Speciallæge med forskningserfaring til PTSD-teamet ved Psykoterapeutisk Ambulatorium, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Stor, udviklingsorienteret psykoterapeutisk klinik med fokus på integration af forskning i klinikken.

Du får et spændende arbejde med ansvar og indflydelse i et velfungerende og udviklingsorienteret psykoterapeutisk ambulatorium.

Ambulatoriet tilbyder udredning og behandling af depressiv enkeltepisode, periodisk depression, PTSD samt emotionelt ustabil og evasiv personlighedsstruktur i pakkeforløb og varetager endvidere regionsfunktionen for PTSD for hele Region Hovedstaden.

Stillingens ansvarsområder

Du bliver ansvarlig for udredning og behandling af patienter i et af ambulatoriets PTSD-team.

Det kliniske, lægelige arbejde foregår i et tværfagligt samarbejde og består blandt andet af indledende vurderinger, diagnostisk udredning, udfærdigelse af behandlingsplaner samt medicinsk og eventuelt psykoterapeutisk behandling.

Som særligt ansvarsområde får du ansvaret for at initiere og gennemføre forskningsprojekter i samarbejde med ambulatorieledelsen og den forskningsansvarlige for centerets PTSD-forskning. Hertil understøtter du, at forskningsprojekter generelt integreres i det kliniske arbejde.

Fordelingen af arbejdsopgaver sker efter nærmere aftale med den ledende overlæge i Psykoterapeutisk Ambulatorium.

Om Psykoterapeutisk Ambulatorium

Vi er i alt 35 medarbejdere inklusiv 5 speciallæger i psykiatri, opdelt i 3 teams med hver sin teamkoordinator. Flertallet af medarbejderne er psykologer, og derudover er der ansat sygeplejersker, og ambulatoriet har eget sekretariat.

Behandlingen foregår såvel individuelt som i grupper og omfatter hovedsageligt kognitiv adfærdsterapi, prolonged exposure, ACT og dialektisk adfærdsterapi i kombination med psykofarmakologisk behandling, netværksarbejde og socialfaglig bistand.

Psykiatrisk Center Ballerup rummer en internationalt anerkendt forskergruppe inden for PTSD i Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri, som vi har et tæt samarbejde med om forskning, udvikling og undervisning indenfor dette område.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og forskningsorienteret arbejdsmiljø

Ambulatoriet er kendetegnet ved kvalificerede og engagerede medarbejdere, en høj kvalitet i behandlingen og et godt arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på et udviklende og tillidsfuldt læringsmiljø og afsætter tid til supervision og undervisning. Trivselsmålinger viser en høj medarbejdertilfredshed.

Du bliver samtidig en del af Psykiatrisk Center Ballerup, som med ca. 750 medarbejdere, herunder 45 speciallæger og lige så mange uddannelsessøgende yngre læger. Centeret varetager flere specialfunktioner og har tre etablerede forskningsenheder, nye spirende forskningsmiljøer og to kompetencecentre.

Der er en høj faglighed, et godt samarbejde mellem ambulatorier og sengeafsnit samt et hyggeligt, socialt fællesskab.

Der er fælles klinikker, konferencer og temadage for alle Psykiatrisk Center Ballerups læger.

Vi tilbyder attraktive og fleksible arbejdsbetingelser, videreuddannelse, deltagelse i faglige arrangementer, konferencer og lignende.

Kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med en fagligt velfunderet speciallæge i psykiatri med interesse og erfaring indenfor traumerelaterede lidelser og gerne andre patienter i ambulatoriets målgruppe.

Vi ser gerne, at du har forskningsmæssige kvalifikationer i form af ph.d.-grad eller tilsvarende samt evne til selvstændigt forskningsarbejde. Har du erfaring med integration af forskning i kliniske funktioner, vil det blive vægtet.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2024 eller efter aftale.

Speciallæger har bagfagter eller SIF (”Speciallæge i Front”) 1-2 gange om måneden.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstadens Psykiatri og Lægeforeningen.

Interesseret?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos cheflæge Jens Drachmann Bukh på 22622813 eller afsnitsledende overlæge Clas Winding på 38644723

Ansøgning, CV, dokumentation af formelle og faglige kompetencer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden senest d. 15. november 2023.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af oplysninger om kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Læs mere om Psykiatrisk Center Ballerup på vores hjemmeside eller læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Ballerup
  • Onsdag den 15. november 2023

Lignende jobs

  • Læge i Herlev

    Stråleterapien i Afdeling for Kræftbehandling på Herlev og Gentofte Hospital, Herlev-matriklen gennemgår en rivende udvikling i forhold til teknologi, udvikling af nye patientbehandlinger og forskn..
    • Læge
    • Herlev
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienter med særlige behov for ernæring på Hvidovre Hospital?Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital har..
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Læge i København

    Læge søges til organisation/virksomhed i København
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2650 Hvidovre
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 4