS Ballerup. OPUS er et 2-årigt intensivt behandlingstilbud til unge (fra 18 til 35 år) med en nydiagnosticeret lidelse i skizofreni- og psykosespekteret.

Behandlingen tager udgangspunkt i en recoveryorienteret tilgang, hvor patientens individuelle ønsker, behov og mål er omdrejningspunktet.

Efter diagnostisk udredning tilbydes ugentlige terapeutiske og støttende samtaler hos en primær behandler, medicinsk behandling, psykoedukation og gruppeforløb (bl.a. social færdighedstræning). Vi har fokus på at inddrage pårørende og relevante samarbejdspartnere, og vi hjælper patienten med at løse sociale- og beskæftigelsesproblemer.

Lidt om os og det team, du bliver en del af

OPUS Ballerup er organiseret i tre teams. Hvert team består af en speciallæge, en teamkoordinator samt 8-9 primærbehandlere, som er hhv. psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter og socialrådgivere. Vi har for nyligt ansat en specialpsykolog, som er tilknyttet et team, men også har opgaver på tværs.

Selvom speciallægerne og specialpsykologen er tilknyttet forskellige teams, er der et nært samarbejde om de daglige opgaver og faglig sparring om udfordrende og spændende patientcases.

OPUS Ballerup er i gang med at integrere forskning i den kliniske hverdag, hvilket faciliteres af, at en af ambulatoriets speciallæger er deltidsansat i forskningen.

Vi lægger stor vægt på et godt kollegialt arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde med direkte kommunikation og respekt for hinandens faglighed.

Din hverdag og ansvarsområder

Du bliver tilknyttet et af vores tre teams, hvor du er ansvarlig for udredning og behandling. Du deltager desuden i den daglige supervision og undervisning af medicinstuderende og yngre læger.

De kliniske opgaver omfatter:

  • diagnostisk udredning
  • farmakologisk behandling
  • samtaler med patienter og pårørende
  • udarbejdelse af behandlingsplaner
  • epikriser og erklæringer
  • faglig sparring med de øvrige medarbejdere

Du deltager i behandlingskonferencer, visitation, undervisning og netværksarbejde.

Derfor skal du vælge stillingen hos os!

Du får et spændende arbejde med ansvar og indflydelse i et velfungerende og udviklingsorienteret specialambulatorium.

Du bliver samtidig en del af Psykiatrisk Center Ballerup, som med ca. 750 medarbejdere, herunder over 40 speciallæger og lige så mange uddannelsessøgende yngre læger, varetager flere specialfunktioner – herunder behandling af spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, PTSD, døve-psykiatri samt rehabilitering under indlæggelse. Herudover huser centeret også tre etablerede forskningsenheder, nye spirende forskningsmiljøer og to kompetencecentre.

Psykiatrisk Center Ballerup har igennem det sidste år oplevet en tilstrømning af dygtige og ambitiøse speciallæger og specialpsykologer, hvilket har bidraget til en høj faglighed, et godt samarbejde mellem ambulatorier og sengeafsnit, samt et hyggeligt socialt fællesskab.

Vi tilbyder attraktive og fleksible arbejdsbetingelser, videreuddannelse, deltagelse i faglige arrangementer, konferencer og lignende. Der er fælles klinikker, konferencer og temadage for alle Psykiatrisk Center Ballerups læger.

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet og omgængelig speciallæge i psykiatri med interesse for OPUS målgruppen.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Afhængigt af anciennitet og kvalifikationer kan stillingen besættes som overlæge eller afdelingslæge.

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2023 eller snarest derefter.

Speciallæger har SIF vagt med forskudt arbejdstid (”Speciallæge i Front” som superviserer yngre læger i akutmodtagelsen) eller bagvagt 1-2 gange om måneden.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstadens Psykiatri og Lægeforeningen.

Interesseret?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos cheflæge Jens Drachmann Bukh på 22 62 28 13, eller [email protected] og afsnitsledende overlæge i OPUS Kristine Krakauer på 20592621 eller [email protected].

Søg stillingen senest d. 23. november 2022. Ansøgning, CV, dokumentation af formelle og faglige kompetencer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Yderligere oplysninger om Psykiatrisk Center Ballerup kan findes på www.psykiatri-ballerup.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Ballerup
  • Onsdag den 23. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som læger
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 1
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2