Medicinstuderende søges til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B295 i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Brøndby

Er du medicinstuderende fra 10. semester, og ønsker du at få et nærmere kendskab til børne- og ungdomspsykiatri med fokus på udredning?

Arbejdstiden kan tilrettelægges efter aftale i ambulatoriets åbningstid på hverdage og vil være 10-15 timer ugentligt, eller mere hvis du har mulighed.

Om Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B295.
Afsnittet har ambulant funktion for unge i alderen 14-17 år med et bredt spektrum af psykiatriske lidelser. Aktuelt er behandlergruppen fordelt på to teams med fokus på henholdsvis psykose og neuro-affektive lidelser, især ADHD, gennemgribende udviklingsforstyrrelser, depression, angst og OCD.

Vores miljø er præget af høj faglighed, struktur og fokus på det gode patientforløb. Vi har et tæt og velfungerende samarbejde med andre ambulante afsnit, døgnafsnittene og primærsektoren. Afsnittet varetager medicinsk behandling, psykoedukation af patienter og pårørende samt psykoterapeutiske tilbud individuelt og i gruppe.

Ambulatoriet er tilknyttet centrets matrikel i Glostrup og er beliggende i Det Ambulante Hus i Brøndby.

Jobbet
Du kommer til at indgå i det tværfaglige samarbejde med psykologer, sygeplejersker og socialrådgivere. I hverdagen er du herudover omgivet af andre yngre læger og 5 speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri.

Du vil efter oplæring skulle deltage i udredning af henviste patienter, primært gennemførelse og dokumentation af somatisk undersøgelse.

Vi tilbyder

Stillingen giver en god mulighed for at få nærmere kendskab til et spændende speciale med mange muligheder. Du vil blive grundigt oplært, og der er altid mulighed for sparring med erfarne medarbejdere inden for specialet, her specielt speciallæger.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, afdeling Glostrup har et aktivt forskningsmiljø med gode muligheder for at blive støttet og vejledt i egne eller nye projekter.

Vi forventer
Du er medicinstuderende på minimum 10. semester med interesse for det børne- og ungdomspsykiatriske speciale, er fleksibel og med gode samarbejdsevner.

Løn og vilkår
Vi ønsker, at du starter 1. september 2022 eller snarest derefter.

Arbejdstiden kan tilrettelægges efter aftale i ambulatoriets åbningstid på hverdage og vil være 10-15 timer ugentligt, eller mere hvis du har mulighed.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Danske Lægestuderende.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte overlæge Lis Raabæk Olsen på [email protected], eller afdelingssygeplejerske Laila Larsen på [email protected], telefon 38 64 05 00.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen
Send din ansøgning med cv via linket på siden senest den 22. august 2022.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner, herunder Klinisk Sekretariat, samt en forskningsenhed. Samlet er vi godt 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Brøndby
  • Mandag den 22. august 2022

Lignende jobs

  • Læge i Herlev

    Stråleterapien i Afdeling for Kræftbehandling på Herlev og Gentofte Hospital, Herlev-matriklen gennemgår en rivende udvikling i forhold til teknologi, udvikling af nye patientbehandlinger og forskn..
    • Læge
    • Herlev
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienter med særlige behov for ernæring på Hvidovre Hospital?Hvem siger, at hospitalsmad er kedelig og uden smag? I køkkenet på Hvidovre Hospital har..
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Læge i København

    Læge søges til organisation/virksomhed i København
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i Hvidovre

    Læge søges til organisation/virksomhed i 2650 Hvidovre
    • Læge
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som læger
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2